Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesliwie zakochana

Czy jetescie wierne dla swojego partnera?

Polecane posty

Gość A.haaaaa.
Mi niestety się zdarza. Ale w czynach jestem wierna (choć dla mnie szczerze mówiąc flirt jest już jakąś zdradą).

Gość A.haaaaa.
Nie, nie podoba mi się to, oczywiście wolałabym mieć oczy tylko dla mojego partnera, niestety z natury jestem kokietką.

Gość ihuhu
wierne swojemu partnerowi a nie dla partnera

Gość A.haaaaa.
naucz sie pisac idiotko- Może zanim zaczniesz kogoś upominać spójrz sama na siebie- bo Twój brak jakiejkolwiek interpunkcji przykładem nie świeci, jeśli już mowa o poprawności.

naucz się pisać idiotko -otóż to , aczkolwiek sama nie wiem , tudzież nie jestem pewna ,zaś jednakże może i tak lepiej, chodź nie omieszkam kontynuować dalej z Toba te brednie ;) tejże kwestii mimo iż chyba to całkowicie wystarczające...

Gość A.haaaaa.
naucz się pisac idiotko- no bardzo Cię przepraszam ale nie mam przy sobie czerwonego długopisu :] A tak przy okazji, nie wspomniałam też o pisowni z małej i dużej litery (notuj).

Gość A.haaaaa.
szczesliwie zakochana- dobranoc :)

Gość la la la la la
ja jestem z moim partnerem 9 lat.On byl moim pierwszym a ja jego i nigdy nie doszlo do zdrady z zadnej strony.Mamy po 28 lat.

Kocham mojego faceta i jestem mu wierna, natomiast niestety raz albo dwa flirtowałam z byłym na gg ale znowu nie tak ostro, troche wspominalismy stare czasy. Na dzień dzisiejszy nie mam kontaktu z ex i bardzo dobrze;)