Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldzammmm

Boje sie, że ON widzi, że wchodze na Jego profil na FACEBOOKU, czy to możliwe?

Polecane posty

Gość oldzammmm

od kilku dni wchodze na konto chłopaka, ktory mi sie podoba i mysle o nim często. Cszy jest mozliwe, ze on widzi, ze wchodze na jego konto na facebooku? prosze o porady, bo boje sie, ze sie zwyczajnie kompromituje...

Gość oldzammmm
poza tym, wchodze tam bardzo czesto. Uwielbiam ogladac jego fotki i patrzec co wkleja na tablice. "OSzalałam, a mam 22 lata.. a taka infantylna jestem.... co te uczucia robia z ;ludzmi

Gość oldzammmm
ale przy dzisiejszej technice wszystko jest mozliwe... moze sa jakies telefony, iphony i inne, ktore umozliwaiaja to? tak mi głupio, ale nie umiem sie powstrzymac... on ma taką słodką mordkę :D

Gość trenchtown_calls
Nie jestem pewien, bo nie siedze często na fb, ale podobno są jakieś aplikacje umożliwiające widzenie osób, które oglądają twój profil. Jak ma coś takiego to widzi.

Gość Mr. Crowley
To zalóż sobie na facebooku drugie, fikcyjne konto, pod innym imieniem i nazwiskiem :) No i sprawa zalatwiona

Gość absolutna racja
a tam nie ma czegoś takiego jak "kto się gapił na Twoje fotki?" nie mam konta ale wydawało mi się że u kogoś to widziałam

Gość oldzammmm
kurcze.. no to przepadłam, ale wstyd. Ciekawe co sobie o mnie mysli, widzielismy sie raz. Robie z siebie idiotke, od dzis tam nie wchodze, choc i tak juz sobie o mnie pomyslal

Gość sarkazm hehee
nie moze sprawdzic, to niemozliwe. Zamiast siedziec na jego profilu, zdobyj go. Milosc jest najwazniejsza!

Gość gwoli wyjasnienia...
zdobyj go ja pierd...czy to obecne pokolenie to sie ksztalci na fb?

Gość sarkazm hehee
to ma czekac ? na co? tylko faceci moga zagadywac do kogos kto im sie podoba? a kobiety to juz nie moga? dlaczego?

Gość gwoli wyjasnienia...
bozzzzze, widzisz i nie grzmisz idz sie najpierw naucz jezyka polskiego, a potem udzielaj rad!

Gość venus z milo
a wlasnie,co z tymi aplikacjami ktore kraza po fejsie ze bedzie mozna zobaczyc kto cie ogladal...to sciema?? kto cos wie,niech powie :)

Gość no baaaaaaaaaa
chciałabym ci pomóc :/ ale mi sie akurat nikt na fb nie podoba :P z tym ze jak by mki sie facet podobał to bym zadzwoniła do niego lub napisała ...a skoro tego nie robisz najwidoczniej nie podoba ci sie az tak bardzo jak mówisz :)

Gość oldzammmm
Ale on mi sie bardzo podoba. Tylko boje sie, ze mnie odrzuci albo pomysli, ze sie w nim zakochałam. Wzxial od kogos moj nr ale to bylo ponad 2 tygodnie temu i nie odezwal sie, wiec daje sobie spokoj. Wazne jest dla mnie, zeby upewnic sie, ze nie wie, ze wchodze na jego profil. Ok, moge sobie odpuscic go, skoro sie nie odezwal do mnie, (choc szkoda bo gdy go widze, to tak jakbym widziala siebie, jego oczy i usmiech takie jak moje), ale chce jeszcze na niego patrzec na fb, to jest jak narkotyk, silniejsze ode mnie. Ale chce to robic tak by on o tym nie wiedzial, bo to dla kobiety jest ponizajace. Wiedziec, ze wzial numer telefonu ale sie nie odezwal a pomimo tego nie umiec zapomniec o nim i wchodzic jeszcze na jego profil po 50 razy dziennie. Czemu w milosci ludzie nie maja szacunku do sam,ych siebie:)

Gość venus z milo
dzieki :)

Gość oldzammmm
na pewno nie widzi ???????

sprawa wyglada tak, ze facebook nie dostarcza takiej aplikacji, a jezeli takie powstaja to zacheca zeby to zglaszac ale takie aplikacje istnialy i chyba istnieja Nawet jak zliwkiduja jedna, to pewnie mnoza sie inne

an I see who's viewed my profile? There's a group or application claiming I can find out who has been viewing my profile. Facebook does not provide applications or groups with the technical means to allow people to track profile views or see statistics on how often a particular piece of content has been viewed and by whom. If an application claims to provide this functionality, please report the application by going to the applications About page and clicking "Report Application" at the bottom of the page, or by clicking "Report" at the bottom of any canvas page within the application. Applications you use may ask for permission to access content from your News Feed and Wall. Granting this permission does not allow applications to see who has viewed your profile. It simply allows applications to see which friends have interacted with posts, such as which friends liked or engaged with a particular wall post.

Gość Michaułek
Czemu dziewczyny są takie dziwne, nie potrafią zawalczyć o swoje szczęście? Wystarczy jakoś chłopaka zagadać, jeżeli mu się podobasz, zadziała. A taka bierność i czekanie i wzdychanie są bez sensu, znowu kolejna księżniczka. Jak nie chcesz nic zrobić, to sobie cierp. A na facebooku nikt cię nie sprawdzi, czy wchodziłaś na czyjeś konto, nie martw się - NA PEWNO, uwierz mi, znam się.

Gość fgcf
ale przy dzisiejszej technice wszystko jest mozliwe... moze sa jakies telefony, iphony i inne, ktore umozliwaiaja to? tak mi głupio, ale nie umiem sie powstrzymac... on ma taką słodką mordkę pejsbook nie udostępnia użytkownikom takich danych

Gość fgcf
ale przy dzisiejszej technice wszystko jest mozliwe... moze sa jakies telefony, iphony i inne, ktore umozliwaiaja to? tak mi głupio, ale nie umiem sie powstrzymac... on ma taką słodką mordkę patrzysz się logując na swoim koncie ?

jeśli naprawde obawiasz sie, że widzi że go odwiedzałaś, a jest to możliwe, bo ostatnio widzialam aplikację umozliwiającą sprawdzenie, kto odwiedzał twój profil, no wiec jesli sie obawiasz to weź jego foty zapisz na dysku i se oglądaj bezposrednio z kompa bez koniecznosci włażenia na jego profil.

Gość fgcf
jak nie jesteś zalogowana na pejsbooku i przeglądasz jego foty to cię nie widzi

Gość sierzant marchewa
nie ma takiej opcji zeby widzial ze wchodzisz na jego profil - po pierwsze, administracja facebooka temu zaprzeczyla, po drugie - robilem kiedys eksperyment, poprosilem kolega zeby zastosowal taka aplikacje do sprawdzania a sam wchodzilem wczesniej na jegoi profil - nie pokazalo mnie.

Gość a jak ma się sprawa
z tzw opcją "proponowani znajomi" na FB czy jak ktoś wchodzi na czyjeś konto to nie pojawi się w propozycjach?? czy tylko znajomi znajomych?? Wie ktoś jak ta funkcja działa?

Gość fgcf
jeżeli przeglądasz niezalogowana nk i pejsbuka to cię nie widzi

Gość NK -ki nie da się przeglądać
jak jest się niezalogowanym - nie da się wejść na profil danej osoby, musisz przynajmiej mieć fikcyjne fb jak najbardziej tak :classic_cool: - można nawet przez google wyszukwać ludzi i ich dane ;) :D - jak już gdzieś ktoś pisał świetne narzędzie dla CIA, Mosadu i innych służb :D dlatego na fb i nk mam tylko konta fikcyjne ;) tak by móc sobie poprzeglądąć innych ludzi....jak chce się o kmś coś dowiedzieć czy sprawdzić ;) ludzie którzy robią na tych portalach prawdziwe profle i zostawiają tam mase danych o sobie to totalne matoły

jej tez mam problem ale nie wiem jest taka aplikacja i robiłam eksperyment z koleżanką nie pokazało mnie lecz mam tą aplikacje i widziałam ze inna koleżanka mnie odwiedzała i ja się tak bardzo boje ze on to widzi ze ja jego profil oglądam cały czas wchodzę i przeglądam posty masakra nie no jak się dowiedział to kaplica jejć a wie ktoś czy da sie sprawdzić czy on tą aplikacje maa boże proszę niech ktoś odpowie a najgorsze jest to ze ja go często widuje bo chodzę na zajęcia dodatkowe i on tez chodzi i masakra nie chce żeby se pomyślał ze jakaś wariatka ze mnie jest plis pomocy i jak coś to pisze gdzieś ze on ma tą aplikację w postach ze naprzykład on taką aplikację ma