Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

gosiavongosia

Prace dyplomowe

Polecane posty

Go艣膰 zadziwiona wielce
No ok, dla paierka, ale potem taki "papierkowy mgr" idzie do pracy i nic nie umie, kompletnie nic ale za to ma zajebiste wymagania finansowe , no bo jest MGR, 偶a艂osne :o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 najmniej za 1200 napisalam
nigdzie nie napisa艂am, 偶e darz臋 szacunkiem moich klient贸w.;)

Udost臋pnij ten post

"najmniej za 1200 napisa艂am" - m膮dry ostatni post ;) Dla mnie to te偶 lenie sko艅czone:P Ale prawa rynku, skoro sa zainteresowani to i s膮 produkty. Napisalam ze pisze opracowania do pisania prac dyplomowych ale powiedzcie mi czy uczelnia mo偶e co艣 studentowi pisz膮cemu za to zrobi膰??

Udost臋pnij ten post

akurat moj膮 uczelni臋 i jej system to ja mia艂am w g艂臋bokim powa偶aniu. tak jak szacowna alma mater mia艂a nas-student贸w. nie odpowiem, bo nigdy mnie to nawet nie interesowa艂o. pod wzgl臋dem prawnym jeste艣 czysta jak 艂za.

Udost臋pnij ten post

gosiavongosia My艣l臋, 偶e uczelnia m0偶e wyci膮gn膮膰 z tego jakie艣 konsekwencje, bo, jak by nie by艂o, takie pisanie prac nie jest rzecz膮 legaln膮 :P Dlatego lepiej nie obnosi膰 si臋 z tym zbytnio i szuka膰 klient贸w przez net lub inne anonimowe og艂oszenia. No chyba 偶e rozniesie sie poczt膮 pantoflow膮. Ale wiesz, zawsze trzeba uwa偶a膰, bo nigdy nie wiadomo, czy kto艣 Ci臋 nie podpierdoli, w ko艅cu to lewy doch贸d. A ludzie bywaj膮 r贸偶ni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ble ble pani magister
prace dyplomow膮 napisa膰 w miesi膮c? chyba na jakim艣 humanistycznym kierunku. Lol, kto kupuje prace, chyba mato艂ectwo z humanistycznych. Chcia艂abym was zobaczy膰 pisz膮cych w miesi膮c prace dyplomow膮 na politechnice. Podejrzewam, 偶e osoba bez adekwatnych studi贸w nie by艂aby w stanie skleci膰 wst臋pu do takiej pracy. Napisa艂am swoj膮 prac臋 sama, i gdyby kto艣 chcia艂 mnie wynaj膮膰 do napisania takowej, nie zesz艂abym poni偶ej 5000 PLN. Pozdrawiam, tych co kupuj膮, k艂amstwo ma kr贸tkie nogi, po艂amania na obronie...

Udost臋pnij ten post

"powiem prawd臋" - ale co jest z艂ego w tym ze pomagam?? Co to, pomoc komus jest zabronione?? Poza tym ja sie zawsze moge wyprzec mowiac ze tak tylko pisalam bo chcialam np zbadac postawy studentow wobec tego typu zachowan a jak ktos sie zglosi do mnie zebym mu pomogla to nie zglosi tego dalej bo sam jest bardziej winny niz ja. Kolezanka miala racje, ze lepiej pisac o pomocy w pisaniu prac niz o ich pisaniu.

Udost臋pnij ten post

i kto mi cokolwiek udowodni? nie mam na kompie 偶adnych dowod贸w a w necie opowiadam najr贸偶niejsze pierdo艂y, 艂膮cznie z tym, 偶e jestem subteln膮 blondyneczk膮 z wielkimi silikonowymi bimba艂ami albo starszym panem.:P klient przecie偶 si臋 nie przyzna.:D to wzgl臋dem skarb贸wki. za niskie dochody, 偶eby kto艣 sobie dup臋 tym zawraca艂. koszty post臋powania wy偶sze ni偶 te marne grosze, kt贸re zarabiamy. a pisanie prac jest rzecz膮 legaln膮. nielegalne jest podpisanie si臋 pod cudz膮 prac膮. akurat najszybciej pisze si臋 prace z ekonomii. na budownictwie tez pisa艂am prac臋 (teoretyczna bez projekt贸w). prosta sprawa tak samo jak monografia na polonistyce. ale fakt, studenci politechnik bezpodstawnie cierpi膮 na jaki艣 kompleks wy偶szo艣ci. :D jedynym problemem by艂 brak materia艂贸w i lichy poziom tych偶e...

Udost臋pnij ten post

ekonomia, ochrona srodowiska, zarzadzanie i inzyniera produkcji... Niby mozna z tego miec inzyniera ale prace wcale nie sa jakos hardcorowo trudne ktorych nie daloby sie zrobic w miesiac. "Najmniej za 1200 napisalam"- dziekuje Ci, szczeg贸lnie, za wszystkie glosy, rady itp...:*

Udost臋pnij ten post

gosiavongosia Ok, pomoc nie jest zabroniona, ale czy uwa偶asz, 偶e uczelnia i skarbowy to ciemna masa, kt贸ra nie wie, w jakim celu sie og艂aszasz ?? :D Poza tym podpierdoli膰 nie musi was klient, ale ktokolwiek, kto b臋dzie o tym wiedzia艂 i b臋dzie chcia艂 wam zaszkodzi膰. Niestety w takim kraju 偶yjemy. Polska to kraj absurd贸w - czepiaj膮 si臋 bezrobotnych czy student贸w chc膮cych troch臋 dorobi膰, a bandziory chodz膮 na wolno艣ci :o

Udost臋pnij ten post

b臋d臋 si臋 w贸wczas martwi膰. po co martwi膰 si臋 dwa razy?;) nie chodzi o to czego mo偶na si臋 domy艣li膰, ale o to co mo偶na udowodni膰. zawsze mo偶na powiedzie膰, 偶e to dochody z prostytucji i ju偶 ci臋 nie opodatkuj膮 ani nie uka偶膮.:D takie realia tego kraju.

Udost臋pnij ten post

Skarb贸wka to mnie woog贸le nie obchodzi. Mam w swoim otoczeniu przyk艂ady naprawd臋 powa偶nych malwersacji finansowych i jako艣 jest to nie do udowodnienia. Zastanawia艂am si臋 tylko nad uczelni膮 ale niech mi udowodni膮 ze robie cos niezgodne z prawem to pogadamy. Swoj膮 drog膮 nawet prof. pisz膮 takie prace - no i jako艣 nadal wyk艂adaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ble ble pani magister
na polibudzie z reguly robi sie projekt do pracy, a praca to nic innego jak opis tego projektu. Jak nie skonczyles studiow nie jestes w stanie zrobic projektu=nie jestes w stanie napisac o nim pracy. Tyle w temcie. Z budownicta to chyba inzyniera i pewnie na jakiejs prostej specjalizacji. hehe ja Cie nie potepiam za pisanie prac, jak ktos placi to czemu nie, pot臋pia艂abym ludzi, kt贸rzy kupuj膮, ale chyba nie trzeba, bo jak kto艣 nie jest sam w stanie sklecic ksiazki to chyba zadna z niego konkurencja na rynuku pracy, ot moje zdanie. i tak czuje sie lepsza ze skonczylam polibude

Udost臋pnij ten post

praca o kruszywach w mieszankach betonowych. teoria. magisterska. nuuuudy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akarara
to ciekawe, ja zawsze czu艂am si臋 lepsza jako humanistka. matematyczni zawsze wydawali mi si臋 pozbawieni wyobra藕ni i polotu.

Udost臋pnij ten post

Sprzedam prace mog膮ce pos艂u偶y膰 jako wz贸r do napisania Twojej pracy. Prace ju偶 obronione. 1. Obraz wsp贸艂czesnego menagera w hotelarstwie, 2. Rola planu marketingowego w zarz膮dzaniu hotelami spa & wellness, 3. Rola turystyki w promocji Polski na arenie mi臋dzynarodowej. Posiadam r贸wnie偶 szereg materia艂贸w, rozdzia艂贸w z zakresu turystyki, hotelarstwa, odnowy biologicznej i pokrewnych. Napisz do mnie! By膰 mo偶e b臋d臋 mog艂a Ci pom贸c. Mail: fanaberia33@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 funpack
Mam d艂ugie wlosy ale staja mi d臋ba jak to czyatm.Dla kogo wy si臋 uczycie dla siebie czy papierka???????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marinta
Polecam wam serwis http://www.pracedyplomowe.edu.pl/ w kt贸rym mo偶na zakupi膰 lub sprzeda膰 obronione ju偶 prace dyplomowe. Mog膮 s艂u偶y膰 one jako wz贸r i nie wolno ich kopiowa膰. Wszystkie prace zosta艂y obronione przez co maj膮 wysok膮 warto艣膰 merytoryczn膮.

Udost臋pnij ten post