Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No ja, a kto ma być?:D

Czy któraś z Was kochała się z braćmi?

Polecane posty

Proszę nie oceniać, tylko podawać własne przeżycia. Ja miałam taką sytuację, że rozstałam się z byłym właśnie z powodu jego brata. Mieszkał z nami. Mój były miał 23 lata, a jego brat 26. Od jakiegoś czasu przystawiał sie do mnie, ale on a nie ja. Ciągle były o to kłótnie, sceny zazdrości, aż się rozstaliśmy. Wyjechałam do rodziców. Po pewnym czasie umówiłam się z byłym, żeby go nie było, żebym mogła spakować swoje rzeczy spokojnie. Pakuje się, pakuję... Przyszedł jego brat. Chwilę pogadaliśmy, co tam, jak tam co się zmieniło. I tak jakoś wyszło, że zaczeliśmy się całować. Mówił, że marzył o tym. Był nieźle nakręcony. Piszę o tym, bo był to mój najlepszy seks w życiu. Dał mi dużo przyjemności. Pierwszy raz w życiu miałam orgazm! Z moim byłym to najlepiej tylko po bożemu i ze zgaszonym światłem... Masakra jakaś. A on potrafił o mnie zadbać. Odpłynełam... Jakie wy macie doświadzcenia w braciach?

A czemu niby mieliby być bliźniakami? Napisałam bracia...;)

Gość careeeen
mi tez sie bardzo podobał brat bmojego ex, miałam ciągle sny erotyczne z nim, dogadywałam sie z nim lepiej niz z ex ale nic z tego nie wyszło:(

A moge spytac czemu nie wyszlo? Tak z ciekawosci;)

Gość slovik
znajomy kiedys przelecial dwie siostry a na koncu ich matkie[mamuska byla lepsza w te klocki]

Gość careeeen
bo rozstałam sie z nim dość burzliwie w zasadzie dzięki ich matce i po tym ja wyjechałam tak że straciłam kontakt.tzn to wogóle było tak że matka zczaiła o co chodzi i zrobiła awanture bo trochę za dużo zobaczyła, wpieniła sie strasznie ze sie zawiodła na mnie itd. chcesz znać szczegóły?

Gość slovik
niestety, matka okazała się ojcem, a znajomy mną :/

Gość careeeen
Matka strasznie się zdenerwowała, jak się dowiedziała, że się sypałam z jej synkami i mężem

Gość slovik
powiadasz kooooozzzaaaaa :D

Gość careeeen
witam mój podszyw na forum:) może napiszesz, że jeszcze ty ze mną spałeś:)

Mamuski za czesto sie wpieprzaja... Czasem najlepsze zwiazki nie moga tego przetrwac

A chcesz powiedziec szczegoly? Nie nalegam, czysta ciekawosc:)

Gość Podszyff......
Przeca oboje wiemy jak było :D

Nie jestem wszystko wiedzaca

Careeeen?

Gość careeeen
tak ?

Jak nie jestes podszywem to zarzuc szczegolami, zaczelo sie ciekawie robic;)

Kochasz mnie jeszcze ?

Gość careen
a jak jestem podszywem ? :D

Gość careeeen
no więc to było tak że przez 2 tyg musieliśmy mieszkać u jego rodziców bo mieliśmy remont w mieszkaniu.mój były wtedy więcej w pracy siedział więc wieczory spędzałam sama a jego brat wtedy przychodził do mnie dość często na dół tzn tam gdzie my mieszkaliśmy . oglądaliśmy filmy, czasem coś wypiliśmy, jeżdziliśmy razem itd a ona myslała ze to wszystko przez to że studiowaliśmy ten sam kierunek czyli wiesz, wspólne zainteresowania. moj ex nie mówił nie, o nic sie nie rzucał bo myślał tak samo. no i pewnego wieczoru tak jakos wyszło że ogladaliśmy film i czekaliśmy na ex ale on cos długo nie przyjeżdzał, wtedy zasnęliśmy oboje i nawet nie wiedzieliśmy ze trochę przytuleni no i wtedy weszła matka (nie wiecie czemu synus tak długo z pracy nie wraca:/), cos tam pomruczała ale ok. potem na imprezie troche pijana zasnęłam na kolanach u braciszka który tez był na bani więc juz podejrzenia jawne były z tym ze ex wogóle... no własnie ufał bardziej bratu niz nawet mi samej dlatego nic a nic nie podejrzewał. skończyło sie na tym że było wesele w ich rodzinie, z braciszkiem poszlismy sie przejść no i wtedy ich matce nerwy puściły, zrobiła nam awanture, mojego ex podpuściła ze my nie wiadomo co robiliśmy, braciszkowi kichy w domu przepucowali, mi awanture i to konkretna i od tego czasu koniec. ale chętkę mam dalej:P

Gość a ja mam chętkę na
siostrę żony,ale ona jest zagorzałą katoliczką :(

Gość prawie szwagier a nie brat
nie mylcie pojęć A tak w temacie... mnie kiedyś jedna mama powiedziała: do mojej córki przez moje łóżko. Mama miała 36, córka 16, ja 24 l. Obie to byłkosmos wtedy dla mnie ze względu na wiek. Jedna z tych rzczy, których siężałuje. :)

Gość wefwqfe
nie mylic kurestfa z kazirodztwem

Gość No ja, a kto ma być:D
Z tego co wiem, to często laski mają ochotę na swoim przyszłych szwagrów... Ale mało która się decyduje... Chyba, że tak jak ja- dopiero po zakończeniu związku

Gość No ja, a kto ma być:D
A jak nie bracia, to jakies inne pokrewienstwo? Nie wiem, siostry, kuzynki, kuzyni itp...