Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buahahahahah

przeczytajcie sobie buahahaha

Polecane posty

Gość buahahahahah

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4862223 oto kolejna kretyńska wypowiedź naszej słynnej anulsss. Ta laska jest durniejsza niż MlodaMama i Jagoda razem wzięte. Tepak, prostak i patologia, bez wykształcenia i mózgu. Normalnie szok. I taki forumowy śmieciarz jeszcze się tu utrzymuje, Jakbym tak pierdoliła bez sensu to już bym dawno stąd spierdalała a ta kretynka pod tym samym nikiem ciągle pisze. Tylko żal

Gość mi też żal
ale ciebie boś jędza i nie umiesz tego w sobie poskromić

Gość kiru
a ty robisz dużo smrodu . A co kogo obchodzi wczorajszy deszcz....ty już życia kobieto nie masz tylko śni ci się po nocach anulsss? Prymityw.

Gość buahahahahah
co to, anulsss się broni ale nie pod swoim nikiem?

Gość buahahahahah
ale się broni buahahaha!!!

Gość buahahahahah
anulsss mi się nie śni bo po raz pierwszy się do niej przyczepiłam. Zainspirowała mnie koleżanka wczoraj ;)

Gość mi też żal
oj dziewczyno, masakra. Skończ proszę bo zaśmiecasz forum i człowiek nie może się skupić na konkretnych tematach. Masz coś do niej to może poproś o nr tel może ci poda i jej wygarniesz, a nam oszczędź swojego jadu

Gość buahahahahah
a nikt tu nie podziela mojego zdania? Chyba nie czytacie jej postów albo same takie durne jesteście jak ta prostaczka

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
do buhahaha sprawdz najpierw co wysmiewasz, bo tym razem to Ty tkwisz w glebokim bledzie...poszukaj i poczytaj troche(cos za wyjatkiem kafe)- to naprawde nie boli...

Gość buahahahahah
ona pisze brednie. Buja, że pracuje w opiece, bo tak naprawdę to nic niewie. Pisze jakieś brednie i o niczym nie ma pojęcia. Za grosz inteligencji. Żeby pracować w biurze to trzeba mieć szkołę a ta laska nic nie skończyła oprócz podstawówki

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
w temacie "czym ona sie zajmuje" i "kim jest" wypowiedziec sie nie moge, takich informacji nie posiadam, a nie siedze tyle na kafe zeby wnioskowac z wypowiedzi...wiem tyle, ze odpowiedz w temacie do ktorego wkleilas link nie jest glupia/bzdurna itp... Zasiłek stały (Ustawa o pomocy społecznej, Dz. U. z 1998 r, nr 64, póz. 414 z pón. zm.) - ustawa mowi sama za siebie...

hehe i znowu sie komuś dzisiaj nudzi bardzo ;) Jesteś moją psychofanką?

Gość buahahah
won stąd anulsss! Ty tępoto niewykształcona co buja w obłokach że za biurkiem pracuje. Pewnie tyrasz gdzieś za marne grosze a tu się napinasz

Gość ołł yaah pink
Tępe to jesteście wy :D Skąd wiecie że nie pracuje w opiece, i jakim prawem ją oceniacie nic o niej nie wiedząc. Wyssałyście sobie jakieś informacje o niej z palca i od razu że idiotka . Zazdrościcie jej i tyle. Zazdrościcie że dużo osób się do niej z pytaniami zwraca na kaffe. No bo chyba nie jest głupia skoro ludzie do niej pytania kierują prawda?? :D:D Zazdrosne idiotki :D

Gość ee tam ona nie pracuje
w opiece, ona korzysta z opieki i pomocy socjalnej - stad ta wiedza :D:D:D:D:D:D:D

Gość tak tak już
przynajmniej stara się pomóc, a ty frustratko siedzisz i zakładasz bzdurne tematy. Żal mi ciebie autorko