Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula245

spadek temperatury w fazie lutealnej

Polecane posty

Gość kasiula245

Witam wszystkie forumowiczki. Mam problem z interpretacją swojego wykresu temperatury gdyż w fazie lutealnej wystąpił u mnie spadek temp o 0,4 stopnia. Moje cykle trwają 31-32 dni. Najlepiej będzie jak zamieszcze cały mój wykres. Bardzo proszę i interpretację i wasze oceny. Dodam tylko że o dziecko staramy się już 6 miesięcy. 1-8 dc - @ 9dc - 36,4 - sucho 10dc- 36,5 - sucho 11dc- 36,5 - wilgotno, przejrzysty, nierozciągliwy 12dc - 36,5 - wilgotno,rozciągliwy 13dc- 36,6 - białko kurze, ślisko 14dc-36,5 - mokro, rozciągliwy, przejrzysty 15dc-36,5 - wodnisty, przejrzysty, wilgotno 16dc- 36,6 - wodnisty, przejrzysty, wilgotno 17dc- 36,5nieprzejrzysty, wilgotno, wodnisty - 18dc - 36,6 - //- 19dc- 36,5 - lepki, nieprzejrzysty, wilgotno 20dc-36,7 - -//- 21dc-36,8 -//- 22dc-37,0 lepki, grudkowaty, wilgotno 23dc-36,6 - białawy, wilgotno 24dc-36,7 białawy, wilgotno Co może oznaczać ten spadek w 23 dc? Proszę pomóżcie!!!

Gość kasiula245
????

Gość nic ci nie poradzę
bo nie ma pełnego obrazu temperatury od początku cyklu, gdzie temp od 1-8 dc??? równie dobrze może nic nie oznaczać lub że źle zmierzyłaś (lub były jakieś czynniki wpływające na obniżenie temp.) i poprawka staramy się dopiero 6 miesięcy wiem że długo się tak czeka ale to nie jest 6 lat weź się nie denerwuj i przestań tak obsesyjnie o tym myśleć to będzie lepiej

Gość kasiula245
temp od 1-8dc nie mierzyłam bo wtedy miałam miesiaczkę. z tego co wiem to wtedy się nie mierzy. jeśli chodzi o inne czynniki to nie wiem co mogło się zdarzyć, zadnych stresów, dzień jak co dzień.

Gość w momencie implantacji zarodka
spada też temp jeśli faktycznie tak było test powinien już wyjść pozytywny tylko z tych o większej czułości, czyli 10mlU/ml