Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olixx

Potrzebuje pomocy.

Polecane posty

Gość olixx

Witam, sprawa jest dość trudna, ponieważ zaczęłam leczenie zęba niestety okazało się to leczenie kanałowe, płaciłam za każdą wizytę 50-100 zł mam okropne problemy z zębami, matka nigdy nie chodziła ze mną do dentysty.Ja sama poszłam gdy miałam dopiero 17 lat. Mam 21 lat, studiuje do niedawna miałam prace dorywczą ale niestety ją straciłam. Szukam czegoś ale teraz nie dość że sesja to jeszcze wszystko już jest pozajmowane przez maturzystów... Nie mam pieniędzy na dalsze leczenie. Od nikogo z rodziny też nie mam co liczyć na pomoc. Stracę już 2 zęba... jedyne jakie zdrowe mam zęby to jedynki, dwójki, trójki.... od kogo mogę uzyskać pomoc? ...

Gość olixx
wali mi z mordy jak koniowi z dooopy :classic_cool:

Gość olixx autorka
ukradli mi nicka 😭

Gość miastowy
Leczenie kanałowe to zwykle koszt ok.500zł Bardzo tanio płaciłaś. Gdzie się leczysz?

Gość lolaboga goowo
:O

Gość miastowy
2 wizyty po 50-100zł? Jakieś prowo.:(

Gość olixxx
Na początku było trucie zęba. Musiała mi truć to 2 razy bo mam tak mocne korzenie. To był koszt 50 zł. Pózniej wstrzykiwała mi coś do zęba. Koszt 100 zł. Byłam na tym 2 razy. Na następną wizytę miałam zrobić rtg zęba i miała mi już wypełniać kanały. Na to właśnie nie mam kasy.

ja kiedys chodzialam do prywatnego i wyjebalam w chuj kasy na kanalowe a pozniej sie okazalo ze mi spiepszyla to. teraz chodze do publicznego, nic nie place a bardzo dobrze mam zrobione. w lodzi.

Gość miastowy
to już niewiele Ci zostało :) Jakoś ukręcisz tą kasę

Ja za kanałowe ca całego zęba płaciłam 180 zł... sama mam problem z zębami ... a funduszy brak :(