Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgsgsgfd

no i co w niej pięknego? nie kumam

Polecane posty

ja tez nie rozumiem czemu ludzie się nią zachwycają.dla mnie nie jest nawet ładna.

Gość dsgsgsgfd
rozumiem kiedyś... ale teraz ona wygląda jak patyczak a miliony facetów do niej wzdycha :/ może to kwestia wpierania poglądów? media trąbią, że jest cudna i ludzie zaczynają wierzyć i też tak myśleć?

Gość uewrbgr
jeszcze to, ze jest koscista to ujdzie ale jej twarz to juz nie... :O szczegolnie z profilu- jakas taka plaskorzezba :O

Gość dsgsgsgfd
ale dlaczego nikt nie reaguje??????? przeciez ta kobieta się niszczy naadoptowała dzieci a nie potrafi o siebie zadbać mi sie wydaje, że ona musi mieć jakieś problemy z akceptacją siebie, ,że się tak odchudza może to dlatego, że jej przylepili łatkę pt. najseksowniejsza kobieta na świecie i teraz ona się boi być brzydka czy coś takiego i naiwnie sądzi, ze musi być chuda

Gość młoda sierota
Ona ma w sobie po prostu to "coś", urok osobisty, od niedawna klasę. A co do anoreksji, to ja też jestem chuda, co niektórzy mnie wyzywają od anorektyczek, nie wszyscy. Ale pamiętajcie, nie każdy sobie wybiera taką chorobę!! Niektórzy chudną z nerwów, przeżyć lub mają po prostu problemy z przewodem pokarmowym. Nie musi to być celowe odchudzanie i nie jest to ich wina, że tacy są. ROZUMIECIE WRESZCIE ???

Gość Autorkoo
A co się na nią tak uwzięłaś?? Co Ci to przeszkadza, że jest taka chuda?? Znasz prawdziwy powód takiego stanu rzeczy żeby ją oceniać?? A Ty jaka jesteś z wyglądu? serio pytam

Gość dsgsgsgfd
ja serio z wyglądu? 170cm i 52 kg także jestem chuda nie jestem pasztetem, który zazdrości itd nie chodzi o uwzięcie się ja po prostu się zastanawiam nad hipokryzją mediów z jednej strony uznają ją za ideał kobiety, symbol seksu a z drugiej trąbią, że walczą z anoreksją ta kobieta ma problem, zastanawiam się dlaczego nikt tego nie widzi, albo inaczej-dlaczego jej bliscy tego nie widzą? po prostu jestem w szoku

Gość I . . . . . .
to nie słuchaj telewizji. proste

Kiedyś była z niej laska, kilka lat i 10kg temu. Teraz wygląda marnie:o

Gość ALE GDZIE TERAZ PISZA ONIEJ JA
KO O BOGINI SEKSU ?

Gość mada-faka
ona symbol seksu? niby gdzie tak mowia? ja nie słyszałam o niej jako o symbolu seksu symbolem sexu byla marilyn monroe i koniec kropka