Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallaammaannaa

seks miedzy spowiedziami

Polecane posty

Gość zallaammaannaa

Niestety nie udalo nam sie powstrzymac od seksu po pierwszej spowiedzi przedslubnej:( Mimo, ze bardzo chcialam wystrzymac to nie udalo sie:( Jest mi z tym zle, no ale trudno - za miesiac druga spowiedz. I mam pytanie - czy tylko mi nie udalo sie wytrzymac, czy Wy tez tak mialyscie? Ksiadz bardzo sie wkurzyl na drugiej spowiedzi przedslubnej?

Gość trwa krocej niz w kk
Mi sie tak zdarzyło po pijaku z narzeczonym nas poniosło

mozesz isc do normalnej spowiedzi w międzyczasie, a potem dopiero do tej 2 przedslubnej. Nam nawet w kancelarii tak ksiądz powiedzial, ze tak mozna

Gość zallaammaannaa
no wiem, ale nie bede przeciez co tydzien latac do spowiedzi :(

no to sie powstrzymaj już do ślubu... a jak nie to trudno. powstrzymac sie nie potrafisz a księdza sie boisz

Gość zallaammaannaa
chce sie powstrzymac - ale mimo wszystko zle mi z tym, ze mi sie nie udalo :(

Gość no widocznie nie umiesz sie
pohamować, skoro zakladasz ze co tydz do spowiedzi mialabys latac ?? po co ci slub koscielny, jak nawet tydz bez rozkłądania gir nie wytrzymasz ?

Gość zallaammaannaa
"mo widoczie nie umiesz sie" - wiesz co, chyba nie do konca zrozumialas moja wypowiedz....

Gość zallaammaannaa
nikt z was nie miał podobnej sytuacji do mojej?

Gość u mnie bylo świadectwo
no to idź do spowiedzi, a potem do przedslubnej bez tego grzechu juz, jak sie tak boisz.

Gość zallaammaannaa
to nawet nie chodzi o to czy sie boje czy nie, tylko o to , czy jeszcze ktos tez jest tak slaby jak ja i nie wytrzymal... ?

Gość dlaczego slaby ??
seks jest integralna czescia kazdego glebokiego prawidlowo rozwijajacego sie zwiazku my go uprawiamy codziennie ze 2-3 razy nie wyobrazam sobie ze mialabym latac co godzine do spowiedzi i klepac ze zaluje ze kocham faceta i sie z nim kocham nie zamierzam tez trwac w abstynencji i jakos sztucznie regulowac cos co jest naturalne

Gość uważaj bo karą za ten
grzech będzie "zakleszczenie" podczas następnego seksu :P

Gość zallaammaannaa
moze ktos sie jeszcze wypowie?

Gość no bo zdrada z wibratorem
ja się wypowiem chyba masz nasrane:D myślisz że dla Boga ma znaczenie czy ty się walisz czy nie:O:D weź się pucnij w łeb:D kobieto kochaj się kiedy tylko masz ochotę a jak ksiądz podniesie na ciebie głos to opierdol go z góry na dół bo nie prawa na ciebie krzyczeć:)

nie rozumiem problemu szczerze mówiąc....to 'zasady' które sobie wymyślił człowiek a nie Bóg....tłumaczyć sie w ogole księdzu z tego kiedy i jak czesto sie kocham ze swoim facetem,powstrzymywac sie w ogole...??? ja tam pierdole cos takiego :]

Gość troche tego nie rozumiem
Bardzo dziwny temat i zupełnie nie potrzebny. Chcesz sobie podnieść samoocoenę wiedzą, ze inni też nie wytrzymali, czy co? Piszesz trochę jak rozbita osoba, a co tu rozpaczać. Ja jestem niewierząca, ten problem mnie nie dotyczy, bo nie dotyczny mnie ślub w kościele. Ale uważam, że skoro już złamaliście tą obietnicę daną Bogu, to trzeba iść się wyspowiadać i tyle. Taki chyba macie wymóg? Nie rozumiem czemu oburzasz się na bieganie co tydzień do spowiedzi, jak ktoś grzeszy, to i musi. Trzeba było być pobożną itd.

Gość dlaczego slaby ??
no coz niezle mi zyczysz ale z drugiej strony czy takie zakleszczenie to wstyd ? chyba nie skoro sam proboszcz mojej parafi zakleszczyl sie ze sowja kochanica i ich pod przescieradlami na noszach wynosili do karetki :P

Gość Po to jest spowiedź
żeby na tej spowiedzi wyspowiadać się ze swoich grzechów. Mieliście szczere chęci grzechu unikać, ale się ni udało. I cóż z tego? Świat się przecież nie zawalił. Skoro macie grzech, to przy każdej następnej spowiedzi możecie się z niego wyspowiadać. To ani wstyd, ani problem. Po to właśnie wymyślono spowiedź.

Gość katolicy od siedmiu bolesci
jednego nie rozuemiem na cholore wam slub koscielny skoro zasady kosciola macie gleboko w d...?:O

ZENADA ! :-D i co idziesz potem do spowiedzi i mowisz, ze nie udalo CI sie dochowac czystosci i przeraszasz za to, ze przespalas sie ze swoim narzeczonym ??? :-O

hahhahahaaha;-)))) i znpowu katoliczki i ich problemy;-) "Niestety nie udalo nam sie powstrzymac od seksu po pierwszej spowiedzi przedslubnej Mimo, ze bardzo chcialam wystrzymac to nie udalo sie" no wiesz hamowanie popedu jest niezdrowe;-) bo przez caly zwiazek to pewnie byzkalas sie czesto i regularnie to i wagine przyzwyczailas;-) " Mi sie tak zdarzyło po pijaku z narzeczonym nas poniosło" hahahahahah;-))))) chyba sie przerzuce na religie sutannikow - bo pachnie mi rock'n'drollem;-)) " mozesz isc do normalnej spowiedzi w międzyczasie, a potem dopiero do tej 2 przedslubnej. Nam nawet w kancelarii tak ksiądz powiedzial, ze tak mozna" achi te zlote rady;-))) "po co ci slub koscielny, jak nawet tydz bez rozkłądania gir nie wytrzymasz ?" jak to po co?!!!! przeciez napisala ;-)))) " nikt z was nie miał podobnej sytuacji do mojej? " nie, nie wszyscy cierpimy na schizofrenie;-)))))))))))))

"[ my go uprawiamy codziennie ze 2-3 razy nie wyobrazam sobie ze mialabym latac co godzine do spowiedzi i klepac ze zaluje ze kocham faceta i sie z nim kocham nie zamierzam tez trwac w abstynencji i jakos sztucznie regulowac cos co jest naturalne " i kolejna katoliczka jak mniemam;-)))

"ja się wypowiem chyba masz nasrane myślisz że dla Boga ma znaczenie czy ty się walisz czy nie weź się pucnij w łeb kobieto kochaj się kiedy tylko masz ochotę a jak ksiądz podniesie na ciebie głos to opie**ol go z góry na dół bo nie prawa na ciebie krzyczeć " ato mi zarzucano (nieslusznie) ze nasmiewam sie z religii;-)))))

"nie rozumiem problemu szczerze mówiąc....to 'zasady' które sobie wymyślił człowiek a nie Bóg....tłumaczyć sie w ogole księdzu z tego kiedy i jak czesto sie kocham ze swoim facetem,powstrzymywac sie w ogole...??? ja tam pie**ole cos takiego :] always look at the bright side of life" ' jasne - bog;-))) ja tez jestem za wolna realizacja popedu plciowego;-) tyle ze pewnie autorka postu nosi/albo nosila sie z zamiarem brania slubu u sutannika katolickiego a nie u boga, co nie?;-) parafrazujac wiec przyslowei: to ich cyrk i ich malpy i oni ustalaja reguly;-)) skad ta schizofrenia u was?! nie zgdazacie sie z zasadami, krytykujecie - a jednak gorliwie chcecie przynalezec;-)))

"[zgłoś do usunięcia] JellyBelly ZENADA ! i co idziesz potem do spowiedzi i mowisz, ze nie udalo CI sie dochowac czystosci i przeraszasz za to, ze przespalas sie ze swoim narzeczonym ??? " czyzby kolejna ze schizofrenia?;-))))

Gość jokoonoelvis
przynajmniej zazdroszczę Ci tego, że jest takie pożądanie między wami. Ile lat jesteście razem? Mysmy się ożenili po 6, i przed ślubem i po slubie brak namiętności.

Gość zallaammaannaa
2,5 roku

Gość zallaammaannaa
moze ktos sie wypowie?

Gość cdggjhkj
na cholore wam slub koscielny skoro zasady kosciola macie gleboko w d...? moze ty odp na to pytanie?:P