Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasjfsajf;asjf;

kto uważa że zakładnanie rodziny i wychodzenie za mąż

Polecane posty

Gość jasjfsajf;asjf;

powinno byc zakazane przez prawo w wieku 20 - 30 lat robi sie najwięcej błędów w życiu wiec to sie rozumie samo przez się

z jednej strony fakt, że wtedy ludzie często podejmują decyzję pod wpływem impulsu ale z drugiej strony nie wszyscy dlatego ja uważam,że jest to indywidualna decyzja każdego z nas. dlatego niech ludzie robią co chcę w tej przynajmniej kwestii :)

Gość jasjfsajf;asjf;
chodzi mi o to ze powinno byc zakazane do 30 roku zycia potem juz róbta co chceta

Po to pełnoletność osiąga się w wieku 18 lat żeby już wtedy można było podejmować swoje życiowe decyzje bez powodów tej granicy nie wymyślili. Może jeszcze dodaj że każda kobieta w ciąży przed 30-stką będzie musiała poddać się aborcji, a każdy staruszek eutanazji. No nieźle ok 40 lat życia w swobodzie. Tobie tyle wystarczy?

Po to pełnoletność osiąga się w wieku 18 lat żeby już wtedy można było podejmować swoje życiowe decyzje bez powodów tej granicy nie wymyślili. Może jeszcze dodaj że każda kobieta w ciąży przed 30-stką będzie musiała poddać się aborcji, a każdy staruszek eutanazji. No nieźle ok 40 lat życia w swobodzie. Tobie tyle wystarczy?