Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarchiwizowany

Mam 34 lata i jestem prawiczkiem.

Polecane posty

Gość zarchiwizowany

Nie będe się pytał czy to normalne poniewaz wiem, że zbyt normalne to nie jest. Moje pytanie jest inne. Czy znacie może jakieś osoby w moim wieku, które także nie uprawiały jeszcze seksu. chciałbym wiedziec czy jestem jakimś totalnym dziwakiem czy może sa jednak jeszcze osoby z podobnym problemem.

Gość Passoa z sokiem Pomarańczowym
pewnie gdzies sa ale nie znam osobiscie , moze skocz do agentury

Gość mam 33 lata i jestem dziewicą
ale i tak mam gorzej niż Ty :)

Gość gość
Ja też mam 34 lata i jestem prawiczkiem.Nie jestem przystojny ani wygadany. Nie potrafię rozmawiać z ludźmi,bo mam problemy z komunikacją. Nie zgodzę się ze stwierdzeniem , że jak ktoś jest aspołeczny to jest aseksualny. Na rozwiązanie tego problemu jest 1 sposób. "Najlepsza baba to własna graba" czy Kasia Rączkowska- 6 razy dziennie i z głowy. Pozdrawiam współplemieńców onanistów.

Gość gość
Nie znajdziecie dziewczyny walac konia. Przestań to robić to napięcie i popęd same zmotywuja Cię do wysiłku i podjęcia odpowiednich kroków.

Gość gość
ja nie znam

Gość gość
Też jestem prawiczkiem i mam prawie 35 lat, ale zacząłem działać, tzn szukać kobiet na necie i jest duże zainteresowanie moją osobą. Tobie też polecam taką opcję, tylko nie pisz, że jesteś prawiczkiem!

Gość gość
32 lata prawiczek - tylko za cholerę sie z tym nie wychylam bo w opinii kobiet masz wtedy opinię na równi z psycholem,gwałcicielem,mordercą czy pederastą. to je płoszy.