Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikttttttt

Kto siędzi w domu i bardzo rzadko wychodzi albo wogóle???

Polecane posty

Gość Nikttttttt

????????

Gość Nikttttttt
A dlaczego Lauro siedzisz w domu jeśli można wiedzieć?

Gość i ja i ja
też

Gość Nikttttttt
Jellybelly mogę być dla ciebie popaprańcem gdybyś była na moim miejscu pewnie zdążyłabyś już se pochlastać łapy kilka razy!

Nie mam do kogo/z kim wyjść. Pisałam o tym w swoim topiku. W domu czuje sie bezpiecznie, mam kompleksy ,sama nie wiem :O

ja swoje tez przeszlam, mialam w zyciu wystarczajaco duzo problemow, ale chorobliwe siedzenie w domu w NICZYM nie pomaga

Gość yrtytr
nawet pogoda cię nie kusi by wystawić noska do słońca?

Gość Nikttttttt
Lauro to tak samo jak ja Skąd jesteś?

Ja nienawidze słonca i letniej pory roku :O Denerwuje mnie to ,ze wszyscy gdzies wyjezdzają ,maja fajne zycie a ja siedze zamknięta w 4 scianach. Jestem przerazliwie chuda , nie chce sie nikomu pokazywac.

Gość Nikttttttt
rodzice mnie utrzymóją choć niechcętnie

Gość i ja tez11111
Ja tez siedze w domu ,od roku ,od matury, nie poszłam na studia ,rodzice mają mnie dość , tez nie mam kolezanek ,znajomych ,zostałam sama jak palec.

Gość ja siedzę
Ja też lubię siedzieć w domu, nie lubię wychodzić jak muszę, zwłaszcza kilka razy dziennie. Mam narzeczonego, mieszkamy razem. Wynika to po prostu z mojego lenistwa i tego, że nie lubię ludzi. Dobrze mi w domu i nigdy się nie nudzę.

Gość yrtytr
Lauro ale to jest zamknięte koło, samonapędzające się. Jak wyjdziesz na powietrze, pobiegasz za piłką nabierzesz ciała, opalisz się, poznasz kogoś. Ciało ci się zmieni a jak siedzisz bezczynnie i gapisz się w monitor to tylko wzrok ci pasnie pewnego pieknego dnia. Rusz pupkę i heya :)

Gość Nikttttttt
A Lauro masz choć jedną przyjaciółkę czy jesteś całkiem sama w tym wszystkim?

Mialam jedną ,jeszcze z liceum. Wyjechala na studia do innego miasta, poznala nowych znajomych , ja juz jestem niepotrzebna. Utrzymuje kontakt tez z inną ,ale nie mam ochoty się spotykac, typowy wampir emocjonalny ,zawsze wprowadzi mnie w depresyjny nastroj :( Poznalam sporo ludzi przez internet,ale kiedy mialo dojsc do spotkania zmienilam numer gg,telefonu ,zerwalam calkowicie kontakt ze strachu

Gość strachu przed czym
?

przed odrzuceniem , pisalam ze jestem strasznie zakompleksiona . Spotkalam sie jako nastolatka (mialam 17lat) z dwoma facetami z internetu. Jeden powiedzial wprost , ze nic z tego ,klepnąl mnie w ramie i sobie poszedł :O nawet nie zamienil ze mną zdania. Zdjecia widzial... na gg mnie zablokowal, zadzwonilam powiedzial tylko : Nie mamy o czym ze soba rozmawiac, trzeba bylo wyslac swoje fotki.. :O Drugi po fajnym spotkaniu ,rozmowie, dogadywalismy sie ,wyslal sms-a : sory nie jestes w moim typie , poszukaj kogos na swoim poziomie, jak chcesz mozemy zostac znajomymi. Nie odpisalam.

laura wiesz co, jakby mi tak facet powiedzial prosto w oczy chyba bym mu przylozyla...na wybitnych palantow trafiasz. Musisz do tego wszystkiego podejsc troszke inaczej...pewnosci siebie mozna sie nauczyc...a nie kazda kobieta to angelina j.( w sumie tez kwestia gustu). Najpierw musisz polubic siebie...na pewno masz wiele wspanialych cech...kazdy ma...

Gość Nikttttttt
A skąd jesteś ? Ja pomorskie

wiem ,ze brzydka nie jestem ,inaczej nie mialabym takiego ''brania'' na portalach ,na fotkach wyglądam na fajną atrakcyjną dziewczyne, az sama nie moge sie sobie napatrzyc a w realu? Zgarbiona,wychudzona ,przestraszona,niesmiala ,nie wzbudzam zainteresowania a politowanie :O Moja pewnosc siebie równa sie = 0

Kielce. Chcialam sie przeniesc do Warszawy, bylam tam nawet na kilku rozmowach o prace,ale... podziekowali mi. Znalazlam jedną oferte, firma farmaceutyczna ,ale ciezka praca na 3 zmiany ,w tym na nocki, a ja nie mam nawet lokum :O Poszukałabym czegos ,ale nie mam kasy i kolko sie zamyka.

Gość strachu przed czym
aaaa... i nie boj sie. jestem baba i nie bede chciala cie przeleciec.;)

Gość Nikttttttt
szkoda że tak daleko :( Nie matrw się trzeba wierzyć że nadejdą lepsze czasy choć ja sam czasami w to wątpie.

Gość cobybyyyyyy
Wiesz mozesz isc do pracy sezonowej na wakacje,zarobic na lokum a potem ewentualnie na studia do stolicy ,i dostaniesz na pewno stypendium/albo akademik

Gość strachu przed czym
oj tam, nie zgwałcę cię, ani nie ucieknę.:D przynajmniej wyleziesz na trochę. a i mnie się czasem przyda odkleić od kompa.:P