Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkapodwojnaa

Mam 22 lata i bede miala bliźniaki :(

Polecane posty

Ja trochę Ci zazdroszczę, że od razu parka :) sama mam jedno, już dosyć spore i żałuje, ze moja córka nie ma rodzeństwa :) a tak dwoje od razu za jednym zamachem. Wiadomo, ciężko będzie :(

Gość niewymagająca
Rok temu brałam udził w badaniu zorganizowanym przez Uniwersytet Medyczny w Poznaniu. Chodziło w nim o to żeby pobrać próbki moczu i krwii na ich podstawie oszacować ilość hormonów płciowych w tym celu spisywałm co jem. To co jemy albo zawiera hormony albo ich nie zawiera. Ktoś pisał że chce mieć bliźniaki. Jeśli para chce mieć potomstwo ciązy mnogiej lub jakaś Pani ma trudności z zajściem w ciąże to niech zmieni diete. Oto produkty zawierające fitoestrogeny czyli substance bardzo podobne do hormonów ludzkich bez których owulacja byłaby niemożliwa: -Wszystkie rodzaje zbóż (kasza gryczana, jaglana proso, jęczmienna, pszenna manna) ryż, kukurydza, płatki owsiane, sorgo) - JAJA (kurze, kacze, gęsie, rybie,strusie, pszepiórcze) -zioła : CZERWONA KONICZYNA, dziurawiec, krwawnik, niepokalanek, CZARNA MALWA, nagietek, szałwia, bratek, WALERIANA,

Gość ja na icq rozmawiam
a wiesiołek ?

Gość niewymagająca
-korzenie: dzięgiel chiński, imbir, chmiel, -owoce: czereśnie, wiśnie, morele, brzoskwinie, mango, awokado, granaty, daktyle, figi,oliwki, śliwki,gruszki , jabłka, -warzywa: MARCHEW, SOJA, ziemniaki, SOCZEWICA, FASOLA , CIECIORKA, CZOSNEK, CEBULA, oleje: WIESIOŁOWY, SOJOWY, SEZAMOWY, LNIANY, ORZECHOWY, słonecznikowy, z oliwej, kiełki:słonecznika, lukrecji, rzodkiewki,soji, ponadto: miłorzęb japoński, cimicifigua ramoca, agawa, arnika górska, jak sobie coś jeszcze przypomne to wypisze

Gość niewymagająca
+ WAPŃ (produkty zawierające wapń) i kwas foliowy. Ciekawostka grejfrut wypłukuje wapń z organizmu dlatego przy diecie umożliwiającej owulacje należy go wyeliminować!

Gość Anallna Amanda
Tylko kupy rzygi i syfy ,niczym krowy rozpłodowe,sa inne tematy !!!won stad krowy!!!!!

Gość Anallna Amanda
sp...na inne forum tepaki!!!!!!!!!!rozwalily dooppy i ppola

Gość gfgy
bachory wasze gazem sie otruja i zdechna!!!!!

Gość lolokihuyhuy
od razu wiecej gówna dwa razy zemrzesz wykonczona biedaczko

Gość tyskapyska
Tez urodziłam bliźniaczki jak miałam prawie 22 lata. Moje córki maja już 10 lat. Ma początku ciąży ryczałam, potem po urodzeniu było ciężko, ale teraz wiem było to najlepszą rzeczą jaka nie w życiu spotkała :) Trzymam kciuki Głowa do góry!

Gość niewymagająca
Mam pytanie do mam które mają lub będą miały bliźnieta czy przed zajściem w ciąże czy jadłyście to co napisałam wyżej?

Gość ssseseee
nie nauczuli cie czytac to za pierdolenie sie zabierasz? takich samych debili wyhodujesz? nie umiesz czytac suczko ze to ogolny ?!?!?!?! poron i bedzie fajnie :)

Gość lipio754
utoniesz w robiocie ale moze to kara hahaha nie daj boze!

Gość lasia
moi drodzy pomóżcie! :) jest taki sobie konkursik foto i chciałabym, abyście oddali na mnie głos ;) temat to niezwykłe ujęcie przedmiotu codziennego użytku, a tutaj jest link do zdjęcia http://konkurs.fotokursy.com.pl/praca/699#show nie musicie się nigdzie rejestrować, wystarczy kliknąć (tam jest obok zdjęcia na niebiesko "+zagłosuj") dzięki wszystkim, którzy wsparli amatorkę fotografii ;)

Gość Mama bliźniakowa08
Kochana ja też wpadłam w panikę kiedy się dowiedziałam że będę miała bliźniaki! (tym bardziej że facet mnie zostawił jak tylko dowiedział się o ciąży-nigdy nie widział dzieci).To jest oczywiste że się boisz i niema co ukrywać że na początku może być Ci trudno ale dasz radę dziewczyno!!Moje skarby niedługo 3 latka i nie wyobrażam sobie teraz że mogłabym mieć tylko jedno dziecko:-)Pozdrawiam.

Gość niewymagająca
Ja na icq rozmawiam skąd wiedziałeś że wiesiołek?

Gość 2111111
piguły istotnie powoduja rózne anomalie. Znajomy znajomego- chwalił się że z żoną jakieś supernowoczesne środki antykoncepcyjne stosuje... Tak w ogóle sam był lekarzem. I biedaki doczekali sie czworaczków... :(

Gość 2111111
-Wszystkie rodzaje zbóż (kasza gryczana, jaglana proso, jęczmienna, pszenna manna) ryż, kukurydza, płatki owsiane, sorgo od kiedy ryz jest zbożem????

Gość niewymagająca
może dożylne miesięczne astrzyki hormonalne lub plastry antykoncepcyjne przyklejane na skóręnp ramienia?

Gość 2111111
z tamtym gościem to nie znam szczegółów co brał. Słyszałam tez o jakiś mieście w Indiach, gdzie rodzi się masa blizniąt i nikt nie wie dlaczego. Taka ciekawostka. A w temacie Indii- to jedna koleżanka wyszła za Hindusa i teraz ma z nim bliznieta tez... Ale jej nie zazdroszczę, zwłaszcza że mieszkają z jej rodzicami i jak ją idziałam jak miały roczek to mówiła że nie spała od roku dłużej niż 3 godziny na dobę... :(

Gość myssszka 1984
Ja 2 maja urodzilam bliźniaki.Na początku byłam przerażona bo w domu mam 2,5 letniego synka a tu jeszcze bliźniaki.Teraz bym nie oddała ich za skarby.Mam super syna i córeczkę.Wcale nie jest tak ciężko jak się wydawało.Nie masz się czym martwić.Jak masz jakieś pytania chętnie pomogę.mój nr gg 259642

Gość niewymagająca
Myssszka 1984 Czy przed zajściem w ciąże brałaś tabletki antykoncepcyjne ? Jeśli tak to jakie? Czy pamiętasz jak się odżywiałaś 2 miesiące przed zajściem w ciąże mnogą jadłaś to co napisałam wyżej?

Gość bezik malinowy
chciałabym bliźniaki