Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123nikita

Proszę o Porade

Polecane posty

Gość 123nikita

Witam mam pytanie mianowicie chodzi mi o to że 19 maja miałam pierwszy dzień @ która zakończyła się w niedziele 22 maja tydzień później kochałam się 28 i 29 maja z narzeczonym bez żadnego zabezpieczenia cykle zawsze miałam 23 dniowe gdyż brałam tabletki antykoncepcyjne odłożyłam je 15 maja całkowicie i do dziś dnia nie mam miesiączki co może być tego przyczyną?? dodam że to mój drugi raz robienia przerwy 3 miesięcznej ale wtedy normalnie dostałam okres tak jak powinnam a teraz go brak... boli mnie podbrzusze tylko nie ciągle tylko co jakiś czas tak rwie to jest inny bol niż na miesiączkę piersi mnie nie bolą nie powiększyły się ani nic takiego zastanawiam się czy zrobić test czy poczekać jeszcze trochę ... proszę o poradę

Test 14 dni po stosunku albo w dniu spodziewanego okresu. Po tabsach,w w pierwszych miesiącach szybko się zachodzi.

Gość 123nikita
Robiłam dziś test i wyszedł negatywny...nie mam pojęcia o co chodzi że nadal nie mam @... co robić??? Pomóżcie proszę

Gość 123nikita
Czy jest tu ktoś kto może mi pomóc ?? Bardzo proszę o to będę bardzo wdzięczna z góry dziękuje