Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asaewdf

roan marita - doradźcie!!!

Polecane posty

Gość Fascynują mnie duże rodziny
Bardzo fajny wózek. W ogóle ten typ wózków (niezależnie od producenta) należy do najbardziej komfortowych zarówno dla matek, jak i dzieci.

Gość zapomnialam nicka
ja mam Jedo Bartatine i jestem bardzo zadowolona:) tez bralam pod uwage marite ale jednak wybralam Jedo. podoba mi sie ten typ wozkow. co prawda nigdy nie prowadzilam wozka ze skretnymi kolami ale nie bylam do nich przekonana dlatego wybralam klasyke i mimo nieskretnych kol prowadzi sie bez problemow

Gość Miałam podobny z Peg-Perego
i rzeczywiście super. Moja kuzynka ma też taki model z Emmaljungi i również jest zachwycona. Zgadzam się - żadne modne wynalazki nie pobiją tego klasycznego modelu! Bezdyskusyjnie rządzi. ;)

Gość mamachichi
ja miałam, bardzo sobie chwalę, tyle, że ja mieszkam poza miastem, częste spacery po lesie, wózek jest bardzo komfortowy dla dziecka, duża gondola, delikatnie kołysze, córa go uwielbiała, a jak była maleńka to wystarczyło jej 5minut i spała, wózek też jest wg mnie bardzo ładny, ale rzecz gustu. roan ma też kilka wad-jest duży i ciężkawy więc jeżeli mieszkasz w bloku to tak średnio, tak samo po złożeniu zajmuje raczej dużo miejsca więc jak zamierzasz często podróżować z dzieckiem a masz nieduży samochód to też nie bardzo, Ja byłam bardzo zadowolona, moim wózkiem jeździło jeszcze 2 dzieci i nadal jest w bardzo dobrym stanie

Ja kiedys mialam zamiar kupic caly komplet tego wozka.Jednak jak sprzedawca pokazal spacerowke zrezygnowalam.Gondola jest ok.

Gość adzia1982
ja mam ,tylko buda granatowa a dół biały,dokładnie jeśli mieszkasz gdzies w bloku i masz gdzie wózek trzymać to oki bo jest pieuńsko ciężki,,,jjest łatwy w utrzymaniu czystości,ja normalnie piorę i kolory niewybla kły mi,a spacerówka hmmm ja mam duże dziecko to jak się w zimę ubierze niezabardzo się mieści....ale gondolka super

Gość asaewdf
upppp

Gość nie podoba mi sie
Ladny jako gondola, akle często widze na ulicy spacerówkę i masakra. Jedo i Roan mają specyficzną spacerówkę, nie każdemu się taka podoba

Gość rirriririir
Jeeedooo Bartatina numerem 1!!!!!!

Gość gSFasfa
gondola super spacerówka - masakra

Gość Bardzo dobre wózki!
Te spacerówki są wygodne bo są duże i wysokie. Do tego nie są kubełkowe i wszystko się w nich niezależnie reguluje (podnóżek, oparcie itd.). Mają duże pełne budki a nie mikro atrapy. Dodatkowo można wpiąć różne uniwersalne wyściółki, które mogą je upiększyć i dodać im miękkości (JJ Cole, Red Castle, Maclarena). Naprawdę fajny futurystyczny wygląd wózka to nie wszystko. One są po prostu najwygodniejsze dla dzieci i tyle.

Gość ja mam taki wózek i
bardzo sobie chwalę :) jedyna wada to jego waga, jest cholernie ciężki (ja właśnie z różnych powodów szukałam jak najcięższego, ale do dźwigania po schodach odpada)

Gość asaewdf
uppp

Gość ja również sobie chwalę
gondolka super, spacerówka jak dla mnie też. W porównaniu do nowoczesnych wózków sąsiadek, mój jest najwygodnieszy w prowadzeniu, chociaż może mniej urodziwy :) Wady: ciężki i dość duży. Poza tym same zalety

Gość asaewdf
:)