Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka00

nie legalna reklama

Polecane posty

Gość zośka00

Sąsiad postawił reklamę na wspólnym podwórku bez mojej i sąsiadki zgody jak mam to załatwić gdzie mam pójść z tym czy do urzędu miasta czy do straży miejskiej czy ktoś wie gdzie takie rzeczy się załatwia? proszę o pomoc dziękuję z góry!!!

Gość njjnmikj
a nie mozesz jej po prostu usunac?:D

Gość zośka00
Nie. bo sąsiad wzioł sobie za to pieniążki i jeszcze by do szarpaniny doszło.tak tego pilnuje!

Gość zośka00
Bardzo bym prosiła kogoś kto coś na ten temat wie gdzie mam się zwrócić!

idz do urzedu miasta do kogos , lub do samego burmistrza i powiedz co i jak. a jak nie to zglos na straz lub policje. tam cie pokieruja.

Hm...a moze tak do sąsiada najpierw porozmawiac a nie od razu latac po policjach? No ja wiem ze jak ktos zarabia 100zl wiecej niz inny to od razu trzeba go do skarbowki...

gosia...nie sciemniaj. gosc postawil reklame na wspolnym podworzu a jako jedyny wzial kase. a podatek za podworze placa wszyscy a nie tylko on. wiec logiczne chyba. widocznie sie nie podzielil skoro autorka pisze tu o pomoc w zalatwieniu sprawy. ciekawe jak ty bys zalatwiala cos z kims z kim nie da sie nic zalatwic:O

Po pierwsze poszłabym porozmawiac. Dopiero w sytuacji kiedy rozmowa nie dałaby efektu poszłabym z tym gdzieś dalej. Z postu założycielki tematu nie wynika zeby jakąkolwiek rozmowę z nim przeprowadziła.