Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgggd

pomocy-odchudzanie

Polecane posty

Gość fgggd

mam 175cm i waze 63kg (schudlam juz 4) i dalej nie idzie, a chce schudnac jeszcze 5kg. moje pozywienie to platki sniadaniowe, 4kromki chleba 'z czyms' dziennie, obiad max 300kcal (zazwyczaj zupa albo warzywa) i od 18 tylko surowe warzywa i owoce.slodyczy nie jem, pije pewnie za malo niestety. na sport ostatnio nie mam czasu.kto moze mi doradzic co mam jeszcze zmienic, zeby schudnac?

Gość i co mnie to no co
Nie jedz po 18 warzyw i owoców tylko ewentualnie samo białko. Pewnie nie wiesz że z owoców się teź tyje bo zawierają cukier.

Gość fgggd
dzieki, nie wiedzialam

tak cukier, fruktozę i masę witamin. Grejpfruty czy kwaśne jabłka możesz śmiało jeść ;)

jakaś pierś z kurczaka gotowana na obiad? Ryby? Zdrowe tłuszcze? Warzywa robisz na oliwie?

Gość piekieleczko
ludzie warzywka i owoce trzeba jesc nie dopusc autorko bo zachorujesz zreszta 63 przy 175 to jest dorba waga!! chcesz byc szkapą?

Gość fgggd
nie chce byc szkapa, ale tez chodzi o samopoczucie.najelepiej sie czulam jak wazylam 59-58kg. teraz sie czuje ociezala. nie jem w ogole miesa, bo jestem weget, tylko ryby, ale rzadko. i nie rozumiem, czemu waga mi nie leci w dol :(

Gość piekieleczko
ja mam 160 i waze 55

Gość może masz problemy z hormonami
? pco albo tarczyca albo, albo.. ja też chce schudnąć, tez stoje w miejscu z waga ale mam pco, oczywiście to mnie nie usprawiedliwia, ale chce zrzucić te uparte 3-4 kg i nie potrafie

Gość ale tak jest lepiej
waga nie leci w dol bo za malo bialka jesz a jajka, twarog, mleko mozesz, czy tez nie? jak nie to chociaz soje czy inne straczkowe wcinaj bo inaczej nie dosc ze nie schudniesz, to organizm bedzie "zjadal" twoje własne miesnie, nie bedziesz jedrna, tylko flakowata i obwisla

a jedzenie jogurtu jest wystarczjące do uzupełnienia białka no 1 jogurt? to już chyba wiem, dlaczego nie moge schudnąć

fgggd ja też nie jem mięsa, ale białko musisz jakś dostarczać ;) Dieta musi być różnorodna. Schudłaś już trochę, więc waga się zatrzymała, to normalne, za jakiś czas ruszy ;) A co do wagi to ja najlepiej się czułam przy 55 kg, wyglądałam wtedy najkorzystniej, więc to też zależy od budowy ciała :)

jogurt to głównie węgle, lepiej półtusty twaróg, albo chudy, jak kto woli ;)

ale jogurt naturalny? też? mnie po twarogu brzuch boli- jakby mnie ktoś noga walnął kurczaków się boje, tej chemii a sama nie mam swoich własnych orzechy jadam

Gość fgggd
jem codzienie jogurt, pije mleko, co jakis czas jajka i chleb tylko pelnoziarnisty.wiec moja dieta chyba jest zrownowazona. zreszta nie glodze sie, tylko jem mniej. mam nadzeieje, ze jak ktos nagorze napisal, waga niedlugo ruszy