Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wywrrrotka

Czerwone paznokcie co o tym sądzicie ??

Polecane posty

Gość wywrrrotka

Mam 28 lat ale wyglądam na 20 i jak wymaluję sobie paznokcie na czerwono to wygląda to bardzo nienaturalnie, mimo że mam makijaż. A może to kwestia tego że nie mogę się przyzwyczaic bo zawsze malowałam je w odcieniach bladego różu lub pastelowych kolorach. Chciałam się dowiedzieć czy np. mężczyznom taki kolor paznokci może się podobać ? Cy ich to kręci ? Prosze o jakies wypowiedzi.

Gość grasddd
To perwersyjne mysle . chyba lubisz takie zabawy

Gość Szaszaszaszaszaszz
Tylko dziwki maja czerwone paznokcie

Gość wywrrrotka
no mam małe cycki rozumiem ale mi się to podoba :P Dlaczego czerwony kolor jest perwersyjny ? :O :) aż tak ?

Gość robinson wydm.
u mnie na uczelni w prawie wszystkie laski malują pazury na czerwono jakaś moda czy ki chuj

Gość wywrrrotka
tam nie miało być *rozumiem :P

Czerwone paznokcie są ładne i seksi. Teraz są takie "pękające" lakiery. I czerwony lakier, a na niego czarny pękający - mniodzio:)

Gość crdv
OBRZYDLISTWO !!!!!!!!! Nie rozumiem co się może w tym podobać, wyglądacie w nich jak stare malutkie. Kojarzycie mi sie ze starymi nauczycielkami !!!

Gość wywrrrotka
no właśnie mój kolega też mi powiedział że to wygląda dziwnie tym bardziej jak ktos ma bardzo młoda twarz, że niby tak nienaturalnie :/ a mi zawsze się wydawało że to jest seksi i naprawde podoba się facetom :/

Gość gawwron
jak dziwki jeszcze minówka trleniony włos i idzcie pod latarnie !

A czy to ważne, czy koledze albo komuś innemu się podoba? Byle tobie się podobało. No i paznokieć musi być długi, na krótkich czerwień nie eksponuje się okazale.

Gość czerwona truskawka__
no własnie bzdura !!!!!!!!!!! Jak czerwień u młodszej dziewczyny to tylko na krótszych i ładnie przypiłowanych paznokciach, a długie i czerone zostawmy dla bab po 40 stce.

Gość wywrrrotka
naprawdę niema tu ani jednego faceta któremu by się podobał czerwony kolor na paznokciach ?

Gość ja tez maluje
paznokcie na czerwono ale dziwką nie jestem

Gość robinson wydm.
ale chciałabys być tylko udajesz cnotke niewydymke

Gość ja tez maluje
a co ty kurwa mozesz wiedziec co ja bym chciala co

Gość hop hop to ja biedronka pstra_
Ta co mowi, ze czerwony lakier tylko na krótkie paznokcie to chyba ma problemy z zapuszczeniem :o moze kup jakies witaminy i dobra odżywke. A o kolorze lakieru i długości paznokci niech decyduje ich właścicielka wg własnego uznania.

Gość sauhuaduhsdas
Czerwone paznokcie kojarzą sie tylko i wyłacznie ze SEKSEM ze strony męzczyzn podoba sie im to jak walicie koniucha i macie czerwone paznokcie bo wydaje sie im jakby to robili z dziwką o to chodzi wiec suki zamknijcie ryj a jesli sie wam podoba to ok malujcie dalej ;) w milosci sie wam nie powiedzie

Gość christian
Czerwony Punkt Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Czerwony_Punkt Czerwony Punkt w reżyserii Patryka Vegi to film krótkometrażowy, który powstał jako etiuda promocyjna serwisu VOD Showmax wchodzącego na polski rynek. Produkcja jest historią biznesmana, który otrzymuje niepozorny prezent, którym jest wskaźnik laserowy. Wkrótce okazuje się, że wskaźnik przysporzy bohaterowi wielu problemów. W najnowszym filmie Patryka Vegi występują Ewan McGregor, Olga Bołądź, Janusz Chabior, Andrzej Grabowski, Tomasz Oświeciński, Piotr Stramowski.