Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bez pseudonimu !

Patrzecie jaki piekny seks ...

Polecane posty

Go艣膰 hiena/a
Major Oklahoma bzdury piszesz, robienie minety jest spoko na pierwszym seksie nawet obowi膮zkowe, ale robienie loda niekoniecznie zbyt wulgarne i pisze to facet !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Major Oklahoma
rece opadaja, robienie minety jest higieniczne w takim samym stopniu kobit, naturalnie, zem jest facetem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozalinka,.,.,.
Nie wiem jak Wy, a czy on tobie zrobi艂 seks oralny za pierwszym razem ? Czy te偶 tak d艂ugo z tym czeka艂. Ja kiedy艣 na pierwszym seksie z facetem zrobi艂am mu w艂asnie loda i on sam popatrzy艂 wtedy na mnie jak na jak膮s dziwk臋 zacz臋艂am si臋 zastanawiac czy to naprwde tak niewypada i 偶eby nie by艂o mia艂am dw贸ch facet贸w w 偶yciu a mam ju偶 25 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozalinka,.,.,.
"rece opadaja, robienie minety jest higieniczne w takim samym stopniu kobit, naturalnie, zem jest facetem" nic z tego nie rozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migottka99
a co jest z艂ego w oralu przy pierwszym seksie?? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Udana mineta
podstaw膮 uwodzenia. Dlatego konieczna na pierwszej randce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie wiem jak Wy,
Nie, on mi nie robi艂 za pierwszym razem, ale to dlatego 偶e ja te偶 odnosi艂am si臋 do tego troch臋 sceptycznie. Ale zacz膮艂 szybciej ode mnie, a ja nie dzia艂a艂am tak 偶e czu艂am si臋 zobowi膮zana- on tak mia艂 na to ochot臋 偶e a偶 wychodzi艂 z siebie, i szanowa艂 to 偶e ja jeszcze nie by艂am gotowa by mu si臋 w taki spos贸b odwdzi臋czy膰. Mimo to od pocz膮tku do dzi艣 dnia seks mamy baaaardzo udany, za ka偶dym razem jest coraz lepiej, i zawsze by艂o wspaniale, mimo 偶e na pocz膮tku bez orala, bez kt贸rego wiele os贸b nie wyobra偶a sobie w og贸le stosunku z tego co czytam. Moim zdaniem z oralem lepiej poczeka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Major Oklahoma
cos mi sie powalilo i tak pisze, w wordzie jest ok, ale w necie mam znaki poprzestawiane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migottka99
nie m贸wimy o pierwszej randce tylko o pierwszym seksie.. skoro idziecie do 艂贸偶ka to nie widz臋 nic z艂ego w minecie czy lodzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie wiem jak Wy,
migotko- dla niekt贸rych nic, ale wydaje mi si臋 偶e dla wielu facet贸w obci膮ganie na pierwszej randce rzeczywi艣cie wyda si臋 wulgarne- zw艂aszcza dla faceta kt贸ry planuje przysz艂o艣膰 z t膮 w艂a艣nie partnerk膮. W ko艅cu chyba ma艂o kto chcia艂by 偶eby jego kobieta obci膮ga艂a na pierwszej randce, cho膰 mo偶e si臋 myl臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie wiem jak Wy,
sorry, przeczyta艂am na pierwszej randce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhvry
jak babka mo偶e robi膰 facetowi loda na pierwszym bzykanku, nie mia艂bym do takiej szacunku za grosz !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Major Oklahoma
a mylisz sie, ja lubie otrzymywac, to co sam komus ofiarowuje, rowniez w takiej materii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migottka99
Nie wiem jak Wy, , nie u mnie seks na pierwszej randce raczej odpada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 realista 2323
Nie wiem jak Wy jak facet m贸g艂 ci nie robic minery przy pierwszym seksie przecie偶 bez minety to dupa nie seks. Brzydzi艂 sie czy jak :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 realista 2323
migottka99 nie skuma艂a艣 偶e tu nie chodzi o pierwsz膮 randk臋 tylko o pierwszy seks :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migottka99
skuma艂am, pisa艂am do Nie wiem jak Wy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie wiem jak Wy,
Ja nie chcia艂am, to by艂 m贸j pierwszy raz, wszystko by艂o zbyt delikatne i pi臋kne, by艂am troch臋 speszona jak chcia艂, i tyle. Jak ju偶 m贸wi艂am, bez orala te偶 mo偶e by膰 ciekawie i fajnie, trzeba mie膰 te偶 troch臋 wyobra藕ni w 艂贸偶kowych sprawach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 realista 2323
Nie wiem jak Wy, a pierwszy raz w og贸le to zmienia posta膰 rzeczy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasmarkanaa.
no to ju偶 wiem dlaczego facet kt贸remu zrobi艂am loda podczas pierwszego seksu ju偶 sie do mnie nie odezwa艂 :/ ja chcia艂am zrobi膰 wszystko 偶eby mu by艂o jak najlepiej a ten pewnie pomysla艂 偶e jestem jak膮艣 dziwk膮 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie wiem jak Wy,
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrrr
zasmarkanaa. , mo偶e s艂abo obci膮ga艂a艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasmarkanaa.
andrrr obci膮ga艂am zajebi艣cie bo doszed艂 w minut臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie wiem jak Wy,
Gdybym by艂a facetem, nie szanowa艂abym kobiety kt贸ra by mi zrobi艂a loda na pierwszym seksie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fakt,
lepszy brak ni偶 jego fatalne wykonanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 delta-4
Nie wiem jak Wy-- dlaczego nie ? :O jak bardzo faceta pragniesz i ci na nim zale偶y to oczywiste ,偶e chcesz 偶eby jemu by艂o jak najlepiej :O tak samo jak on chce ci臋 wyliza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Major Oklahoma
Nie wiem jak Wy ale nie jestes, i nie mozez sie wczuc w role

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie wiem jak Wy,
delta-4 : w moim przypadku by艂o tak 偶e podchodzi艂am do tego tak bardzo z mi艂o艣ci膮 i niewinno艣ci膮, 偶e po pierwsze nie by艂am przekonana by to zrobi膰, po drugie nie by艂am pewna jak on mnie po tym potraktuje, czy nie przestanie szanowa膰, i po trzecie no niewinna by艂am jeszcze na obci膮ganie od razu :P A w og贸le, faceci mieli艣cie kiedy艣 partnerk臋 kt贸ra fatalllllnie wr臋cz obci膮ga艂a? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 retionelka
Major Oklahoma a ty co o tym my艣lisz wypada ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja tam lubie
nami臋tne kobitki. Po co k膮plikowa膰 co艣, co i bez tych dodatkowych komplikacji jest wystarczaj膮co zagmatwane. No chyba, 偶e kto艣 lubi goni膰 kr贸liczka, zamiast go z艂apa膰 ...

Udost臋pnij ten post