Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honesey

czuje się jak upadły anioł...

Polecane posty

Gość honesey

puszczam muzyke, ktora sluchalem 2 lata temu kiedy poznawalem milosc mojego zycia pozniej spedzilem najcudowniejsze noce w moim zyciu od tamtej pory depresja dol i samotnosc.. ona wyjechala, zostawila mnie a ja cierpie i nie moge ZADNEJ NOWEJ KOBIETY POZNAC masakra

Gość no co Ty ?
Musisz sie otrzasnac. Wiem, ze to trudne, ale to jedyny sposob by znow zaczac zyc :)

Gość honesey
otrzasne sie tylko kiedy poznam nowa kobiete... ale jak widac to nierealne

Gość no co Ty ?
Jesli swoje wewnetrzne zwyciestwo przypisujesz nowej kobiecie, to musze Cie zmartwic, ale przegrasz kolejny raz. Najpierw Ty i Twoj swiat, podzwignac sie po porazce uczuciowej, stac sie znow silnym i pelnym zycia a potem nowa kobieta. :)

Gość honesey
ale mnie nic nie cieszy juz kiedy nie mam kobiety ja sie juz wyszalalem.. zycie singla mnie nie bawi, zycie w samotnosci dla mnie nie ma kompletnie zadnego sensu

Gość no co Ty ?
Mam rozumiec, ze Twoj stan ducha nie tyczy sie rozstania z kobieta Twojego zycia a raczej ogolnie z brakiem kobiety? Samotnosc czeto nie jest wyborem, ale skoro juz jest to trzeba ja jakos polubic wierzac, ze to okres przejsciowy :)

Gość honesey
ogolny brak kobiety to moj powód

Gość no co Ty ?
A robisz cos konkretnego, by zmienic ten stan rzeczy?

Gość honesey
a niby co mam robic konkretnego??? chodze do klubow, wyjezdzam nad morze, szukam przez internet, probuje umawiac sie z dziewczynami ze studiow... czy mozna JESZCZE WIECEJ cos robic???

Gość pauline22
ja Cię pokocham na całe życie, Autorze :) też tego potrzebuje bedziemy sie kochac wzajemnie i razem ocalimy siebie i swoje zycie:)

Gość pauline22
fajnie by tak było.. po tylu latach cierpienia i wewnetrznej pustki, wejsc na takie forum i po prostu znalezc tę osobę :) marze sobie:) wybacz

Gość no co Ty ?
Faktycznie. Moze po prostu pisz tu z nami, z Paulina. Przeciez to nic nie kosztuje a moze akurat :)

Gość pauline22
żaden facet na cos takiego nie pojdzie, zresztą to abstrakcja :) Sorry za moje zachowanie, czasem głośno marze

Gość honesey
paula powiedz cos wiecej o sobie... dla mnie w tej chwili nie ma znaczenia gdzie poznam kobiete.. moze to byc nawet w ubikacji w muzeum lotnictwa :) po prostu marze by miec kobiete, mam dosc samotnosci

Gość pauline22
wiesz Autorze, boje sie tutaj pisac o sobie, bo moze mnie ktos skojarzyć a tego bym bardzo nie chciala, juz i tak wystarczajaca ilosc osob wie o moich roznych porazkach zyciowych, okey.. kiedys bylam super szczupla laską, dzis jestem nieco przy kosci, obzeram sie, jestem w totalnym dole, na to zlozylo sie szereg zdarzen.. czuje sie przegrancem i chce ze soba skonczyc.. ale niezaleznie od tego jak wygladam i czy mam dola od 5 lat czy nie... chce kochac i byc kochana. A co jesli piekna kobieta po ciazy przytyje i nie uda jej sie schudnac.. albo w wypadku poparzy twarz? wyglad zewnetrzny..tyle dzis jest warta "miłość". Faceci odchodza od kobiet, ktorym sie cos takiego zdarzylo... mam dosc :( wariuje juz dzis..przepraszam ( watpie bys chcial poznawac taka wariatke z problemami emocjonalnymi).. Juz i tak nie wierze w to ze ktos mnie kiedys pokocha... pozdrawiam Cie i ściskam mocno

Gość honesey
tez cie pozdrawiam i zycze szczescia z calego serca :):) aczkolwiek ja jestem typowym facetem i wyglad kobiety ma dla mnie znaczenie :/

Gość pauline22
"milosc" faceta= wyglad zewnetrzny kobiety wy nie wiecie co to jest milosc

Gość pauline22
a poza tym, wiem, ze mam bardzo ładną twarz, ale ona kiedys moze ulec przemianie... milosc nie na tym polega.. moze kiedys zrozumiesz stu kilo tez nie waze, ale jakie to ma znaczenie..wyglad... wyglad.. na starosc go nie ma milosc to zupelnie inna kwestia zycze Ci bys to kiedys zrozumial

Gość honesey
kobieta po prostu musi sie podobac i tyle... a potem czlowiek moze dla niej zrobic wszystko, u was natomiast trwa krotko ta cala 'milosc' predzej czy pozniej facet wam sie nudzi i zostawiacie go - mowie po swoich doswiadczeniach jak i obserwacjach kolegow, brata itp

Gość no co Ty?
Paulina, oni sie musza o tym przekonac sami :) Strasznie mi przykro, ze tak marnie radzisz sobie z codziennoscia. Pomyslalas o kims kompetentnym kto moglby Ci udzielic facowej pomocy? Naprawde wydajesz sie bardzo pozytywna osobka. Moze zawalcz o siebie? :) Nie wiem czy moglabym Ci jakos pomoc, ale uwierz mi, ze bardzo bym chciala.

Gość Paulina przegrana
Autorze, czyli wyglad kobiety jest powodem tego, że facet zrobi dla niej wszystkio? Rany Boskie ..... teraz do drugiej osoby, ktora tu ze mna koresponduje:)- bylam u psychologa, terapeuty, pomagalo na chwile.. ale on nie zrobi za mnie roboty, przez ponad 7 miesiecy nie myslalam tak o tym, zylam z dnia na dzien, studia, praca, usmiechalam sie nawet.. ale to wszystko po to, zeby otoczenie odbieralo mnie jako normalna dziewczyne w tym wieku. W środku krzyczę i płaczę... Ale dam rade, zycie nie jest takie dlugie:) Dziekuje Ci za slowa wsparcia i zainteresowania, one są ważne.. choc nawet nie wiem kim jestes... jeszcze raz Dzięki :* obiecuje, ze zrobie wszystko by choc na te 3 miesiace sie w miare podniesc i funkcjonowac, przede mna sesja, obrona pracy, na razie kiepsko ale jutro wstane raniutko kolo 4-5( dzis sie wyplacze) i zmusze sie... obym dala rade

Gość Paulina przegrana
to moj drugi nick

Gość pick me
no to witaj w klubie jełopku :P też jestem kompletną pipą, która najchętniej byłaby już w fazie zakochania a tu żadnych kandydatów, nikt mnie nie kręci na tyle by serducho mocniej zabiło. ale ty facet, tobie łatwiej znaleźć zdobycz...

Gość autor tematu.
/czyli wyglad kobiety jest powodem tego, że facet zrobi dla niej wszystkio? Rany Boskie ...../ wyglad to jeden z paru elementow ale fakt, jest bardzo wazny

Gość pick me
oczywiscie,że jest wazny przecież pożądanie to ważny element związku .... czasem tylko dla takich jak my czyli dla osob dla którego głównym czynnikiem jest pożądanie ,może się inaczej w zyciu ułożyć, czyli znalezienie osoby kompletnie nie pasującym naszym kryteriom ...

Gość Paulina przegrana
nie wiecie co to milosc i nie znajdziecie jej z takim podejsciem

Gość pick me
wiem ... ale cóż, szukam miłości takiej z prawdziwego zdarzenia ... chce przygód ale jednoczesnie miłości. chce dzikiej miłości, o !! i na tym się przejadę kiedyś ...

Gość Paulina przegrana
to powidz mi pick me ii autorze tego watku... co zrobicie jesli wezmiecie sobie partnerów pięknych, ktorzy wam sie podobaja fizycznie bardzo i nagle jakis nie daj Boze wypadek, blizny na twarzy, zniszczone cialo, wózek inwalidzki, lub po ciazy kobieta przytyje i nie udajej sie juz schudnac albo zachoruje na niedoczynnosc tarczycy i nie bedzie mogla schudnac... co zrobicie jak sie pytam?

Gość stawkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
paulina przestan pierdolic i gdybać :D

Gość jack sparrow only
no ale ta paulina ma sporo racji, takie rzeczy sie zdarzaja w zyciu