Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grader

Dlaczego tyli Polakow konczy obciachowe studia?

Polecane posty

Gość Grader

Mam na mysli administracje, zarzadzanie, politologie, stosunki mn, pedagogike, historie, biologie i inne badziewa pozbawione matematyki, fizyki i innych waznych przedmiotow

Gość sdfsf
wy to w ogole jestescie poyebani

Gość sdfsf
niby doc zego ci debilku matma portzebna ahahah liczyc umiesz? a co do zycia potrzebne mi sa rachudnki praw calki i inne hoojstwa? na codzien obliczam pole trojkata?

Gość łahagalala
Jak potrafię obliczyć ile potrzeba kafli do łazienki, albo tapety to tyle w życiu codziennym mi starczy, no i przeliczać jednostki tyle o ile żeby ciasto upiec.

Gość Zalosni_jestescie
Prawie kazdy ma np konto, a rzadko kto potrafi obliczyc procent skladany, podobnie wiekszosc ma konto ofe, a prawie nikt nie potrafi obliczyc wskaznika Sharpe'a czy Treynora - to jest zalosne

Gość looooooooooooooooooooooooooool
No i jeśli znasz się na pieniądzach, wiesz jak obliczyć % z danej kwoty, czy rozliczyć PIT to w codziennym życiu więcej nie trzeba, natomiast jak w pismach urzędowych ludzie walą byki to jakoś bardziej mnie boli niż to czy potrafią tabliczkę mnożenia :D

Gość Dawniej dlatego że pobór był
jeśli idzie o facetów. A laski to głównie dlatego, że tak wypada itd., no i nie za bardzo ludzie wiedzą, co chcą w życiu robić, więc odkładają tę decyzję w czasie, idąc na badziewne studia. Prawda jest taka, że lepsze w miarę dobre technikum niż takie kierunki. One z założenia są dla pasjonatów-milionerów, którzy idą tam, bo ich to interesuje, a pracować nie muszą. Tymczasem wiele osób, głównie dziewczyn, wiąże z nimi plany zawodowe. Porażka. Myślę, że xMadziuskax ma sporo racji pisząc, że rodzice ich zmuszają. Na polibudę są za głupi, ale że starzy każą studiować i do tego utrzymują, to się idzie na to gówno. Po co ryzykować, że z domu wywalą i trzeba będzie się samemu utrzymywać? Tak jest łatwiej, przynajmniej na krótką metę.

Gość RixoN
heh jak widze jaka jest jakos studiow i jacy ludzie je koncza... to porazka jest dla mnie magister teraz to nic nieznaczy -------- Nieruchomości Rzeszów www.iangroup.net