Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FanyHill

co dalej???

Polecane posty

chlpak z ktorym bylam 4 lata, wczoraj dowiedzialam sie ze mnie zdradzil i oklamywal, on z kolei przeze mnie nasze klotnie stracil 100tys. wybaczyl mi to, nasze spiecia, jak i ja mu wybaczylam przeszlosc, zle chwile, skok w bok...wczoraj nie wytrzymalam, kazalam mu zpaomniec o mnie i sie wyprowadzic. On zerwal dobre uklady z rodzina jakis czas temu, zamknal firme, musial zrezygnowac z mieszkania.....godzine temu schodze garazu, patrze, on lezy na pryczy i spi zawiniety w nasz kocyk... Co mam dalej robic jak mu pomoc nie dajac nadziei zarazem

zabij go młotkiem wykop 2metrowy dol w ogrodku i zakop.posadz jakies kwiatki czy cos. jak ktosbedzie pytal to powiesz ze wyjechal i ze nie jestescie razem. tylko musisz dobrze zatrzec slady

swietne rozwiazenie..... jak z kims jestes 4 lata, jest wam udownie, do momentu jak wszystko sie rozwala? Popatrzylam na niego i byl bezbronny, slaby nie moj Maciek...jak nie on

pogadaj z nim, powiedz mu to samo, ze jest innym czlowiekiem, nie tego w ktorym sie zakochalas, ze chcesz tamtego spowrotem, i jezeli sie nei zmieni to nie bedziecie razem. jak mu zalezy to popracuje nad soba a jak nie to koniec. ja jednak wybralabym mlotek.