Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gim_boy

jak działa kobiece pożądanie

Polecane posty

Gość gim_boy
a ty songoku nie masz u mnie szacunku. nadal myślę że będziesz żyć z dawania dupy (jak nie w agencji, czy w "twoim przytulnym apartamencie w centrum" to w MAŁŻEŃSTWIE) ha ha!!! i nie bierz prochów bo nie będziesz miała wspomnień najlepszych chwil w związku.

Gość carla bruni
jak tak miałam jak mnie mój sarko zostawił na chwile w aucie z sułtanem brunei a potem w baraku z obamo

Gość twój mąż
zrobiłem to specjalnie, just to see you gettin wet with them

Gość dbzsongo ku
Studiuję ten kierunek, ponieważ zwyczajnie interesują mnie zagadnienia z jego zakresu . Mam swój honor, nie potrzebuję faceta, który by mnie utrzymywał. Poradzę sobie w życiu. Próbujesz mi teraz wjechać na ambicje, czy poniżyć? Trochę się nie przejmuję zdaniem gościa, który ma kompleksy na punkcie czegoś co ma wspodniach. Bo moim zdaniem stąd to się bierze u ciebie. Ja nie będę pamiętała najlepszych chwil w związku? Martw się raczej o siebie i o to , że ty w ogóle nie będziesz go miał :D, księżniczko Zofio

Gość dbzsongo ku
*albo raczej czego nie ma :]

Gość gim_boy
Słuchaj no db-coś tam! wielu ludzi coś tam interesi, ale z powodu złych (czytaj nieefektywnych) wyborów w życiu nie będą robiły to co lubią. właśnie to cię wnerwia, bo widzisz: 1) JA - będę miał kaskie, będę mógł sobie gówno o komunikacji społecznej czytać 2) TY nie będziesz nawet pracować w zawodzie. nie będziesz miała czasu i środków by tej całej chujowej komunikacji społecznej czytać. TWÓJ BŁĄD akurat co do penisa to ja kompleksów nie mam, raczej jestem zły że mnie odrzucają dziewczyny. i kurwa za kilka lat wszystko się odwróci. widzisz mi nie tylko na seksie zależy. będzie kasa, będę miał wszystko wycieczki, sporty ekstremalne, niezłe ciuchy, auto. będę mógł zainteresować się każdą rzeczą i mieć środki na rozwój tego hobby. ty nie! co z tego że teraz się możesz pieprzyć a ja nie. dodatkowo kwestia urody - ty ją masz, ale jeszcze kilka lat a każdy chłopak cię zmieni na nowszy model jak auto. a moją urodą nikt nie będzie się przejmował. NO I KOGO CZEKA LEPSZY LOS ??? Życie bywa piękne dla tych co kaskę i władzę mają:) władza jest bezcenna, za resztę można zapłacić kartą mastercard

Gość gim_boy
kurwa te twoje przypisy do postów normalnie jakbyś pisała na kafeterii co wieczór książkę naukową o tym gównie całym co studiujesz:) a czy ty jesteś piękna? powiedz z ciekawości za ile byś spędziła noc z facetem który ci kaskę proponuje? a może za ciebie nie da sie mastercardem płacić? jeśli tak, to jesteś bezwartościowa, ha ha!!!

Gość wentyl bezpieczenstwa
Szkoda, ze nikt się nie wypowie w temacie właściwym zakładam, ze nikt z was czegoś takiego nie doświadczył, bo żadna z moich kumpel przez szmat życia też nie. A ja dostałam taki bonus od zycia kiedy ani nie chciałam ani nie mogłam... tylko ciało nie chciało słuchać:-D

Gość gim_boy
idę spać, by jutro zdrowo konia walić, jutro będę walił w twoje imię, obrzydliwe co nie?! wiem, ale ja górą! życie cię ukarze, czas odbiera urodę mężczyźni patrzą tylko na urodę ;)

Gość dbzsongo ku
Ale nie będziesz miał kogoś kto cię prawdziwie pokocha :). Więc uważam, że ja będę miała lepsze życie :). Jak nie będę robiła tego co lubię? Dziennikarstwo nie jest moją jedyną pasją. A poza tym kto powiedział, że nie będę zaliczać się do tych 20%, którzy znajdują pracę, na której im zależy? Większe jest prawdopodobieństwo, że ją będę miała niż to że ktoś będzie chciał takiego nadętego bufona :) Boli cię to, prawda? Bo wiesz, że mam rację malutki...

Gość carla bruni
no przecież napisałam, co nie wierzysz? na wikileaks są raporty o ilości mojego śluzu który zostawiłam w baraku

Gość gim_boy
nie masz pewności że ktoś cię pokocha, nie masz wcale to złuda, bo niby czemu miałby cię ktoś kochać? możesz się łudzić. podobno też jestem człowiekiem, więc też mam szanse. miłość może mieć każdy, luksus mogą mieć tylko wybrani

Gość dbzsongo ku
Pytałeś się to ci zwyczajnie odpowiedziałam :) Nie da się mnie kupić pieniędzmi. Tak, jestem atrakcyjna, ale prócz tego jestem uważana i czuję się osobą inteligentną. No a przede wszystkim jestem miła, ale jak widać nie można być sympatyczną dla wszystkich ;] A ty co? Będziesz bogaty? łaaał!!! Bogactwem szacunku nie kupisz. A tak na marginesie skąd ta pewność?

Gość gim_boy
kto wie może będziesz prowadziła z frytką program kulturalny? może będziesz się zajmować sztuką erotyczną w nim? dobra dziennikarka jest potrzebna, polska widownia czeka też na nagie wiadomości, haha!!!

Gość dbzsongo ku
Bo już kogoś mam i czuję się przez tą osobę kochana. A ciebie nawet koleżanki z klasy nie lubią :)

Gość gim_boy
songoku jest piękna na zasadzie: każda kobieta jest piękna. zapomniałem, Wujek Dobra Rada powiedział mi, że możesz zostać też konsultantką ejwonu

Gość gim_boy
a jest bogaty? dobrze się zapowiada?

Gość Firen1234
gim_boy Ty chyba jesteś BOY'em z GIMnazjum. Bo odzywasz się do kobiet jak szczeniak. Sam jestem facetem i wkurzają mnie twoje wypowiedzi naprawde. Ty nie masz szacunku do kobiet!!! Rozumiem sprowokowały Cię, zbluzgały ale to ty jesteś facetem, a więc powinieneś być mądrzejszy bo masz bardziej sfałdowaną korę mózgową i głupszym się ustępuje.

Gość gim_boy
firen, nie wtrącaj się,

Gość dbzsongo ku
Wolałabym być z kimś kto będzie biedny, niż z takim burakiem jak ty. A jak będę miała ochotę to mogę zostać ;) Przyjęłam zasadę, że robię w życiu to na co mam ochotę. Ty widocznie nie, bo brakuje ci wypchanych majtek, kobitki, pieniędzy o których cały czas nawijasz. Generalnie wszytskiego o czym marzysz słonko. A ja na braki nie narzekam ;)

Gość gim_boy
przyznaję się, ze nie mam szacunku dla kobiet ani dziewczyn z klasy też. szacunek to dla krawata (ewentualnie befki) a nie dla szmaty

Gość Firen1234
No widzisz nie przyjmujesz żadnej krytyki. Momentalnie odpowiadasz nerwami albo nawet przekleństwami. Masz rację nie będę się więcej wtrącał. ALE: ODRADZAM WPISY NA TYM TEMACIE BO JAK KTOŚ POWIE COŚ NIE TAK TO OD AUTORA KU**Y W JEGO KIERUNKU POLECĄ. Pozdrawiam

Udam ze nie przeczytalam ostatnich 3 stron i odpowiem szczerze. Moze sie to akurat komus przyda. Przede wszystkim, to ze kobiety do mezczyzn czuja tylko "wyzsze uczucia" to pierdoly najgorszego rodzaju. Kobiety potrafia pozadac, i to jak. Nie jestesmy delikatnymi kwiatuszkami ktore tylko wzdychaja przy swietle ksiezyca. Co na mnie dziala: Jesli czuje, ze facet jest z natury zdobywca, ma silna wole. Nie chodzi o to, zeby byl zadufanym w sobie, bezczelnym chamem. Ale zdecydowany mezczyzna ktory wie czego chce jest bardzo interesujacy. Byc moze jest to tak podniecajace bo wyobrazam sobie ze beda tez tacy w lozku :D Opiekunczosc. Uwielbiam czuc sie przy mezczyznie bezpieczna i doceniona. To moga byc male gesty, ktore mowia mi, ze jako kobieta jestem dla niego "pod ochrona". ;) Jesli facet mnie rozbawi. Moze jestem dziwna, ale jesli mezczyzna mnie rozsmieszy, to juz jest bardzo duzo. Nigdy nie umowilabym sie z facetem, ktory nie jest w stanie rozsmieszyc mnie do lez. I dodam, ze gierki, fochy, jeczliwosc, rozlazlosc, arogancja i chamstwo maja efekt wrecz przeciwny.

Gość dbzsongo ku
one do ciebie też nie i stąd się bierze twój problem malutki. z takim podejściem to słabo widzę twoją przyszłość ;) A jednak porad szukałeś u kobiet... Ehhh, wiesz zawsze możesz popracować nad swoim charakterem, może jeszcze się coś da zrobić? Małe szanse, ale no trzeba próbować. Zawsze możesz jeszcze spróbować napompować fistaszka, może skończą się wtedy twoje kompleksy?

Gość gim_boy
no tak, no tak, kolejne szydło wyszło z worka, plunęłaś we mnie brzydala jadem, bo zmusiłem cię do wyznania, ze liczy sie dla ciebie tylko to na co masz ochote, to jest hedonizm wiesz! i za to cie mają kochać, ha ha!!! wiesz nic dziwnego że to gówno studiujesz, bo prawda jest taka że wiesz że i tak będziesz dupy dawać. przyznałaś też że twoj zwiazek z obecnym partnerem jest warunkowy niejako, bo powiedziałaś że jak będziesz chciała to se bogatego znajdziesz! już sam fakt że to ci chodzi po główce mówi o tobie, że nie potrafisz okgoś kochać, PRZYGADAŁ KOCIOŁ GARNKOWI ja nie mówię że nie potrafię kochać, ty zaś ujawniasz defekt swojej "miłości"

Gość Major Oklahoma
hehe Firen1234 Ty nie masz szacunku do kobiet!!! Rozumiem sprowokowały Cię, zbluzgały ale to ty jesteś facetem, a więc powinieneś być mądrzejszy bo masz bardziej sfałdowaną korę mózgową i głupszym się ustępuje Innymi słowy według ciebie kobiety są głupie.a jak szanować niby głupszego?

Gość gim_boy
firen dzięki stanowisz mój kordon bezpieczeństwa, ale to absurdalne dostać w pysk od gimnazjalisty więc daruj se.

Gość dbzsongo ku
Odniosłam się z tym do bycia konsultantką avonu, a nie do tego że znajdę sobie kogoś bogatego. Aczkolwiek jak się zakocham w mężczyźnie, kóry będzie bogaty, to przecież nie przekreślę go z tego powodu. Nie mówię, że mój związek się nie rozpadnie, bo nie wiem co będzie w przyszłości. Mówię jak jest teraz, a póki co nie szukam nikogo innego. Spróbuj się dostać na dziennikarstwo na uczeli, na której ja jestem. Gwarantuję, że nie będzie łatwo :). Ale nie wiem, może skoro jesteś kujonem to miałbyś szanse...

Gość carla bruni
czemu wszyscy mnie ignorują? les femmes - elles me ignorent, parce qu'elle ne sont pas si belles que moi, et les hommes - parce que je les ignore!

Gość gim_boy
i już się tłumaczysz, nie żeby to było prawdą co ja piszę, nie żeby to cię ruchało, przepraszam, ruszało, o nie! ty masz przecież takie wielekie uczucie do tego twojego chłopaka, co to taki zaradny, że nie potrafi znaleźć mieszkania dla obojga (przecież nie jest taki zaradny jak ja brzydal). no skąd, nie żebyś była przeżarta fałszem, no skąd, przecież jesteś piękna bo dobra, mądra bo piękna, dobra bo piękna! oł je! życie należy do ciebie, tak jestem pewien to będzie wielkie życie, w bloku z wielkiej płyty obok kogoś kto darzy cię wielkim uczuciem (ciekawe na marginesie czy ceni cię za urodę, czy może za powyższy sposób myślenia).