Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahyochy i w ogóle

wpierdoliłam mężowi://

Polecane posty

Gość ahyochy i w ogóle

możecie po mnie teraz jeżdzić,ale na serio nie mogłam się powstrzymać!! ten ham ciągle myśli że jest kawalerem!!!zamiast do pracy pojechał do kolegów pić!!!mem tego dość!!

Gość mozilla firefox
a jak mu wpirdolialas?? w jaki sposob bo nie czaje...

Gość ahyochy i w ogóle
poprostu go biłam a raczej się wyżywałam na nim kiedy on był pijany:o

Gość mozilla firefox
heheheeh a ma slady?? bolalo go??kobieta mnie bije hehehehehehehehhehehehehehehe

Gość sory ale po co wyszlas za nieg
o za maz ?? jak pil kiedy byl kawalerem to czego oczekiwalas odkad poznalam sie z mezem byl przez 3 letni okres zwiakzu czyli az do slubu moze na 4 spotkaniach z kolegami no ale jak twoj latal bog wie gdzie przez slubem to co mial po slubie cudownie sie zmienic??

Gość ahyochy i w ogóle
ale on nie pił tak przed ślubem,jesteśmy pięć lat po ślubie i było oki do teraz przez ostatnie 3 miesiące dzieje się to często!! LimonKKa->>> sama jesteś IDIOTKA!!!!

Gość mozilla firefox
odkad poznalam sie z mezem byl przez 3 letni okres zwiakzu czyli az do slubu moze na 4 spotkaniach z kolegami o kurde, to wniosek nasuwa sie tylko jeden, twoj facet nie ma kolegow....

Gość MAX 22
Tak trzymaj to może zacznie się bać popijać z kumplami czy bez. I pamietaj jeszcze ze patelnia i gary nie sluzą tylko do gotowania dobrych obiadków......................

Gość ahyochy i w ogóle
szynka to nie nie danie mięsne tylko wyrób mięsny :O porażka totalna po prostu:O:O:O:O:O kurcze powiem wam szczerze że nienawidzę tego faceta!!!

Gość el ninka
nie bij, zastosuj inny sposób - taki to jedynie pokaz bezradności

nie wiem czy błąd ortograficzny powinien być tolerowany... ale skoro wszyscy są tutaj na jednym poziomie intelektualnym to chyba wam nie przeszkadza

Gość ahyochy i w ogóle
el ninka->>dokładnie jestem bez radna,nie wiem co mam robić,najchętniej bym go zostawiła,ale jakoś nie umiem,nie potrafię...

Gość ahyochy i w ogóle
nikt mi jeszcze nie doradzi????

Gość ahyochy i w ogóle
up....

Gość nie wyobrazam sobieeeeeeeeeeee
widzialy galy co braly!

Gość ahyochy i w ogóle
powtórzę jeszcze raz!!!! on nie był taki!!!!!! nie wiem co mu się dzieje!!!

Gość Nic bo dostałem nerwicy i nie
Ja tam nie oceniam. Działałaś w emocjach, nie zawsze zachowujemy zimną krew. Ja jestem też impulsywny.

Gość ahyochy i w ogóle
kurcze i to w strasznych emocjach... a najgorsze jest to że go ciągle nie ma.... :O:O

Wiele powiedziałem, wiele zrobiłem właśnie w emocjach, czego potem żałowałem. Nawet Ci się nie dziwie.

Ja jeśli bym był na jeo miejscu i ym nie wracał to ze wstydu, że doprowadziłem do takiego stanu partnerkę.

Gość ahyochy i w ogóle
no ja to nie pierwszy raz mam napad agresji ale mężowi zawsze udawało się mnie poskromić,a dziś to chyba ja przesadziłam robiąc mu dym przy kolegach,teraz się czuje winna i boję się że zrobił coś głupiego bo ciągle go nie ma,tel ma wyłączny u żadnego kolegi go nie ma,obdzwoniłam wszystkich...

Gość mamełe na motorynce
ja swego małżonkeła chłoszczę brzozową witką po napletku :classic_cool: odkąd to robię jest posłuszny i wierny jak pies :classic_cool:

Znam to, boisz się czegoś co może nastąpić, tworzysz w głowie bardzo negatywny tego scenariusz. Mam nadzieję, że szybko się sprawa wyjaśni i będziesz mogła złapać oddech.

Gość ahyochy i w ogóle
no dokładnie,same czarne myśli mi do głowy przychodzą....:O i jeszcze dzieci ciągle sie pytają gdzie Tatuś,kiedy przyjdzie??nie wiem co mam im mówić tym bardziej że one są nauczone że zawsze tatuś ich do łóżka kładzie:O

Ja nie mam ani żon ani dzieci ani dziewczyny więc nie doradzę Ci co powiedieć dzieciakom. Przykro mi. To normalne, że masz negatywne myśli, mnie też się często trzymają.

Gość ahyochy i w ogóle
a jeżeli można zapytać to na jakie tematy??oczywiście jak chcesz to odpowiedz,a swoja drogą to ile masz lat że jeszcze nie masz rodziny??no chyba że tak wybrałeś???

Negatywne myśli trzymają się mnie kiedy się czegoś boje, to normalne, bo się wtedy tworzy czarne scenariusze, mam 22 lata, ajkoś nie umiem znaleźć sobiee kogoś :D próbuje :P