Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takaseeeej

suknia slubna co myslicie ???

Polecane posty

Gość MAM POMYSŁA! GIT
WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA!

Gość Takaseeeej
bo ???

Osobiście nie lubię tego kroju sukni, ale tak to bardzo ładna. Jeżeli "w realu" materiał jest równie zwiewny to jak najbardziej.

Gość Takaseeeej
jest zwiewny, wlasnie to mi sie w niej spodobalo... plus oczywiscie cala reszta

do tej sukni musisz mieć bardzo szczupla figure i w miare maly biust z raci ze wszelakie marszczenia go powiekszaja. moje zdanie.

Gość Takaseeeej
jestem szczupla , biust mam sredni a i tak trzeba ja zwezic na gorze, chociaz to rozmiar 36 lezy pieknie, tak tylko chcialam poznac opinie :D

Nie podoba mi sie. Wyglada za malo elegancko, jak na slub, moim zdaniem (i niewazne ze jest slubna, poprostu takie mam zdanie).

Gość ja pierdziele myslałam..
mi sie nie widzi

Gość ok ok. ko ko
ładna ale czegoś w niej brak...dodałabym chyba bardzo bardzo delikatne ramiączka, bo jak ślub, to trochę zbyt gołe ramiona

Gość Takaseeeej
hmm mierzylam tzw eleganckie suknie, ale wlasciwie po to, zeby sie upewnic, ze nie nadaja sie na ten dzien, ale to oczywiscie kwestia gustu wole skromne sukienki i delikatne, choc pani w salonie widziala mnie w ogromnych bezach lub silnie tloczonych koralikami lub cekinami...

Gość Takaseeeej
to bedzie zima, wiec ramiona gole nie beda :D

Gość Takaseeeej
tak aldna jest z typu ktory lubie :D ale ona byla wlasnie zbyt gladka, w sensie ta moja ma pod spodem atlas ktory powoduje ze suknie nie jest taka plaska... ale ta tez sliczna :D

Gość ok ok. ko ko
z tym ze tą z kwiatem wybrałam do bardzo eleganckiej klasycznej urody, taka piękność lat 50-60, wiesz co mam na myśli? Ta druga pasuje do rowniez do pieknej acz bardziej pospolitej i lekkiej urody

Gość ok ok. ko ko
pospolitej mam na myśli, bardziej 'dzisiejszej', żebyś mnie źle nie zrozumiała :)

Gość samsung1982
Moim zdaniem ladna choc bardzo skromna ale jesli dobrze sie w niej czujesz i wygladasz ladnie:)to coz wiecej dodac;)

Gość Takaseeeej
hah, rozumiem :D i spokojnie, nie jestem narwana :D no skromna, ale chyba wlasnie dlateo mi sie podoba, pasuje po prostu dla porownania zmierzylam jak psialam inne, bo podobno sie tak robi, ale jakos sie nie przekonalam te wielkie suknie sa ciezkie, i niewygodne...