Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie...

Polecane posty

Niedziel ja Cie lubie :) to zapodaj jakis ciekawy temat, bo twoje przegrane życie nas znudziło już, nosz kurde ile można :O

Ciekawy temat... no ale ja mam depresję teraz więc nie jestem w stanie :( Dajcie wy jakiś temat, liczyłem na was że oderwiecie mnie od przegranego życia. Co u Ciebie Pijana? :D

Ciekawym tematem jest seks :) ale nie wszyscy bedą mieli coś na ten temat do powiedzenia :D Ale ze mnie skurwiel :O przepraszam

ojej na temat seksu każdy ma coś do powiedzenia :D kinky - masz urojenia ? :D

Gość don morello
szkoda że nie ma levviatana...

Niedziel, mam nadzieje że Cie rozbawiłęm moim poprzednim postem :P Tego nie wiemy, zapytaj FHG, on wie ze w 2013 roku znajdzie to może i w twoim przypadku będzie wiedział kiedy :D Bloowww, ja jestem właściwie My :)

a niedawno pisał że w 2012, potem 2013. teraz 2031, łał, facet myśli o przyszłości, aż trudno zrozumieć czemu nadal jest sam :D

jakich Ty dziwnych zwrotów używasz w stosunku do mnie :D a w ogóle dawno z Tobą nie pisałam,co u Ciebie?:classic_cool:

Przepraszam jeśli Cie zaniepokoiłem :) Dobrze, jakoś leci. Chociaż w sercu ciągle pustka :P Na prawdę dobrze, dawno tak dobrze sie nie czułem :) A ty ? Może pojawił sie jakiś miły pan któremu mogłabyś robić Blow :D hmmm ?

hahhahaahha :D ja pierdziele :classic_cool: muszę jednak zmienić nick 😭 Pojawił się - ale nie w głowie mi teraz takie rzeczy :D muszę się skupić na pracy.

nie zmieniaj plisss, jak Cie rozpoznam :) A fajny ? Jak blisko jesteście, jeśli oczywiście masz ochotę podzielic sie ze mną ta informacją :P

a fajny :D narazie aż tak za blisko to nie ale kto wie :P A Ty ? Poznałeś kogoś? Zawsze jesteś taki tajemniczy.. ;)

Jestem artysta samotnikiem :D nie każdej będzie dane wejść do mojego małego świata :classic_cool: Nie , jakoś mi przeszły związki po ostatnim :O Nie mam na to ochoty jak na razie :)