Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaOlgi

Co kupic 1.5 rocznemu dziecku? Jadę jutro w odwiedziny

Polecane posty

Gość mamaOlgi

i przypomniałam sobie że nie mam nic dla dziewczynki.Moze macie jakies pomysły co kupic?[biedna rodzina}

Gość pampersy jak jeszcze nosi
a dla przyjemności dziecka jakiś słodycz / zabawkę

Gość powiedz mi...
ja jestem zdania, że zawsze przyda się jakieś wdzianko :) jak mnie ktoś pyta co kupić mojemu dziecku to zawsze odpowiadam, że jakiś ciuszek, oczywiście lepiej większy :) jak biedniejsza rodzina to może jakąś lepszą zabawkę...np ładną lalkę

Gość mam mala siostrzenice :)
Zalezy jaki masz buzdzet, pampersy sie zawsze przydadza (jak wiesz jaki romiar nosi) + zabawka mala np. grzechotka dla dziecka, moze byc tez zabawka np. z fisher price (cena cos okolo 70-150zl) - zalezy jaka, garnuszek na klocuszek jest np. fajny :) klocki Lego DUPLO - sa od 1,5 roku, a dziecko super sie nimi bawi :) uczy sie skladac, kolorkow itd - tylko tez sporo kosztuja niestety.

Gość a kto to dla ciebie jest
zeby sie nie chcieli rewanżować, moze zapytaj np jaka ma dlugosc wkladki i kup jej ladne sandałki :) cos do ubranka się przyda, i np jakas bajeczka dla malej albo jakis drobiazg do zabawy

Gość mamaOlgi
wiecie nie mam pojecia czy nosi pampersy Z ta lalka i ubrankiem dobry pomysl tylko jaki rozmiar nosi 1.5 roczne dziecko ?Bo moja 2,5 roku nosi 92....

Gość to zależy autorko
ale szczerą prawdę ;-) pracę się wykonuje taką, jakie się ma znajomości... swego czasu modny był to kierunek i moi znajomi poszli niemal masowo i teraz jak tak patrzę, to ktoś z nich prscuje w sekretariacie urzędu, ktoś w rossmanie ... nie wiem, czy same studia "stosunki międzynarodowe" wystarczą, żeby mieć rzeczywiście do czynienia z tymi stosunkami... jak dla mnie to wyszukana nazwa na byle co...

Gość o co chodzi...
nie wiem ile chcesz przeznaczyć, ale ciuszek na pewno się przyda/myślę, że lepiej większy - na 86/92/. Poza tym dobrym pomysłem jest zabawka - lala lub coś do pchania/ciągania. A zamiast czekoladki kup soczki/herbatkę - na upały na pewno wypije ze smakiem ;-)

Gość powiedz mi...
kup coś na 86 raczej będzie za duże, ale się nie zmarnuje :) mój syn ma 2 latka i nosi 92 :)

Gość mamaOlgi
ubranka tanszego niz 50 60 zl.nie kupie bo po drodze tylko tesco mam dzieki za pomysly

Gość jytjtyjtyj
Ja jestem - tu mogę przyznać - biedna. Wiadomo że dziecko ubrać i przewinąć muszę. Natomiast na zabawki mnie po prostu nie stać. Gdyby więc to o moje dziecko chodziło, cieszyłabym się niezmiernie z zabawek dla niego. Klocki zawsze maluchowi się spodobają, samochód, lalka. Tego nigdy za wiele a to dziekco może takich zabawek nie mieć. Poza tym w tej wizycie chodzi chyba o trochę beztroski i radości, nieprawdaż?

Gość uhiuohjbufdvuahf
moim zdaniem też lepsza zabawka... bo na podstawowe rzeczy mama zawsze znajdzie pieniądze- chodzi mi o ubranka i pampersy... a z zabawki będzie i dziecko zadowolone i mama... jeżeli masz większy budżet tak do 100 nawet mniej to na pewno coś fajnego kupisz

Gość ananamana
Ludzie! Ona jedzie w odwiedziny a wy tu wymyslacie sandalki, ubrania zabawki za 100zl... Litosci! Kup jakas tania zabawke i tyle

jakąś tanią zabawkę...:O sorki, ale jak ja idę w odwiedziny to nie kupuję chińskich zabawek bo sama bym nie chciała aby moje dziecko takie dostawało. chcę sprawić im przyjemność a nie rzucić coś na odczepnego...

Gość jytjtyjtyj
Moja córa (1,5 roku) uwielbia ostatnio naśladowanie czynności dorosłych. Próbuje np swój smoczek wkładać lalce a gdy się to nie uda, to rozczarowana kladzie go chociaż koło lalki. Może więc lalkę ze smoczkiem, butelką, ubrankami? Kubeczki, filiżanki dla lalek, wózek, łóżeczko z pościelą, to by też się spodobało dziewczynce. Klocki - np typu Lego Duplo - na pewno wciągną każde dziecko w tym wieku (Duplo są absurdalnie drogie ale można znaleźć w zabawkarskich zamienniki).