Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanadokońca...

Prawdopodobnie mam depresję młodzieńczą, gdzie się upewnić i szukać pomocy ?

Polecane posty

Gość załamanadokońca...

Ale wcale nie przechodzi, każdy dzień i wyjście gdziekolwiek to totalna udręka, a każdego dnia jest coraz gorzej. To trwa bardzo długo ;( Czy np. psycholog nie wyśmieje mojego problemu ? I czy depresja młodzieńcza to choroba psychiczna? Moja mama mówi mi, że deprechę to mają jacyś psycho. Co robić ?

Gość Biedny_Muzyk
szczerze to nie w tym kraju :D psycholog da ci prochy (nie polecam) a tzw "starsze" pokolenie powie ci cos w stylu tekstu mojego ojca ze to sie lecy "bijac mokra szmata" wiec daruj sobie szkunanie pomocy

biedny muzyk - nie pe******ol idź do psychoterapeuty - tylko do psychoterapeuty a nie psychologa zwyklego - poszukaj dobrze w necie psychoterapeuta musi mieć dodatkowe kursy czy szkoły psycholog nie moze wypisywać leków!!!! jesli jest bardzo źle idź do psychiatry

Gość Biedny_Muzyk
Sam pierdolisz dwoje moich znajomych dostalo antydepresanty po ktorych byli jak jakies zombi a wszyscy starsi od nich gadali albo ze sa swirami i trzeba ich do izolatki albo ze im sie w dupach poprzewracalo i wpierdol by ich wyleczyl

Gość httehnb
Psycholog nie ma uprawnień do wypisywania recept a poza tym psychiatra tez nikomu nie straszny. Psycholog jak najbardziej cie wyslucha a tym bardziej nie wysmieje! Taka ma prace wiec nie masz sie czego bac.

Gość załamanadokońca...
Biedny muzyk ma rację - starsze pokolenie ciągle mi gada, że mi się w dupie poprzewracało, że mam za dobrze w domu, że to od lenistwa itp. i jeszcze że potrzeba mi porządnie dać w dupę, to wtedy będę normalna.

Gość Biedny_Muzyk
ha bo ja mialem znajomych z kliniczna depresja i wiem jak u nas sie na to patrzy

Gość RixoN
ogarnij sie poprostu i przestancie z tymi deprasjami -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

Gość załamanadokońca...
właśnie, po prostu depresję może mieć każdy, a ze mnie w rodzinie robią od razu jakiegoś pojeba... a to mi jeszcze pogarsza mój stan.

Gość gość
Wszystko zaczęło się 2 lata temu .Z powodu długotrwałego silnego stresu w liceum oraz odrzucenia przez pokochaną dziewczynę. Wówczas moją głowę zaczęły nawiedzać dręczące myśli, które powodowały u mnie paniczny lęk. Myśli te miały charakter związany z abstrakcyjnymi sytuacjami seksualnymi. Przez około kilka miesięcy próbowałem z tym walczyć, starając tłumaczyć sobie racjonalnie że to co ciągle zaprząta moją głowę to jakaś paranoja oderwana od rzeczywistości. Nie wiedziałem co się ze mną dzieje i jak mam sobie pomóc. Momentem kulminacyjnym było wydarzenie kiedy pojawiły sie myśli samobójcze i obraz miejsc gdzie mógłbym tego dokonać. Wtedy zwróciłem się o pomoc do pewnego wróżbity – http://moc-energii.pl zamówiłem u niego rytuał oczyszczenia aury. Wszystko zaczęło powoli wracać do normy i nauczyłem się panować na tymi przerażającymi myślami. Uciekłem w sport i naukę do matury. Odnalazłem cel i wyszedłem z totalnego przygnębienia.

Gość gość
w skrzynce na listy