Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChemicalLord

Korki z chemii

Polecane posty

Gość ChemicalLord

Witam Spotykam sie z tym ze duzo ludzi nie rozumie chemii - jako iz mi ona przychodzi z latwoscia (indywidualny program z chemii; za rok wybieram sie na Olimpiade) oferuje darmowe korepetycje douczanie z w/w przedmiotu. Zapraszam, proszę pisać w temacie kto chętny.

Gość popierdolonamarzycielka
osobiście? w jakim miescie?

Gość yioryjijgb
ja mam poprawke z chemi w sierpniu:( pomozesz mi jak nie bede jakis zagdanien znala?:(

Gość ChemicalLord
Zapomnialem wlasnie dopisac, przez internet :) Ale mam nadzieje ze problemu nie bedzie, pomoc zawsze moge - chemia to moja pasja :D

Gość ChemicalLord
Zainteresowani proszę pisać na e-mail: PanChemia@gmail.com

Gość Arnold1022
Polecam! Napisalem do Niego 30 minut temu, i wlasnie dostalem odpowiedz. Wszystko pieknie wyjasnione, dzieki!

Gość ......----.....
chemiku a schematy reakcji albo rownania rozumiesz (dlaczego z tego powstaje to i owo..) albo jak wiekszosc to masz wyuczone na pamiec??

Gość ChemicalLord
Oczywiscie ze tak ;), a wiekszosc reakcji pamietam - ale masz na mysli organiczne czy nieorganiczne? Wiecej pamietam tych pierwszych, lecz drugie takze umiem bardzo dobrze

Gość ......----.....
organiczne jakos ida trzeba wprawdzie umiec liczyc do czterech :) , ale mysle ze to jest zbyteczne wkuwac na pamiec..no a u nie organicznych jakos pol na pol..czesto to u mnie graniczy z magia :) :) ..wkurzajace jak sie nie wie co z czego mi tam wyskoczylo no i wtedy nie zostaje nic innego jak wkuc na pamiec:// ..a Ty to tak pamietacz ciagle,albo powtarzasz??

Gość ......----.....
no a jeszcze dodam.. w laboratorium to tez jestes takim orlem albo ty tylko tak teoretycznie??

Gość dsdddf
czlowieku przeciez w szkole sredniej nie ma laborek wiec jak on moze byc orlem w tej dziedzinie. gosciu pewnie tylko zkole srednia obsluguje

Gość PanChemia
......----..... Z "laborek" także, a co do pamietania reakcji... ciezko stwierdzic mi po prostu chemia przychodzi mi latwo bo rozumiem mechanizmy reakcji itd. wiec nie na wykucie ale z rozumu dsdddf Mylisz sie, w mojej szkole były dla biolchemów, a dodatkowo z ITN chodziłem.

Gość PanChemia
To proszę, wszyscy chętni niech napiszą na mój e-mail PanChemia@gmail.com