Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraciasta

Czy ktoś tu słucha rocka?

Polecane posty

Gość Kraciasta

Obojętnie jakiego; indie, alternatywny, punk rock, wszystko jedno. Wszechrock. Jeśli tak, to dajcie swoje ulubione piosenki, a najlepiej to kilka, bo ostatnio nie mam czego słuchać. Wszystkie moje ulubione znam na pamięć i nieco mi się przejadły, a jeśli ktoś mi napisze, to sobie przesłucham x]. Także dawać.

Gość Kraciasta
Łoo ;D. Dzięki.

Powrót Króla Szwecji. Wyszedłszy przed dom, popatrzywszy na wielką czereśnię rosnącą przed domem, pomyślałem sobie... zjem sobie czereśni. Jak więc pomyślałem, tak postanowiłem uczynić. Poszedłem do stodoły. Otworzywszy stodołę, ujrzałem w niej wielką, starą, drewnianą drabinę. Wywlekłszy drabinę ze stodoły, zaniosłem ją pod czereśnię. Idąc tak z drabiną pod pachę, targała mną myśl, że wszedłszy na drabinę spadnę z niej i skręcę sobie kark. Mając wielkie nadzieje co do zakończenia mojego przegranego życia, oparłszy drabinę o gałąź, wlazłem na nią. Stojąc na drabinie jadłem czereśnie jak szpak. Zjadłszy wszystkie czereśnie w zasięgu ręki, postanowiłem zejść z drabiny. Zszedłszy z drabiny pomyślałem: "Jak pech, to pech, żaden wypadek nie chce mi się przytrafić". Niestety... nie spadłem z drabiny i nie skręciłem sobie karku. Zasmucony odniosłem drabinę do stodoły i wróciwszy do domu, wszedłem na Kafeterię. :O