Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don ki chot

co sądzicie o butach evento

Polecane posty

Gość don ki chot

kupiłam sobie dzis sandały z tej firmy, ale nie znam jej, jakie ma buty?

Gość gość
no ja własnie oddałam swoje buty evento 3x do reklamacji, na nogach je miałam 4 razy, licząc mierzenie, czyli 4x po około 5minut, a w reklamacjach spędziły już pół roku. producent stwierdził, ze buty nie mają wady, tylko urywam im obcasy... takiego oto mam konika, ze kupuję buty, urywam obcasy, i zamiast w nich chodzić, odsyłam do producenta :D niepowazna firma. ostatni raz przykleili mi krzywo obcas, i był on nie pod piętą, a z boku pięty, stały się niebezpieczne dla życia, a przeszłam tylko od sklepu do auta stojącego na parkingu.... nie polecam, omijajcie te marke z daleka. od czerwca walczę z firmą, by wymienili mi buty na wole od wad, a oni ciągle naprawiają, po naprawie ich zywot trwa tylko tyle, że dojdę ze sklepu na parking, i odnoszę z pworotem do reklamacji. na koniec mi powiedzieli, ze jestem za ciężka, to sie zapytałam, jaką mają nosność, nikt nie wiedział, a buty mają rozmiar 41, wiec chyba nikt się nie spodziewał, ze osoba o numerze buta 41 będzie miała 45kg?

Gość gość
bubel. nie kupuj. wszystko do reklamacji idzie, a reklamacje rozpatrują tak, że jeszcze zrobią z ciebie naciągaczke, która sama psuje buty, albo za grubą, za cieżką. buble po prostu, unikajcie ich

Gość gość
Też bardzo się zawiodłam na tej firmie, buty rozpadły się po tygodniu, wcześniejsze tak farbowały,że wszystko było w ich kolorze, nawet gdy nie padało,na pewno więcej nie zakupię u nich niczego