Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana Jula18

Pomóżcie mi

Polecane posty

Gość Załamana Jula18

Od 8 dni jestem na diecie. Do tej pory wszystko było ok, nawet nie czułam głodu. Ale dzisiaj to jest jedna wielka masakra. Mama położyła na stoje chipsy (pieczone żeberka) i gotuje na obiad filet z kurczaka z ziemniaczkami i mizerią. NIE WYTRZYMAM! Jak mam sobie poradzić z tym cholernym głodem na te pyszności? ;(

Gość Załamana Jula18
mam 165 wzrosu, ważę 54

Gość puszysta nie gruba
zjedz filet z kurczaka z jednym ziemniakiem i ogórkami bez śmietany

Gość puszysta nie gruba
Julia :D Twoja waga to mój cel z czego Ty się odchudzasz, głupolku młody?:) poćwicz lepiej

Gość Załamana Jula18
Głupolku? ;D hehe Wiesz co mam trochę boczków i za grube uda... ;/

Gość puszysta nie gruba
a za czipsy matkę ochrzań, bo bez względu na wagę nie powinno się ich jeść zwłaszcza jakieś chemiczno-smakowe ziemniaki o smaku żeberek

Gość puszysta nie gruba
to na to tylko ćwiczenia niestety:) brzuszki, hula hop, na uda bieganie i rower

Gość Asaraja14
Ziemniak, troche kurczaka, czipsy schowaj. Co jesz na tej diecie?

Gość Załamana Jula18
Ochrzaniam ją właśnie ale ona zbytnio nie zwraca uwagi na to co je, bo i tak nie tyje ;) też bym tak chciała. Boje się że jak zjem tego fileta jak radził ktoś wcześniej z jednym ziemniakiem i ogórkiem to znowu nabiorę wilczego apetytu... Przez te osiem dni do tej pory jadłam tylko 2 activie dziennie + trzy jabłka ;/

Oj Ty oj Ty ;-) ja mam 1.65 i 54 kg ale ćwiczę na rowerze i stepperze wystarczy trochę mięśnie poćwiczyć, bo nie masz co gubić ;-)

Gość werti
ogranicz tylko słodycze, tłuste potrawy i napoje gazowane. na boczki kup sobie balsam wyszczuplający i ćwicz, hula-hop i te sprawy.

Gość Załamana Jula18
Z tym tasiemcem to git, ale nie chciałabym mieć w sobie pasożyta haha

a poza tym głodówka Ci nic nie da...organizm jest wygłodzony, i teraz cokolwiek zjesz to bedzie nabierał na zapas...także jedz normalnie tlko częściej i w mniejszych ilościach ;-)

Gość Załamana Jula18
Z drugiej strony to nie wiem jak sobie przemówić do rozsądku kiedy mam takie wielki apetyt na coś zakazanego np 7daysa :P to moja zmora..

Gość Załamana Jula18
a znacie jakieś dobre ćwiczenia na chudsze uda? oprócz roweru bo jeżdżę codziennie po 1h

Gość nie ma cudow
ja tam nie wierzę w żadne zapasy. jakoś w oswięcimiu nic tam na zapas im nie szlo. a odchudzac sie to ty na serio nie masz z czego. twoja durna wyobraznia ci tylko mowi, ze jestes gruba. laska z ciebie.:)

Gość Załamana Jula18
Dzięki nie ma cudów ;) Ale niestety moja wyobraźnia zabrania mi jeść normalnie ;/

Gość puszysta nie gruba
pogadaj z mamą i resztą rodziny, poproś żeby gotowało się chudo i zdrowo i nie kupowało czipsów ani gotowych rogali typu 7 days , czy innych syfków. Teraz lato, sezon na owoce, jak masz ochote na słodycze - wcinaj owoce, jak mas zochote na czipsy - polecam pestki z dyni uprazone na patelni

Gość Załamana Jula18
Dzięki za rady Puszysta nie gruba ;** A znasz może jakieś ćwiczenia na uda oprócz rowerka?

Gość nie ma cudow
nie wpędz sie skarbie w jadlowstret!:) i pamietaj, ze jak wychudniesz jeszcze bardziej, to i tak znajdziesz sobie jakis problem do zamartwiania sie. zaraz uczepisz sie, ze nogi krzywe, cycki za male, czy nos nie taki.;) nie w tym rzecz, ale w twoim dobrym samopoczuciu. a ono wcale nie wynika z twojego wygladu. idz i zjedz obiad. potem pol godzinki na kafe i sio na rowerek.;) postaw na jedrnosc.

Gość nie ma cudow
nozyce albo klęk podparty i noga ugięta pod katem 90 stopni odciagana powolutku w bok (taki sikajacy pies:P).

Gość Załamana Jula18
właśnie zjadłam tą małą pierś z kurczaka i jakieś 10 plasterków ogórka bez śmietany ;) zaraz wyruszam na rowerek i pewnie zrobie kilka brzuszków :)

Gość Załamana Jula18
Sikający piesek jest super dzięki ;***!

Gość nie ma cudow
zrob takich z 70 - 100 na jedna noge a zobaczysz jak cie tylek bedzie bolał. wtedy powiesz czy super.:D

Gość Załamana Jula18
wiadomo że ćwiczenia męczą ;) ważne żeby były skuteczne nie ważne jak będzie bolał mnie tyłek ;D

Gość salianka
Kobitko, masz wagę odpowiednią do wzrostu.Jak zaczniesz się odchudzać polecisz wszędzie - również w biuście.Słusznie robisz,że odstawiasz słodkości.Ale boczki i nogi pomogą ćw,a nie wyrzeczenia. Chcesz zachować linię,to: Jedz częściej,a mniejsze porcje. Przed posiłiem wypij szklankę wody. Pij dużo wody. Ćwicz minimum 40minut 2-3 razy w tygodniu (tłuszcz ulega spaleniu dopiero po 30min.wysiłku). Opieraj się pokusie na słodycze. Zamiast pieczonych i smażonych dań postaw na potrawy duszone i gotowane. A do tego dużo warzyw i owoców (niekoniecznie banany :) )