Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinkamalinka

młoda mama?!

Polecane posty

Gość halinkamalinka
po prostu jeszcze się nie staramy, rodzinne sprawy takie tam... chociaż jakby było to byśmy byli bardzo szczęśliwi ;) ale nie chce się nakręcać bo za dwa tygodnie dostane @ i będę rozczarowana ;(

Gość a do czego służy forum?
niektórzy szukają tu znajomych, inni rozrywki :D na pewno nie ma tu wróżek i takich, którym płacą za podawanie debilkom informacji ogólnodostępnych w necie :O skąd to kretyńskie podejście, że jak ktoś jest na forum, to po to, by w swoim wolnym czasie musieć (!!!) odpowiadać na każde, nawet najgłupsze pytanie, bo inaczej foch?!

Gość salianka
Sformułowaś pytanie w taki sposób,że sama naraziłaś się na złośliwości robiąc z siebie idiotkę - na kafe trzeba myśli wyrażać precyzyjnie :D A odpowiadając - masz spore szanse na zajście w ciążę.Wiele za tym przemawia - dni płodne,wytrysk partnera (nawet jeśli wyszedł z ciebie część spermy już z niego wyleciała, dopiero potem jest główny wytrysk).

Gość ale lepiej poczekajcie
i postarajcie się normalnie :) to się potem cudnie wspomina, takie romantyczne staranie o dziecko, a nie tak byle jak, ochlapanie krocza spermą i "a może się trafi"

Gość halinkamalinka
taaa iwdze, że bardzo mało jest tutaj osób które są życzliwe i potrafią pomagać innym bezinteresownie... inni to albo małolaty szukające sensacji i rozrywki albo osoby które ewidentnie zazdroszczą a nabijanie się sprawia im przyjemność... . Teraz mogę jedynie czekać na @ i albo będzie albo i nie ;) To będa najdłuższe tygodnie w moim życiu ;)

Gość izula19856
w pierwszą ciążę zaszłam od razu, o drugą staraliśmy się 8 miesięcy. jak widać sprawa indywidualna nawet jeśli chodzi o kolejne ciąże u jednej kobiety. poczekaj i się nie stresuj. będzie ok

Gość pewnie że się nabijamy
ale czego ci zazdrościć? :D

Gość halinkamalinka
nie dyskutuje z ludźmi którzy są tutaj jedynie po to aby się ponabijać.

Gość dyskutować nie musisz
ale może przemyśl, dlaczego wszyscy się z ciebie śmieją bo wiesz, to na ogół oznacza, że to z tobą jest coś nie tak, a nie z wszystkimi innymi ;)

Gość halinkamalinka
nie wszyscy. Inny potrafią zrozumieć młode dziewczyny które szukają obiektywnej oceny

Gość dyskutować nie musisz
i sądzisz, że ci wszyscy normalni, mili i troskliwi akurat dziś uciekli z forum? :D jakie pytanie, takie odpowiedzi

Gość halinkamalinka
up

Gość matka dzieciooom
Czego jeszcze chcesz???????????????

Gość halinkamalinka
zeby normalni ludzie się wypowiedzieli na ten temat...

Gość matka dzieciooom
To poczytaj 1 stronę, tam już masz odpowiedzi.

Gość byebye0099
Skąd ta pewność dni płodnych? Byłaś u ginekologa na usg? bo tylko tak można w 100% stwierdzić owulację. Ja zawsze żeby się nie stresować robię test owulacyjny wcześniej na mocz a teraz na slinę tester afrodyta.

Gość a co tu jeszcze niejasne?
dni płodne to jej pewnie kalkulator z netu wyliczył.

Gość kiciorek-ek
już nie przesadzajcie z tym "romantycznym staraniem" o dziecko- normalnie kopara mi opadła:) Na pewno autorka powie dziecku, że tatuś jej spermą krocze ochlapał:):) A do autorki- w ciążę możesz zajść zawsze!! Tym bardziej jesli się nie zabezpieczasz- a stosunek przerywany nie jest zabezpieczeniem- jakkolwiek by nie mówić:) Osobiście uważam, ze 21lat to troche za mało na zostanie matką- ale skoro mówisz, że nie będzie tragedii to powodzenia.

Gość halinkamalinka
dni płodne z obserwacji śluzu. wiem, że zawsze można zajść, coraz bardziej wydaje mi się, że w moim przypadku to jest nawet duże prawdopodobieństwo, chociaż może się myle. Pozostaje mi jedynie czekać

Gość kasienka basienka
Jak chcesz mieć dziecko, to może skorzystaj z tej afrodyty, co dziewczyna inna pisała albo z komputera cyklu? dokładnie ci dni płodne pokaże...Ja używam np Cyclotestu

Gość niććc
autorko u mnie było podobnie był to pierwszy dzień płodny i mąż też nie zdążył i jego nasienie wylądowało na moim sromie zaraz to wytarłam. teraz czekam niecierpliwie na 4 sierpnia aż okres przyjdzie.