Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana kolezanka

co zrobic zeby zdrada wyszla na jaw

Polecane posty

moja koleznka sypia z zonatym facetem z innego miasta, mam dosyc juz jej opowiesci i tego jak niszczy sobie zycie bo zawsze jak zostanie sama po pomoc przychodzi po mnie, finansowa tez.. nie znam goscia ani jego zony ale jak sie bardzo postaram poznam nazwisko, znam jej imie, jego tez wiem gdzie ona pracuje ( zona) co moge zrobic nie mam dowodow..ale mam dosyc za przeproszenia pierdolenia jak to jest cudownie, co on jej nie kupuje i nie piszcie, ze nie moja sprawa bo codziennie wysyla mi 100 smsow o tym jak to jest cudownie, a ktos tam cierpi...

Zrób ich zdjęcie i wyślij anonimowo żonie. Ale pamietaj nie wysyłaj zdjęcia które robiłaś jak oni widzieli. Jak będą gdzieś przechodzili itp. Albo nawet wysłanie do tej żony sms z jakiegos numeru "twój mąż ma kochanke" da jej do myślenia

wszystko super tylko numer do niej bedzie ciezko zdobyc, bo to spore miasto a jak jeszcze nazwisko bedzie popularne.. myslalam o zdjeciu...

on czesto zostaje na noc w naszym miescie, a mieszka chyba z 200 stad..ta zona nic przez to nie podejrzewa, podobno byly juz sytuacje ze cos podejrzewala ale odpuscila, bo to nie pierwszy raz ja zdradza

Gość portret psychologiczny autorki
jestes zazdrosna? to umow sie ze mna? ;) tez mam zone

nie dziekuje, mam wspanialego meza a on fajna zone :)

Gość dresss code
ale z ciebie zdzira, zazdrościsz jej czy co? ja bym nie mogła jej wkopać, robi źle ale to jej sprawa, jak nie chcesz wysłuchiwać jej opowieści to jej o tym powiedz

Gość bojacoswiem
do autorki ! popieram Twoje działania i chęci . wiem coś na temat zdrad i moim zdaniem jego żona powinna jak najszybciej o tym się dowiedzieć . Proponuje dowiedzieć się jakiś podstawowych rzeczy typu wiek , nazwisko zawsze można znaleźć kogoś na portalu społecznościowym... Jak nie proponuje może poszperać w telefonie koleżanki (np , że chcesz zobaczyć jakie ma funkcje albo jak pójdzie do toalety to na pewno zostawi telefon ) o numer fagasa ... zadzwonić do niego pod pretekstem , że jesteś Panią z banku albo z telekomunikacji i przeprowadzasz spis adresów bądź numerów stacjonarnych no nie wiem sama ... tylko to mi przyszło do głowy ... A jak wiesz gdzie pracuje żona zadzwoń do firmy i poproś o kontakt do tej pani . Zyczę powodzenia ....

a czego zazdroscic? dlaczego zdzira? zdzira to chyba ona jest! niech tamta kobieta sie dowie moze jeszcze ulozy sobie jakos zycie dlaczego mam kryc jakiegos choooja i kolezanke, ktora tez marnuje sobie zycie a tak przynajmniej moze jak to wyjdzie to jej sie jakos ulozy dlaczego mam jej wiecznie pomagac jak sie jej nie ulozy :/ i ryczy pozniej 2 tyg a ja nie mam zycia.

dresss code zastanow sie nad tym co popierasz? moze popierasz tez aborcje, gwałty? nienawidze zdrad!!!!!!!!!!! dopiero moja tesciowa to przeszla, to istne pieklo!!!!!! jedna osoba tyra sprzata we wspolnym domu pierze, dba o dom itd a druga baluje jak nastolatek!

smieszą mnie takie odpowiedzi, czego tu mozna zazdroscic, ze ktos dla mnie zostawia zone, dla mnie zonaty facet to swietość

Gość lasia
moi drodzy pomóżcie! :) jest taki sobie konkursik foto i chciałabym, abyście oddali na mnie głos ;) temat to niezwykłe ujęcie przedmiotu codziennego użytku, a tutaj jest link do zdjęcia http://konkurs.fotokursy.com.pl/praca/699#sho w nie musicie się nigdzie rejestrować, wystarczy kliknąć (tam jest obok zdjęcia na niebiesko "+zagłosuj") dzięki wszystkim, którzy wsparli amatorkę fotografii ;)

Autorko dobrze robisz. Tez bym tak zrobiła. Nie dość, że ta dziewczyna jest wykorzystywana to jeszcze świadomie rozwala małżeństwo.

ja nie chce poznawac tego kolesia, wystarczy ze o nim czytam nontoper!

Chciałabym, zeby ona sie nie dowiedziala o tym, ze ja to zrobilam bo mimo tego ją lubie, ona jest z lekko patologicznej rodziny. Nigdy sie jej nie układało :( ogolnie smutne zycie ma, ale teraz przesadza, zawsze przymykałam oko ale ona mnie traktuje jak siostre...

tak jak ktoś kupi nowy samochód to porysuj mu gwoździem a nowy dom sprayem i kambulcem w szyby :P ŻAL nie wpieprzaj się w cudze życie.... 😡

Moj maz az sie trzesie jak mu o tym mowie, bardzo przezyl zdrade rodzicow, tz ojca swojego i chce tez zeby to wyszlo.

NIE ROBIE TEGO Z ZAZDROSCI CZEGO TU ZAZDROSCIC LYSOLA KTORY SPAL Z KILKOMA KURWAMI FUJJJJJJJJJJ ALBO PIERON WIE ILOMA

zapisz siebie i jego do SB i denuncjuj :O w nagrodę pojedziesz na wczasy do rumunii zorganizowane przez sekuritate w kooperacji ze sthasi, czyjak tak :P beziesz mogła oczywiście wymienić poglady z koleżankami z KGB :D

dam sobie rade :)

dobra rada- nie wpieprzaj się w życie innych jak cię denerwuje koleżanka to powiedz, że nie życzysz sobie żeby ci o nim mówiła i tyle

Gość szczerze lpeiej olać
Baby sa głupie!!! Choc sama nia jestem!!!Kolezanka wyjechała na pewien czas a jej facet obecnie mąz hulał tu i tam dupczył co popadnie!!Gdy wrociła jakosc sie tak dziwnie porobiło ze inna kolezanka na inna zaczeła jej najezdzac ze ta mowi ze jej facet sie dupczy po katach ze ona nic nie wie o takich sytuacjach no a kilka dni wczesniej wyrazała swoje żale przy nas ze taka fajna dziewczyna a ma takiego faceta gnoja mniejsza z tym ze zwalila na nas i ta owa Super Jak Nam sie Wydawało Koleznka zapytała wprost czy takie cos miało miejsce oczywiscie odpowiedz padła ze tak!!!Ta zdradzana tylko parkła smiechem ze to nie mozliwe ze on zawsze opowiada bajki po pijaku i ze ona mu ufa!!!Wiadomo znajomosci sie pokonczyły !!!Dodam ze juz nawet kilka miesiecy wczesniej informawał ja o tym kuzyn i tez to olała!!Co sie okazało głupia za niego wyszła teraz spodziewaja sie dziecka!!!I dalej mysli ze to aniołek Charaktey człowieka sie nie zmieni zdradzał zdradzac bedzie dalej nie wazne czy ma rodzine czy nie!!!A ty autorka lepiej olej sprawe nie informuj zony tego kolezanki kochanka!!!Jej powiedz wprost ze nie zyczysz sobie wiadomosc jak jej jest z niej cudownie co jej kupił masz swoje zycie swoje problemy na głowie nie przejmuj sie wtedy ty wyjdziesz na najgorsza!!

kurcze olałabym ale ja malo asertywna jestem, powiedziałam jej dzisiaj, ze stoi w miejscu, ze moze traci wlasnie okazje, ze moze wlasnie teraz poznałaby kogos na stale..a ona woli wstac w miejscu

ehhe OK tak moze byc :)

ta zona podobno wlasnie taka slepa, ze juz kilka razy byly takie sytuacje, ze kazdy by sie domyslil...ale ona nie..takze moze macie racje jak jemu wierzy to nikomu nie uwierzy

wyobraź sobie do ch.... że ona moze jest z tą niewiedzą szczęśliwa, a Ty masz ochotę odrzeć ją z tego szczęścia.... złudnego :O

Zatroskana a moze tak znalesc nowa kolezanke ktora ma poukładane w głowie wiem ze to nie łatwo ale ....mozliwe :)