Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie absolwentka uj....

Boje sie pracy - pomozcie.......

Polecane posty

Nigdy nie pracowalam na serio, poza praktykami studenckimi Nie potrzebowalam kasy - mieszkam w domu z rodzicami i przez wszystkie lata mialam styp.socj.i naukowe.. Boje sie isc do pracy. Panicznie przeraza mnie mysl o koniecznosci rozmowy z przelozonym, godnego zaprezentowania sie na rozmowie kwalifikacyjnej. W ostatnich miesiacach zlozylam paredziesiat CV, dostalam zaproszenia na rozmowe i na 3 z nich nie poszlam.. Bo zaczelam sobie wyobrazac, ze beda trudne testy grupowe, kaza mi cos publicznie mowic, i tak odpadne..... Zapytaja o cos,czego nie wiem, albo ze po prostu to nie ma sensu - bo i tak mnie nie przyjma, na pewno maja duzo lepszych kandydatow.. Mocno zniechecilo mnie jak poszlam na rozmowe o recepcjoniste w hotelu - przyszlo w sumie z 20 dziewczyn, mimo znajomosci 2 jezykow, pracy nie dostalam.... Co z tego,ze bede miec dyplom, znam jezyki, ja sie boje.... A do pracy typu sprzedawca boje sie, ze mnie znajomi beda obgadywac..wszyscy oni sa kasiasci, robia kariery 'w zawodzie'.. tylko ja nie :(

boje sie ze mnie nie zaakceptuja wspolpracownicy, szef, ze nie bede umiala nic zrobic, jestem strasznie niepewna siebie, niesmiala, totalnei aspoleczna............. nie moge sie przelamac, znajomym sie powodzi a ja siedz e i placze..

Gość tio jes normalne
nie,bój się każdy przez to przechodzi.......dasz radę uszy do góry,ćwicz mowę przed lustrem,co chcesz powiedzieć........nie myśl że wypadniesz źle,tylko myśl pozytywnie że będzie ok !!!

tyle juz teorii czytalam, a potem i tak sie boje ;(