Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacperross

Moja dziewczyna łazi po lumpeksach.,

Polecane posty

Gość kacperross

ostatnio moja mama wychodziła z apteki to widziała ją z pełną siatą ciuchów jak wychodziła z lumpa. wstyd mi za nia... :o

Gość kacperross
zadne prowo. wstyd mi i tyle. do firmowego nie zabiore bo ja stac na nowe ciuchy a kupuje jakies brudne smierdzace.

Gość kurosava
kompleksy z Ciebie wychodza nic wiecej

Gość Maryjetta.
Kazdy facet taki sam. Wole bawelniane ciuchy z lumpa niz nowe ale sztuczne z targu

Gość połowa bab w tym kraju tak
robi pajacu jeden !:O Korva paniczek sie znalazł !ciuchy tam są lepsze jakościowo od tego gówna w sklepach tooo chyba ze kupisz jej firmowe łachy to co innego !Tylko poszukaj dooobrze płatnej roboty !🖐️

Gość i w antykwariacie tez nie
najwyrazniej.:P

Gość Maryjetta.
Pamietam jak matka kupila czerwony tshirt dla brata z 'misia'. Brat stekal ze nie bedzie jak gej chodzil ubrany haha,a mama do niego 'czemu jej nie chcesz? Przeciez taka ladna...' ;D Moja matka to zawsze jakis przypal kupila

Gość wole naturalna bawelniana
koszulke z lumpa niz tandeciarstwo z firmowego sklepu szyte w chinach i ze sztucznych materialow

Gość kupuje w lumpeksie
dla dzieci ubranka na ktore mnie nie stac w oryginalnym sklepie i sa o wiele lepsze niz te z polskich sklepow i bazarow-kolorowe,sztuczne,najeba...jakich naszywek ,paskow ,paseczkow po praniu nie musze pisac co sie z nimi dzieje.....place grosze a i dla siebie zwsze cos upoluje :-D

Gość kupuje w lumpeksie
zainwestuj w slownik ortograficzny bo czytac sie nie da :-P za co warto zapacic place jesli mozna miec cos za grosze nigdy nie przeplacam :-P :-P

Gość getdress
A ja Was zapraszam do lumpeksu on-line na www.get-dress.pl Można tam znaleźć nie tylko super ubrania, ale także zaoszczędzić swój czas :)

Gość jokona
uważajcie z tymi lumpeksami,bo się mozna nabawić świerzbu i innych groznych chorób skóry,zaobaczcie ile ostatnio pojawiło sie swierzbu,a to cholerstwo jest strasznie trudno wytepić

Gość jokona
wiem to z własnego doświadczenia, dodam, że pranie w rzece nie pomogło :classic_cool: