Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mondryś

Czemu jesteście takie brzydkie?????

Polecane posty

Gość Mondryś

czy tak trudno o siebie zadbać? iść na jakiś zabieg plastyczny, iść do kosmetyczki, fryzjera, do fittnesclubu? :O

Gość i ja i ja
temu, żeby głupi miał zagdkę

Gość Mondryś
bo ja do cholery nie potrzebuję chciałbym żeby moja partnerka nie odbiegała zbyt mocno od mojej przystojności, to znaczy nie może być brzydsza ode mnie, a ja tu widzę same ofiary :O ale spalone solary, albo tłuste kaszaloty czemu nie mozecie zadbać o siebie tak jak ona: http://get-2.wpapi.wp.pl/a,61764529,f,modelka_14474_400.jpg

Gość skad ja to znam!!
czy tak trudno zebys zadbal/zadbala o wlasna pizde i nie dopierdalal/a sie do innych? spojrz na siebie imbecylu :) inteligencja nie grzeszysz popracuj nad tym :) :D

Gość puszysta nie gruba
poszukaj może jakiegoś ślicznego chłopca, większa szansa że nie będzie odbiegał przystojnością

Gość Mondryś
nie wyjezdzaj mi tu z moją inteligencją, to tu nie ma nic do rzeczy. BO WY głupie brzydule jak nie macie urody to się ratujecie swoim iq od 7 boleści, ale zaden facet najpierw nie spojrzy na wsze iq czy to tak trudno zrozumieć??? czy to jest zbyt skomplikowane dla waszych głowek?

Gość bo faceci są zbyt głupi
i prości żeby patrzeć na IQ

Gość Mondryś
dbam o siebie i tego samego oczekuję od swojej wybranki więc nie dopierdalaj się do mojego życia. Spojrz w lustro i wyciągnij wnioski z naszej rozmowy

Gość Dobra, dobra...
Ej dziewczyny, przecież on tego nie kieruje do nas, więc wyluzujcie. On to kieruje do wszystkich niezadbanych kobiet. A jak widzicie, kolega nie jest za bardzo inteligentny, więc obraca się w towarzystwie takich też osób - niezadbanych i brzydkich. :)

Gość Dobra, dobra...
Mondryś, dbasz o siebie i tego samego oczekujesz od wybranki? W pełni cię rozumiem :) I mam nadzieję, że taką znajdziesz :) No i że nie będziesz jej krytykować, bo tego to ja bym nie zniosła ;)

Gość Dobra, dobra...
a czemu przystojny chłopczyno nie jesteś teraz w pracy? bezrobotny frustracik i dlatego żadna cię nie chce? zaraz napiszesz, że masz własną firmę i inni na ciebie pracują, taaaaak a dlaczego nie leżysz teraz w łóżku z taką modelką? czyżby takie cię też nie chciały i stąd rozpaczliwe przesiadywanie na forum DLA KOBIET? Haha, 2:0 dla ciebie :D

Gość 1548525366558
bo jesteś głupi!

Gość Mondryś
kieruje to do was, bo uważacie się za piękne, a jak widzicie rzeczywiście ładną laskę to wam gały zielenieją :O zazdrosne paszczury porównujące się z pięknymi laskami haha!!! i nie wmawiajcie sobie ze jestescie sliczne, to nic nie da, trzeba podniesc dupę i zrobić coś w tym kierunku.

Gość skad ja to znam!!
eh prymitywna istoto czlekopodobna :D:D tylko idioci tak generalizuja "WY" jakie wy? kazdy jest inny, ja np podobno jestem ladna i inteligentna jak widzisz takie combo jest mozliwe :D a Ty na pewno taki przystojny nie jestes skoro Cie zadna ladna dziewczyna nie chce :D musisz obnizyc swoje progi bo za slaby jestes na ekstra laski :D ani urody ani intelektu :D czym w takim razie nadrabiasz? :D szczerze wspolczuje

Pytasz - dlaczego jesteście takie brzydkie? Odpowiem za siebie - tak mnie natura uformowała. Zabieg plastyczny - za żadne skarby, dla bycia ociupinę ładniejszą nie narażę się na takie ryzyko, koszty i ból. Co do wizyt u kosmetyczki - często ja odwiedzam. I tu dochodzę do meritum sprawy - zadbanie i wrodzona uroda nie mają wiele wspólnego.

Gość bo faceci są zbyt głupi
skąd wiesz tępaku jak wyglądamy?

Gość Mondryś
I TO PRZERAŻAJĄCE ODCHODZENIE OD TEMATU :D:D:D co boli was ze piszę prawdę i dlatego sie mnie czepiacie? nie kochane to nie jest temat o mnie tylko o waszej obrzydliwości

Ja tam nigdy o swoim wyglądzie dobrego słowa nie powiem, ale dbam o siebie:) Wolę być nieładna niż zapuszczona:o

Gość Mondryś
lece na miasto bedę za jakiś czas, a wy w tym czasie róbcie listę postanowien urodowych :D podejrzewam ze nie starczy wam czasu do wieczora. zajrzę tu 🖐️:D:D

Gość 1548525366558
spadaj

Gość skad ja to znam!!
jedziesz do urzedu pracy? :D:D powodzenia zycze haha

Gość Dobra, dobra...
I TO PRZERAŻAJĄCE ODCHODZENIE OD TEMATU co boli was ze piszę prawdę i dlatego sie mnie czepiacie? nie kochane to nie jest temat o mnie tylko o waszej obrzydliwości Masz zupełną rację. Potwierdzam. Ale powinieneś pisać tak: Do wszystkich brzydkich i niezadbanych osób", a nie skarbie "czemu jesteście takie brzydkie?", bo ja, jak i tu widzę inne dziewczyny są ładne i nikt tu nikomu nie zazdrości. Mnie się wydaje, że jestem ładna, bo tak mnie ludzie postrzegają, ale ze swojego doświadczenia wiem, że to nie zawsze wystarcza. Mężczyźni zawsze do mnie podchodzą, by zagadać, a ja wtedy spalam buraka i zamiast olśnić inteligencją, pieprzę trzy po trzy. Ale na całe szczęście natura obdarzyła mnie poczuciem humoru, więc wszystko potrafię obrócić w żart i idzie jak z płatka. Ty zaś jesteś niewychowany, oj nieładnie, nieładnie! Masz dziewczynę?

Gość puszysta nie gruba
nie to jest ładne co jest ładne, ale co się komu podoba :) mam radę dla Ciebie, popracuj nad swoim gustem, mniej netu z wyfotoszopowanymi zdjęciami, więcej prawdziwego kontaktu ze zwykłymi ludźmi Szczerze polecam

Gość Dobra, dobra...
nie to jest ładne co jest ładne, ale co się komu podoba mam radę dla Ciebie, popracuj nad swoim gustem, mniej netu z wyfotoszopowanymi zdjęciami, więcej prawdziwego kontaktu ze zwykłymi ludźmi Szczerze polecam Podpisuję się pod tym

Gość Mondryś
lece już bo do miasta mam jakieś 8 mil z buta