Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzia21

zapraszam staraczki o dzidzie ;)

Polecane posty

Gość dzidzia21

hey wszystkim,ja sie staram od lutego i juz mialam zamiast @ brazowe plamienia i mdłości pozniej, ale nastepna @ dostalam dzien po terminie, a zawsze mam regularnie co do dnia, w dzień spodziewanej @ zrobilam test ale negatywny... :( teraz 24 mam miec nastepna @, oby jej nie bylo !!, mam obrzydzenie do jedzienia,nie chce mi sie jesc nic a nic. pozdrawiam ;)

Gość hahahha..:D
a co to dzidzia???

Witam wszystkie staraczki :) Jakby któraś miała problemy z tymi staraniami to z chęcią udziele jej swego wsparcia :classic_cool: i zrobię wszystko co w mojej mocy :P żeby zaszła w ciąże 🖐️

Gość dzidzia21
z moich obliczeń 9 czerwca mialam prawdopodonie owulacje i wlasnie wtedy dzialalismy z chlopakiem ;).

Gość dzidzia21
ja mam 23 dniowe cykle.

Gość Rosii*
to czekamy:) ja miałam dni płodne 1 , 2 dni przed owulką

Gość milki neste
ja od 3 ni mam mdlosci kreci mi sie w glowie i slabo mi ale ciagle boli mnie brzuch jak na okres spoznia mi sie 2 dzien dopiero ;/

Gość dzidzia21
ja za 10 dni mam miec @. ale mam nadzieje ze sie nie pojawi ;). nie bede robic testów wczesniej bo to bez sensu ;-).

hej dziewczyny ja jestem 3 tygodnie od stosunku i zrobilam test nie wytrzymalam .. a jestem 4 dni przed okresem... i wyszlo mi jedna gruba krecha druga prawie niewidoczna bardzo blada... czy mozliwe jest to ze jestem w ciazy... dodam ze test zrobilam godzine temu

Gość dzidzia21
poczekaj jeszcze bo testy oszukują...jak ci sie spozni @, to zrob jeszcze raz, ja niestety musze czekac do @. ale dam rade ;)

no ja niestety tez czekam na okre mam jeszcze 4 dni... ale ta druga kreseczka jest i widac ja ... ale slabo... jeju

Gość dzidzia21
narazie nie bede gratulować ;-). obym ja musiala zrobic test 25 czerwca :)

no ja tez zrobie kolejny w poniedzialek 20 czerwca i wtedy bede wiedziala.. troche sie boje... a do tego dnia bede na siebie uwazac aby nic sie nie stalo

Gość dzidzia21
nie pasuje ci temat to sie nie udzielaj....;/ olcia, 3mam kciuki, ile masz lat w ogole?

Gość dzidzia21
ja mam 20 i tez 4 ;).

Gość dzidzia21
dokladnie nie nastawiaj sie narazie bo pozniej jest wieksze rozczarowanie... podziwiam dziewczyny co sie starają lata... mam nadzieje ze ja nie bede musiala ;)

czesc Dzidzia21 w ten sam dzien chyba bedziemy testowac oile wczesniej nie przyjdzie @ milo poznac wszystkie kolezanki z forum

Gość biala-mewa
Witajcie, my staramy się z mężem już rok... Lekarka dopiero zaczęła przebąkiwać o badaniach, ale mówi ze za wcześnie jest jeszcze :( Pomagam sobie wiesiołkiem i witaminą B6 no i teraz zakupiłam zioła ojca sroki i czekam na @ żeby zacząć pić :)

Hej dziewczyny:) Ja tez chcialabym dolaczyc do tematu:) Rozpoczelam starania zaledwie kilka dni temu, takze wiem, ze roznie moze byc i nie chce sie nastawiac zbytnio tym bardziej, ze mam podwyzszona prolaktyne:) Troche sie obawiam tego wszystkiego, pewnie tak, jak wiekszosc z nas. Trzymam kciuki za nas wszystkie:) Pozdrawiam

Hej:) moja @ już wkrótce.. pierwszy raz od dawna nie moge sie doczekać żeby już zacząć zioła pić. Nie wiem czemu ale wiążę z nimi ogromną nadzieję... miłego wieczorku

dziewczynuy a czy to prawda ze we wczesnej ciazy temperatura ciała jest podwyzszona