Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kazdym tak samo

Co ile wymieniacie bielizne ??

Polecane posty

19:14 [zgłoś do usunięcia] ojojojoj ! szukam koronkowego gorsetu z fiszbinami i bokserkami z otworem na penisa, może któras widziała?" szukaj dalej, a będzie znalezione baranino :D

Gość cacy
ja nie kupuję często bielizny, w sumie mało niszczę, odkąd pamiętam - wszystko długo mi służyło :) parę razy w roku nowe majtki, przy czym rzadko wyrzucam stare hihi. ale nie są zniszczone, w dziurawcach nie chodzę przecież. no chyba że po domu, albo w nich śpię ;) a stanik piorę gdzieś raz na 2 tygodnie, no różnie, czasem rzadziej, czasem częściej. jak trzeba, o. :)

Gość ojojojojoj !
z wrazenia że ktoś się pode mnie podszył osrałam fujare:D

Gość ojojojojoj !
bo wiecie ja bardzo przezywam takie akcje, a wszególnosci moj członek źle reaguje na podszywy. stoi na bacznośc przez tydzień :O

Gość ojojojojoj !
zaczerniam niki pod dyktando penisa:D:D:D

Gość ojojojojoj !
zaraz przez was wypuszcze ejakulat na nowe majty :O

Gość sdfghjkl
ja kupuje staniki polskich firm,aktualnie mam bezowy,biały,czarny i grafitowy.Kupuje ok 4 szt w roku.

Gość berrrka
mam nadzieje, ze osoba, ktora pierze stanik raz na 2 tygodnie to nie zaden podszyw, bo nie wierze normalnie. Ja zmieniam stanik co drugi dzien a i tak czasem czuje sie nieswiezo.

Gość truskawkowapolewa
A ja uwielbiam kupować nowe komplety bielizny. Zawsze poprawia mi to humor. Nie wyobrażam tez sobie częstego chodzenia w tym samym staniku. Poza tym, w świeżej, ładnej bieliźnie czuję się kobieco. Mam nawet swoja ulubioną markę, a mianowicie nipplex. Ich komplety są bardzo wygodne i komfortowe.

Wcale nie uważam,żeby 3-4 staniki to było mało.Nie muszę mieć do każdego koloru bluzki idealnie dopasowanego odcienia biustonosza.Mam klasycznie: biały (czasem 2),czarny (zawsze dwa,ponieważ najczęściej noszę ciemne ubrania) i czerwony.

Gość cubea
Ja po prostu lubię kupować bieliznę, dlatego już nie liczę ile mam kompletów. Chociaż teraz stawiam na lepszą jakość, także wolę inwestować w marki typu Christies, które wiem, że mi się rozciągną po paru nałożeniach.

Gość elegancka66tret
Hejka:):) ja ostatnio super bieliznę widziałam w Auchan:):). POlecam i tanio http://auchan.okazjum.pl/

Gość gość
berrrka 2011.06.15 mam nadzieje, ze osoba, ktora pierze stanik raz na 2 tygodnie to nie zaden podszyw, bo nie wierze normalnie. Ja zmieniam stanik co drugi dzien a i tak czasem czuje sie nieswiezo. x Pierze, a zmienia to zasadnicza różnica. Kiedy ktoś ma 20, to może zmieniać codziennie i odkładać do prania ręcznego robionego raz na dłuższy czas.

Bardzo dziwne i śmieszne pytanie...Nie trzeba przecież kupować najdroższych rzeczy, w tych czasach jest przecież tyle sieciówek jak i innych tanich sklepów z nawet dobra jakością ciuchów. Jak jesteś bardzo oszczędna to jest przecież często tyle wyprzedaży online i w galeriach. Trzeba tylko być trochę sprytnym i się oszczędzi wiele!

Gość gość
Kołcz stanikowo- majtkowy :P

Gość gość
W miarę potrzeb, kiedy coś trzeba wyrzucić.