Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elefant77

mikser w mózgu

Polecane posty

Gość elefant77

to bylo tak: spotykalismy sie przez kilka miesiecy, nigdy nie bylo oficjalnie powiedziane, ze jestesmy razem, niczego sobie nie wyznawalismy, ale jakby ktos nas zobaczyl to moglby pomyslec, ze jestesmy para... po pewnym czasie on stwierdzil, ze nie chce mi mieszac w glowie i wolalby zebym traktowala go jak kolege. Powiedzial, ze bardzo chcial zeby nam wyszlo ale niestety sie we mnie nie zakochal i nic na to nie moze poradzic.. Okazalo sie, ze po pewnym czasie zakochal sie w innej :/ Są razem. Probowalam sie z tym pogodzic. No i po 1,5msc spotkalismy sie na imprezie naszych wspolnych znajomych. On wypił, ja tez. Zaczelismy ze soba gadac, potem on zaczal sie przytulac, az doszlo do pocałunku. Siedzielismy jeszcze razem do konca imprezy, przytulajac sie... Nie wiem co o tym sadzic, on ma przeciez dziewczyne i takie coś?

Gość elefant77
nie, az tak daleko nasza znajomosc nie zaszla

to całe szczęscie i nie ma sie czym przejmować, moze przytulał Cie po alko jest taka potrzeba bliskosci , albo nie myslał trzezwo dobrze że sexu nie było

Gość elefant77
co o tym sadzic? czy to chwila slabosci po pijaku (facet to facet) ? ale skoro tak straaaasznie sie zakochal w tej swojej dziewczynie, to nie powinien tego robic..

Gość elefant77
no dobra, przytulanie przytulaniem (moge zrozumiec po przyjacielsku( , ale chodzi o pocałunki i to nie były takie zwykłe buziaczki ...

Gość Mam 53 latai aki poble
ja sie zakochałam w jednym facecie, ale ciągle kręciłam z drugim, ten drugi był tylko na seks i gadanie o seksie, a ten pierwszy to moj rycerz dla którego musze byc damą i udawać cnotke :(

Gość a ten drugi potrafi tez byc
rycerzem? ;)

Gość elefant77
dodam jeszcze, ze na drugi dzien mnie przeprosił...

Gość a ten drugi potrafi tez byc
elefant, obie was ma w dupie, ale zostanie z tamta.

Gość elefant77
na razie to jest prawie pewne, chyba, ze dopadna go straszne wyrzuty sumienia i jej o tym powie, a ona go pogoni :P