Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hydroksyzyna

Poszukiwany mężczyzna...

Polecane posty

Gość Hydroksyzyna

Poszukuje mężczyzny dojrzałego emocjonalnie, psychicznie. Który nie ogląda się i nie ślini za pierwszymi lepszymi panienkami, ale ma wyszukany gust co do płci "pięknej". Nie jest tak zwanym "łatwym kąskiem" , kiedy to dziewczyna wie,ze jak załozy mini i pokaze piersi on jest juz jej - to swiadczy o slabosci psychicznej. Mężczyzna zimny i niedostępny, budzący podziw i szacunek. Który ma poczucie odpowiedzialności i opieki nad kobietą. Nie bojący się mieć kota w mieszkaniu, nie mówiąć już o dziecku.

Gość Dyroton
szukaj dalej krzyż na drogę

Gość toż to żałosne
następna nienormalna:classic_cool: jakbym słyszał własną żonę :P hahahaha .....:o

Gość Donata00
Jarek ma kota i jest dojrzały

Gość Hydroksyzyna
dlaczego nienormalna?? co w tym złego,że szkam faceta , który wie czego chce od życia,związku i kobiety???

Gość Hydroksyzyna
mam wrażenie, że tylko kobiety na tym świecie są istotami konkretnymi, zdecydowanymi. Przykro mi to pisać, ale faceci są strasznie słabi psychicznie...praktycznie każdego można zaciągnąć do łóżka, nawet tego który jest miesiąć po swoim ślubie i przysięał miłóść, wierność przed ołtarzem swojej żonie

Gość toż to żałosne
to zostań lezbijką :o tak najlepiej byśmy byli szarmanccy, romantyczni, nie pili, palili, sprzątali, prali, nie oglądali się za innymi dziewczynami, poświęcali wolny czas dziecku a ruchali tak ,że nie nadążałybyście orgazmów liczyć :D

Gość czyli jesteś samotną
matką ? która szuka jelenia do odchowania twojego bekarta?

Gość Dyroton
Jamen.

Gość Aborygen
Jestem :) Wreszcie wymagania którym bez problemu podołam

Gość sdfasdfasfasfasf
Hydroksyzyna To dobra jestes skoro zaciagasz faceta do łuzka który miesiac wczesniej miał slub- szmacich!!!!!!!!!! A moze kolezanka ci tak powiedział,albo na filmi tak zobaczylas?? Tak samo mozna powiedziec o kobiecie ze nawet miesiac po slubie potrafiaja zdradzac,albo nawet w dniu slubu :P

Gość Hydroksyzyna
Nie pociągają mnie kobiety. Nie oczekuje,że facet będzię romantyczny, będzie przynosił mi kwiaty, mówił jak bardzo kocha- nie oczekuje tego!!! może pić , palić , oglądać się za kobietami,ale eleganckimi ,które mają coś w sobie a nie tylko solarke, wystawione dupsko i cycki. Chce faceta ,który WIE CZEGO CHCE!!! JEST KONKRETNY , ZDECYDOWANY!!!

Gość Aborygen
Jestem jestem jestem!

Gość Hydroksyzyna
do sdfasdfasfasfasf jak już coś to do łÓżka ;p nie jestem samotną matką, nie szukam jelenia do wychowywania bękarta, szukam faceta ,który bedzie szedl ze mna przez zycie,bede mogła czuc w nim oparcie,pomoc, pewność.

Gość konkretny_zdecydowany
co oferujesz w zamian ?

Gość toż to żałosne
reasumując szukasz faceta który będzie Ci wierny? :classic_cool:

Gość MAX 22
Hydroxyzyna, lyknij sobie swoja tableteczkę albo syropek hydroxizinum i śnij dalej, w realu to masz za duze wymagania i nic Ci się nie poprawi dopoki nie zrozumiesz ze każdy facet ma konstrukcję prostego cepa więc czego Ty sie spodziewasz ? Snij dalej.

Gość Grzegorz Kleszcz
mylisz dziewczynko konkretność i zdecydowanie z wyrachowaniem i podstępnością. fakt - w tym kobiety biją nas na głowę :O POLACY WAS NIE CHCĄ BO JESTEŚCIE BEZNADZIEJNE!!!!!

Gość Hydroksyzyna
co moge zaoferowac w zamian?? wszystko...i nie licze,że facet bedzie zarabial kokosy, licze ze bedzie konkretny i nie bedzie "ciaptusiem"

Gość Hydroksyzyna
MAX 22 "konstrukcję prostego cepa"?? zdefiniuj proszę

Gość A ja szukam Hydroksyzyny
bo bez prochów juz nie daje rady ;/ Ewentualnie może być jakiś zamiennik :) który działa

Gość biała panna
A ja szukam białych latexowyxh legginsów. Może ktoś pomoże ;>

Gość Grzegorz Kleszcz
ale pierdoły 💤 każda sprzedaje takie bajeczki a jak przyjdzie co do czego to nie okaże ani wdzięczności, ani szacunku tylko zatruje ci życie milionami pretensji, arogancją, beczelnością i agresją sprawdzone i potwierdzone

Gość Hydroksyzyna
Grzegorz Kleszcz mówienie wprost czego się oczekuje od faceta jest wyrachowaniem i podstępnością??? uważam,ze to jest szczere. TY dziekuj,ze zyjesz w takim kraju jak nasz, gdzie kobiety są inteligentne, zaradne, ładne, nie boją się macierzyństwa, gotować ,sprzatac bo Wy wtym czasie lezycie na kanapie. Móglbys narzekac jakbys mieszkal w Anglii, dopiero zobaczylbys co znaczy nie chcec kobiety leniwej, otyłej

Godasz po Śląsku, jak tak to w ciemno biorę, uwielbiam jak dziewczyny godoją :)

Gość Ratlerek.pl
I serio myślisz, że taki facet odpowie na takie ogłoszenie? ;)

Z tymi słabymi psychicznie, to masz racje, ja już nie pamietam jak to jest być normalnym, ale wierny jestem jednej... chociaż jej już nie ma ;/

Gość toż to żałosne
A ja szukam Hydroksyzyny też jestem wierny a przyruchać mogłem, myślisz że moja to doceniła (fakt nie powiedziałem o tym :classic_cool:) non stop nadąsana, sfochowana , szukająca na siłę problemów, kurrwa człowiek był głupi, że się ożenił :o teraz trzeba się męczyć

heheh no kobiety, jak sobie cos uroją to nie ma szans żeby przekonać, ze tak nie jest. Bo skoro ma sie tą jedną, to niepotrzebna jest żadna inna, to to, ze jakaś inna się miżdzy, to jej niech spieprza.