Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubka000000

potrzebuje pomocy prawnej

Polecane posty

tutaj niektorzy wprowadzaja Cie w blad:O ludzie nie pacie pojecia a sie wypowiadacie:O ojciec mojego dziecka jest pozbawiony praw ale normalnie musi lozyc na syna

brzydula napisalam we wczesniejszy poscie o tym jaka sprawe miala moja kuzynka i na tym sie oparlam pozniej za blad przeprosilamwiec nie czepiaj sie ciagle jednego

ojciec normalnie bedzie lozyl na dziecko i malo tego mimo zabranych praw musisz mu umozliwic kontakt z dzieckiem jezeli bedzie chcial go miec

a co jest lepsze alimenty czy pozbawic ojca dziecka praw? ja o alimenty sie staram od lutego ale nie moga znalezc ojca wiec sprawe umorzono

Gość sdawer
zrob jedno i drugie, bo skoro on sie nim nie interesuje to po co masz go prosic o zgode w roznych aspektach zycia dziecka......mysle ze bedzie latweij skoro on sie nie widuje z dzieckiem, nie lozy na nie i ma was ogolnie gdzies

Gość RixoN
zwroc sie o porade do radcy prawnego -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

wlasnie jutro ide do radcy prawne o porade mysle ze mi pomoze jakos ten problem rozwiazac a najgorsze jest to ze chcialabym by teraz trafil za kratki lub jeszcze gorsze

Gość dddddddddddddfgere
wez jesli nie masz dochodow albo niskie dochody, zloz wniosek o przyznanie adwokata z urzedu

no wl;asnie juz mialam 2 posiedzenia i dostalam pismo ostatnio ze sprawa zostaje umorzona na czas okreslenia pobytu ojca dziecka ;/