Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1808

Pęcherz a ciąża

Polecane posty

Gość Gosia1808

Witam ! Jestem młodą studentką i od 1,5 roku mam chłopaka. Niedawno kochaliśmy się bez prezerwatywy, ale 30maja dostałam miesiączkę, która trwała ok.6 dni ( cykle mam zazwyczaj 30dniowe ). Dwa dni temu ( mo je dni płodne ) wszedł we mnie bez zabezpieczenia ponownie ,ale na chwilę. Dziś zemdlałam i mam mdłości, moja temperatura to 35.8 / 35.5 , jestem śpiąca i zmęczona. Czy może to świadczyć o tym,że dwa dni temu zaszłam w ciążę ? Z tego co wiem, to objawy na pewno nie sa po 2dniach , ale wolę się upewnić także prosze o odpowiedzi :) Pozdrawiam, Małgosia

Gość Gosia1808
Dodam,że mam przeziębiony pęcherz,ale dziś już brałam tabletki i wczoraj ( jakiś lek na lierę f z antybiotykiem ... ) czy to może on mnie osłabił ?

Gość Gosia1808
Halo?

Gość za wczesnie
zeby to stwierdzic zapalenie pecherza czesto dotyka kobiety w pierwszym trymestrze, na poczatku ciazy, ale nie znaczy to ze zawsze tylko te ktore zaciazyly u mnie zapalenie pecherza wystapilo tydzien po zaplodnieniu dokladnie, domyslam sie ze mniej wiecej w momencie kiedy zarodek umiejscowiony byl juz w macicy, mdlosci- spowodowane wlasnie zapaleniem pecherza, czeste siusianie -bralam jakies antybiotyki na to zapalenie przez okres trzech dni dni, lekarz zanim przepisal mi ten antybiotyk robil mi test ciazowy na krew, ale to bylo za wczesnie, po trzech dniach mdlosci nie przeszly, nawet bole brzucha takie jak przy okresie nie zniknely, to wszystko mam do teraz a jestem 26 tyg w ciazy heh koszmar, na poczatku jak mialam zapalenie p. mdlosci mialam tylko w nocy, spac nie moglam, po jakims czasie, moze dwoch tyg. mialam i w nocy i w dzien :/ do 4 i pol miesiaca mialam praktycznie caly czas odczekaj troche i nie martw sie na zapas, zapalenie pecherza nie musi oznaczac ze jestes w ciazy, a mdlosci moga wystepowac wlasnie przez to zapalenie, dodam jeszcze ze przy moim zapaleniu p. nie mialam bolu podczas siusiania, lekarz mi wyjasnil ze 9 kobiet na 10 ma bol, a ta jedna na 10 nie

Gość za wczesnie
... temperature tez mialam ciut podwyzszona wtedy, byc moze przez to zapalenie

Gość za wczesnie
a ty masz obnizona, moim zdaniem- oslabiona jestes tym zapaleniem i tyle, to sie zdarza, a w ciazy nie ejstes