Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzia21

zapraszam staraczki o dzidzie ;)

Polecane posty

:-( wyobrażam sobie jak musisz się czuć :( ale to jest naprawdę dziwne bo tę kreskę było widać. Co to za test był?

Gość 21 to Twój wiek, prawda?
? Matko, jakie te laski są GŁUPIE. Z "chłopakiem" się stara o dziecko :D A potem jest płacz i zgrzytanie zębów :O Na studia się, dziewczyno nie dostałaś, że postanowiłaś czym innym sobie życie wypełnić w tym wieku? Zaraz usłyszymy "mój chłopak pracuje i jest bardzo odpowiedzialny". Jakby był odpowiedzialny, to by nie robił dziecka 21-letniej dziewczynie! :O I ledwo zaczęła, to już "staraczek" szuka i teraz "staranie" to będzie sens jej życia, bo innego nie mna. Żal, naprawdę :O

pink test - nigdy go juz nie zrobie a przedewszystkim tak szybko nie uwierze i zrobie nastepnym razem pierwszy test po paru dniach spoźniania sie @, jak bedzie wogole nastepny raz.Teraz za 2 tygodnie wyjezdzamy na urlop w ciepłe kraje i nawet sie nie ciesze.

do mnie to było??????????? bo ja to mam duzo wiecej lat i 7 lat męża

Gość to było do szanownej dzidzi21
nick mówi sam za siebie :O

to się zdziwisz bo dzidzia ma 20, a poza tym nie sądzę aby wiek którejkolwiek z nas był twoją sprawą pomarńczo

Wyjazd dobrze ci zrobi, ale nie masz sie czym martwić bo dopiero zaczynacie. Spokojnie do tego podchodź. Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona chociaż praktycznie rok sie nie udaje

Rossi, zjmij się przygotowaniami do wyjazdu i nie myśl juz o tym. Odpoczniecie, zregenerujecie sie i nabierzecie energii. Męzem az tak się nie przejmuj i nie miej wyrzutów sumienia, że zrobiłas mu nadzieję. To on jest mężczyzną i zamiast sam tak przezywać powinien Ciebie wspierać, bo dla kobiety to zawsze większe rozczarowanie. Glowa do gory!!

A, 20 lat ma, o to przepraszam! :D Wiek dzidzi jest moją sprawą, bo założyła temat na publicznym forum. Jak nie chciała, żeby zauważono jej dziecinadę (bo to jest dziecinada, wszystkie młode kobietki pragną dziecka, bo to jest natura po prostu, tyle że we współczesnym świecie należy jeszcze rozum uruchomić, a nie "działać z chłopakiem :O ). A więc, jeśli nie chciała, żeby zauważano jej dziecinadę, mogła iść na lukierowane, cukrowane fora dla mamusiek, których w necie jest pełno. Kafeteria rządzi sie swoimi prawami :P

Kpisz, czy o drogę pytasz? :D Pierwszy raz na kafeterii jesteś? :)

Ty chyba tak, że nawet stalego nicka nie masz... Nie Twoja sprawa, ile kto ma lat. Chcesz robić zamęt i zaśmiecać forum to lepiej zmien forum!

[czesc} hej widze ze my wszystkie musimy zaczac staranka od nowa Rossi,Biala mewo i dzidzia21.wierze w to ze kiedys nam sie uda.a ta osoba ktora podszywa sie pod nikiem dzidzi21 poprostu jest pewnie facetem i nie rozumie albo nie umi zrozumiec kobiet ktore maja naprawde problemy bo gdyby byla kobieta to by sobie przemyslala co pisze na tym forum.🖐️

Gość dzidzia21
jakies kompleks masz ? nie podoba Ci się to się nie udzielaj...

hejka dziewczyny czasem tutaj jeszcze zagladam mialam dzisiaj monitoring i nie wyglada to za dobrze gdyz zauwazyli ze nie mam w tym cyklu jajeczek a ty Rossi jak dlugo z mezem sie juz staracie o dzidzie?chyba czas naprawde zapomniec o tym ze sie chce miec dziecko a ono potem przyjdzie samo co wy o tym myslicie??

hej kobietki ! Mi się jutro @ powinna skończyć :) i kolejny cykl... Ale stwierdziłam że przestaję myśleć o dziecku i zajmuję się innymi sprawami... Topik zaczyna świecić pustkami... :(

Mam do Was, Dziewczęta pytanie... Nie do końca umiem interpretować swoje objawy w ciągu cyklu. Sluz najczęsciej mam dość skąpy i chyba nigdy nie umiem go rozróżnić czy to kurze białko czy nie :) Czasami mam tylko tak mokro (taka woda prawie), ze zanim dojde do toalety to mam wrazenie ze okres dostałam (choc jest duzo za wcześnie). Kolejnym niezrozumiałym objawem jest ból w boku w polowie cyklu. Czy to oznacza, ze mam owu? Czy moze oznacza to ze pecherzyk nie moze peknać (co niestety jest u mnie mozliwe, bo mam ich kilka w jajnikach). Z góry dzieki za wyjaśnienie :)

Ja Ci powiem jak jest w moim przypadku. Mnie w połowie cyklu zawsze jajnik kuje - raz jeden raz drugi. Wtedy właśnie jest owulacja. I nie mam problemów że pęcherzyk nie pęka. Nie wykluczam że w twoim przypadku może być tak że nie pękają a z tego co się orientuję potem robią sie torbiele :( Zapytaj najlepiej lekarza, niech coś przepisze i powinno być ok Masz tu linka na wizażu dziewczyna miała podobny problem 🌼 http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=322552

Dzięki wielkie za info i za linka. to trzeci cykl bez Yasmin i wyjatkowo dziwne uczucie mam z prawej strony podbrzusza, stad moja dociekliwosc co to jest. ehhh dzis teoretycznie jest moj idealny dzien na zaciazenie, wiec trzymajcie wieczorem kciuki.

ciezko jest nie myslec ;] ostatnio mam wrazenie ze co miesiac cos mi przeszkadza w zajsciu w ciaze. w tamtym miesiacu musialam miec rtg zeba i nawet nie wiem, czy by to nie zaszkodzilo, gdybym byla w ciazy. w tym miesiacu musze miec usuniety zab i tez nie wiem czy znieczulenie nie zaszkodzi. ale z drugiej strony to tak na prawde zawsze cos moze przeszkadzac... ciekawe jak nam wczoraj poszlo :)

za dużo o tym myślisz :) Ja stwierdziłam że nie będę myślała wcale. @ mi się kończy, ziółka piję i co ma być to będzie. Głowa do góry. Ciąża będzie wtedy gdy najmniej się będziesz tego spodziewać :)

z tym niemysleniem to calkowita racja... ile razy bylo tak, z epary staraly sie o dziekco i nic, potem zdecydowali sie na adopcje i nagle ciaza - juz bez presji i myslenia o jednym. Nie zmienia to jednak faktu, ze ciezko nie myslec ;] od kilku dni mam uczucie marcia na pecherz, na penwo nie jest to infekcja i przeziebienie, nie wiem czym to moze byc spowodowane ;/