Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzia21

zapraszam staraczki o dzidzie ;)

Polecane posty

to ja juz nie mam szans.Temperature ciała mam 34,8 Jutro mam miec @ i jest mi strasznie niedobrze, jestem senna .Kochalismy sie 22dc dzien przed owulka w cyklu 26 dniowym.Spie całymi dniami

🌼 hej Rossi jak ci sie chce mocno spac to moze jestes w ciazy? ja jak bylam kiedys w ciazy to ciagle spalam tyle tylko ze nie udalo mi sie donosic🖐️

Rossi bedziesz moze jutro robic test to daj znac ja robie w piatek jesli wczesnie nie dostane @ 🖐️

Gość Rossi *
Nie mierze regularnie temp.Ale dzis mam 36,3 i mam dostac @. Wczoraj było mi niesamowicie niedobrze.Cykle mam regularne 26 dniowe i jak dzis nie dostane to zrobie test ale dopiero w piatek .Tyle sie naczekałam to poczekam jeszcze.Ale nigdy mi sie nie spoznia.Zobacze

Gość Rossi *
trudzia07 a kiedy masz dostac @?

hejka ja mam miec w piatek ale mysle ze dostane @ bo tak sie jakos czasem czuje zobaczymy 🖐️

Rosii to skoro nie mierzysz regulaenie to absolutnie się teraz swoją tempką nie sugeruj! Na temperaturę można zwracać uwagę tylko jeśli mierzy się codziennie rano o tej samej porze przed wstaniem z łożka. Ty sobie zmierzyłaś raz także nawet nie wiesz jaką masz normalną temperaturę :) jeśli chcesz się opierać na pomiarach zacznij mierzyć od początku cyklu i rób wykresy systematycznie

Gość dzidzia21
hej dziewczyny, dlugo mnie nie bylo, ale teraz nadrobie, za 2 dni mam miec @. zobaczymy co z tego wyjdzie ;). nie myslcie o dziecku tylko dzialajcie zawsze nieplanowane jest szybciej niz planowane :d. powodzenia ! :)

Gość dzidzia21
Rossi pojawila sie @ czy nie? :P

no to dzidzia21 jedziemy na tym samym wozku ja tesz mam miec w piatek @ moze razem z rossi bedziemy sie cieszyc zobaczy sie 🖐️

Gość dzidzia21
nooo zobaczymy, ja sie nie nastawiam narazie ... tzn w piatek jak sie obudze to napisze bo zawsze w nocy dostaje :P

jeszcze nie dostałam @, miał byc dzisiaj.Jak nie dostane do robie jutro rano test- w dzień taty:)

Gość dzidzia21
miesiac temu mi sie spoznila @ prawie 2 dni. juz sie cieszylam...zrobilam test i pare min pozniej dostalam @.

mnie sie nigdy nie spoznia zawsze mam 26dniowy cykl raz miałam 23 , no chyba ze to stres

babka w aptece dała mi tylko jakis test co go nie znam - pink test.Słyszałysie o takim?

Gość dzidzia21
moze przez stres a moze jednak dzidzia ! :) 3mam kciuki :P

Dzięki i wzajemnie :) Najchetniej bym go juz zrobiła, ale poczekam

Gość dzidzia21
ja poczekam do 26-27 z testem albo pojde do lekarza.

Pink Test - test płytkowy, wykrywa ciążę po 2 tygodniach od zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się 30 sekund. czyli powinien byc wiarygodny

Gość dzidzia21
to jutro pisz co i jak ;). a jak ci wyjdzie 1 kreska to idz do lekarza bo czasem testy oszukują

jutro nie wiem czy dam rade napisac:) zalezy od wyniku.Ale w piatek napewno dam znac i wtedy wy testujecie

Gość dzidzia21
oki oki :)

Hej dziewczyny! A ja sie nabawilam zapalenia pecherza i dzis to juz nie moge wytrzymac;/ Mam w domu Urosept i zastanawialam sie, czy brac, czy nie. Poczytalam troche i zdecydowalam sie wziac 1 tabletke. Ja okres mam dostac za ok 2 tyg. Trzymam za Was kciuki:)

Dziewczyny nie dostałam jeszcze @.Czyli jestem dzien po spodziewanej @.Rano tak jakos wyszło ze nie zrobiłam tego testu.Zastanawiam sie czy moge go zrobic popołudniu czy czekac do jutra rana,na tescie pisze ze jak minie dzien spodziewanej @ to mozna zrobic o kazdej porze.Kurde boje sie zrobic ten test ;(