Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helohelohelo

tuszowanie blizn potradzikowych

Polecane posty

Gość helohelohelo

no wlasnie, jak tuszujecie swoje blizny potradzikowe? Ja dochodze juz do wprawy, wszystko bylo by dobrze gdyby nie to ze jest juz cieplo i coraz turdniej mi robic moj -kamuflujacy- makijaz, poniewaz jest ciezki i wiadomo, po jakims czasie wyglada poprostu nieestetycznie!! Jak Wy sobie z tym radzicie? xxx

Gość helohelohelo
up, up, nikt nie ma blizn potradzikowych ??

Gość lksklm lsdls dsl wdl
tuszuje dzieki korektorowi, na to troszke pudru sypkiego. To wersja na lato. a w pozostale pory roku uzywam takze podkladu.

a uzywasz peelingu?? on troszke zmniejsza te blizny, wiem sama po sobie.

Gość helohelohelo
tak, tak, uzywam, mniejsza z tym, chodzi mi tylko o makijaz, nie potrafie nalozyc tylko korektora i pudru sypkiego, strasznie zle wygladam wtedy! Wiec jak Ty to robisz?

korektor musi byc idealnie dobrany do twarzy. Moze pani w drogeri ci pomoze dobrac odcien??

oj przepraszam, Ty napisalas "nie potrafie nalozyc tylko korektora i pudru" a ja przeczytalam, ze nie potrafisz nalozyc korektora. Wybacz pomylke. Jak to robie?? Na poczatku bylo ciezko, ale jak 3 warstwy mi z twarzy splywaja to wygladam jeszcze gorzej, wiec nakladam malo.

Gość helohelohelo
chyba jutro sobie potrenuje, w sumie blizny mam tylko na policzkach i nie powinnam miec z tym wiekszego problemu, ale chyba jestem juz tak przyzwyczajona do pelnego makijazu (w ktorym wygladam w miare dobrze) ze jak sie widze bez, mam krotko mowiaz zalamanie nerwowe...i z tego wszystkiego wole sie cala zamalowac niz tylko nalozyc korektor na policzki. Namieszalam, ale mam nadzieje ze mnie zrozumialas :)

Gość aachajkaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny, a korektor macie z apteki czy zwykły drogeryjny? i jaki rodzaj byście poleciły tzn jakiej firmy?