Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudonimu !

Patrzecie jaki piekny seks ...

Polecane posty

Gość dla mnie NUDY a jestem kobieta
gdyby facet zafundowal mi taki sex wylecialby z sypialni co to mialo byc ? to nie jest sex to jest pocieranie penisem o pochwe a nie sex i pozadanie

Gość Ładnie sfilmowane,
ale z gościa słaby kochanek - dziewczyna nie miała orgazmu. W mojej ocenie koleś za szybko przeszedł do rzeczy...

Gość vojaregt
hmmmmm fajna dupa z tej laski a facet jakiś niemrawy

a fakt kobieta ladna i zgrabna zazdrosze chcialabym tak wygladac

Gość bzdury piszecie ,
zajebista muzyka, fajny, klimat, ładne wnętrza, fajna dziewczyna i seks też niezły, nie wiem o co wam chodzi.

Gość janosik03
no i po wkurwiasz przed snem ludzi, zaraz musze wrócić do wyra gdzie leży moja żona :/ może mi się przysni taka laseczka

Gość troglodytka:
Ładnie sfilmowane, szybko przeszedł ? a co miał tam robić lizać ją aż do starcia skóry :O mi sie podobało.

Gość legenda mórz
'dla mnie NUDY a jestem kobieta' jakbyś miała przystojnego męża to byś chciała żeby tak cie wolno posuwał, a jak sie ma paszteta to się szybko sprawe załatwia zeby nie było czasu sie napatrzeć.

legenda mórz no tak jak ktos ma inne zdanie to trzeba bylo obrazic gratuluje poziomu CO DO TEKSTU ZE SZYBKO SIE DZIEJE TO AKCJA SIE SZYBKO DZIEJE sam sex jest bardzo dlugi w roznych pozycjach i miejscach pozatym taki sex to sie uprawia a nastolenim wieku cala ta egzaltacje rozckliwianie sie ojej

Gość Major Oklahoma
hm, jakby to rzec oni robili to za kaske, robili co im kazali, a nie to na co mieli ochote

Gość atrakcyjna I.
Major Oklahoma a jakie to ma znaczenie, grunt że ładnie to wygląda :P

dokladnie dla mnie strasznie sztuczny ten seks w ogole byl tak sie zachowywali jakby jedli starego kotleta sprzed tygodnia wy przezywaliscie kiedys goracy namietny sex ?/ wy wiecie co to jest pozadanie jak sie ludzie zahcowuja kiedy pragna sie nawzajem ??

Gość kroppp
takiej to bym z łóżka nie wypuścił, nigdy, no chyba żeby się zestarzała.

Gość Major Oklahoma
mi tez sie podoba, tylko nie mozna oceniac faceta jako kochanka, bo to nie jest miarodajny obraz

Gość evaaabe
"wy przezywaliscie kiedys goracy namietny sex ?/ wy wiecie co to jest pozadanie jak sie ludzie zahcowuja kiedy pragna sie nawzajem ??" ja mimo 27 lat nie wiem i chyba się juz nie dowiem, bo wszyscy faceci z którymi spałam sa jeszcze bardziej rozleźli niż ten facet na filmie.

Gość Major Oklahoma
i za chwile bedzie a faceci to, a kobity tamto

Gość Nie wiem jak Wy,
ale dla mnie obciąganie facetowi wcale romantyczne nie jest :D A tu takie namiętne obciąganie z tą muzyczką :D

Gość wiktoria.a.a.a
ona nawet orgazmu nie miała bo facet musi się oczywiscie zawsze bardziej liczyc

Gość dziewczyna z butelki.
Nie wiem jak Wy, a jak wygląda seks romantyczny ?? :D nie można obciągać wtedy ?:D

Gość Major Oklahoma
wiktoria.a.a.a bo film jest glownie do facetow adresowany

Gość Nie wiem jak Wy,
No u mnie w związku jak widać że zapowiada się takie namiętny uczuciowy a'la romantyczny seks to obciągania nie mam, wiem że głupio to brzmi ale tak jest :P Po prostu nie pasuje i tyle... Co nie oznacza że seksu oralnego z moim partnerem nie praktuję. :P Filmik byłby lepszy, gdyby panna nie patrzyła co jakiś czas w kamerę a objawiała uczucia wprost w oczy partnerowi- jeśli już dowalili taką klimatową muzyczkę :P

Gość Major Oklahoma
jak jest romantyczny, to obciagania nie ma, ale lizanie na bank jest :)

Gość Uprawia się rolę, a nie seks
Seks się ceelbruje. Niajpierw buzi-buzi, później buzi-cycusi, dalej buzi-pusi - aż niunia odleci. Wtedy kusi-pusi po bożemu do drugiego razu. Zamiana pusi-kusi na amazonkę, później na pieską - na 3 raz. Buzi-kusi dla odnowienia atmosfery. Z powrotem na pieska ale już na kusi-dupi - do 4 razu. Telefon po przyjaciela i 2 kusi-pusi-dupi/kusi-pusi-buzi - 5 raz. Prosimy o pomoc publiczność i wygrywamy teleturniej. O cholera, to nie to ...

Gość rozalinka,.,.,.
A czy na pierwszym seksie wypada robić loda ? serio pytam :P

Gość Nie wiem jak Wy,
mi się wydaje że na pierwszym "nie wypada" :P

Gość dziewczyna z butelki.
"Seks się ceelbruje. Niajpierw buzi-buzi, później buzi-cycusi, dalej buzi-pusi - aż niunia odleci. Wtedy kusi-pusi po bożemu do drugiego razu. Zamiana pusi-kusi na amazonkę, później na pieską - na 3 raz. Buzi-kusi dla odnowienia atmosfery. Z powrotem na pieska ale już na kusi-dupi - do 4 razu. Telefon po przyjaciela i 2 kusi-pusi-dupi/kusi-pusi-buzi - 5 raz. Prosimy o pomoc publiczność i wygrywamy teleturniej. O cholera, to nie to ..." ahahahahahahahahahaha :D:D:D a co to jest kusi ? :P

Gość rozalinka,.,.,.
Nie wiem jak Wy, no właśnie szykuje mi się seks z facetem z którym jestem dwa miesiące i tak się zastanawiam czy gdyby nas poniosło to czy wypada i tez myślałam że chyba raczej nie, a na drugim można ? Albo od razu napisz na którym można :P

Gość Major Oklahoma
jak bedzie oral z jego strony to jestes zobowiazana

Gość Nie wiem jak Wy,
Nie ma reguły na którym można, musicie to wyczuć. Mój narzeczony był moim pierwszym facetem, kochaliśmy się po raz pierwszy po dwóch miesiącach, ale loda mu zrobiłam gruuubo po połowie roku. Teraz się w ogóle nie hamuję (jesteśmy ze sobą od 3 lat), ale myślę że sobie cenił to że nie poleciałam na to od razu. Radzę się lepiej poznać, poza tym pierwszy raz powinien być... romantyczny, niezapomniany. Nie od razu żeby obciągać, a przynajmniej ja mam takie zdanie :P Wyczuj chwilę, a jeśli masz ochotę i Cię poniesie to to zrób, tylko żebyś nie żałowała (choć podobnie może być z samym seksem- żebyś nie żałowała).