Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refforma_.

mój życiorys dla zainteresowanych

Polecane posty

Gość refforma_.

Urodziłam się w rodzinie inteligenckiej.Pamiętam kartki na cukier, cukru już nie bardzo natomiast, gdyż nie słodzę od lat.To, że nie słodzę nie jest wynikiem traumy po stracie dziewictwa, a jedynie moim własnym wyborem.Nie odchudzam się też.Cukier jest mi po prostu obojętny prawie tak jak offermy(po za moim ulubionym).Nie jestem tu też dla zabicia czasu, a w zupełnie innym celu. Jak uznam, że misja została zakończona to sobie pójdę stąd bez waszego pozwolenia i miłych słów "wypierdalaj" w moją stronę. Mam nadzieję, że zaspokoiłam waszą ciekawość 😍

Gość refforma_.
Odpowiadałam wielokrotnie na to pytanie. Oględnie to ujęłam w życiorysie :)

Jest mi to obojętne, że się urodziłaś, a także to, że nie używasz cukru, który miałaś sposobność [stara babo :P]kupić wieki temu na kartki. W jakim celu tu jesteś, też mi obojętne, a twoja misja, całkowicie :P Jednym słowem nie jesteś na tyle ciekawą osobowością, żeby to we mnie wywołało szał :P

Gość refforma_.
Mnie również jest to obojętne, że Tobie jest to obojętne. :P Jeśli komuś to jednak spędza sen z powiek i jest na tyle ciekawe, że zakłada tematy , to niech sobie wie.

Gość refforma_.
Tylko te pod którymi się podpisuję. Nie wszystkie, ale w większości. Jestem daleka od samouwielbienia.