Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herdar

Jak wyglądać modnie i seksownie, żeby nie wyglądać tandetnie?

Polecane posty

Gość herdar

Witam wszystkie miłośniczki shopingu i modelingu:) , pytanie jak w temacie... Zauważyłam niestety , że modne trendy mają niewiele wspólnego z seksownością... Podobają mi się szerokie koszule czy spodnie... sandał zamiast szpilek.. Żakiety w stylu męskim a nie dopsowane na styk.. Jednak jest tak, ze taki luzny MODNY ( na czasie ) styl nie wiele osób rozumie , mam na mysli tez facetow, bo fajnie jest sie podobać... Na pewno zwrócą uwagę na wsytylisozwą seskowną babeczkę niz styl a la Maja Sabelwska.... Jak połączyć te dwa style? Macie podobe odczucia? Jakie są Wasze ulubione sklepy a czego się wystrzegacie ? Jak wyglądać elegancko i seksowanie , tak zeby nie było w tym kiczu?:) Chętnych zapraszam do dyskusji:)Pozdrawiam

Gość kolbar
Stradivarius dosc fajne ciuchy,ale to prawda ze jak sie chce wygladac stylowo to nie zawsze to dzie w parze z seksownoscią...;/

Gość kolbar
Mysle ze super dopasowane ubrania są wyznacznikiem dobrego wyglądu, jesli nawet ubrania nie sa szczególnie seksowne ale sa dobrze dopasowane to jest ok! ZARA, STRADIVARIUS, WRANGLER, PRIMA MODA