Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razcwietali

gwałt czy nie

Polecane posty

Gość razcwietali

Jesteśmy razem od roku i mamy oboje ponand 20 lat. Wróciliśmy wczoraj do domu (mieszkamy razem) i widzę że on jest w nastroju ale ja raczej nie miałam ochoty. Trochę się przekomarzaliśmy ale potem najnormalniej na świecie, mój chłop chwycił mnie mocno, i połozył mnie sobie na stole w kuchni tak że miałam wypięty tyłek. Opierałam się i szarpałam bo byłam w lekkim szoku, ale on jest bardzo silny i nie miałam szans. Nic nie mówił tylko robił swoje, tj, sciągnął mi majtki, nasmarował ciipkę dureksem ( mam suchość pochwy) i jakby nigdy nic włożył mi. Na początku troche czułam się nieswojo, nawet troche bolało, ale już po partu minutach darłam się jak kotka na wiosnę tak mi było dobrze. Jak skończył, o mało co nie zemdlałam bo dawno już mnie tak nie wygrzmocił. Dziewczyny, czy Wam już też tak przydażyło. Przyznam, że od tego czasu myśle, że fajnie byłoby jakby mnie tak brał częściej! Aż mi wstyd...

Skoro było Ci dobrze i jakis wielkich oporów nie mialaś i nie masz urazu psychicznego to to gwałt nie był -.- i do tego chcesz tak częściej...

Gość 444
nie gwałtu nie było!!

Gość 444
może dobrowolny przymus heh

Gość hytryuu
żaden gwałt laski tak lubią